ممنون ممد.ماکروسافت اعلام کرد که این بازی در August 19 میاد و میتونید در ازای 1200 تا MS Point بخریدش
الان این 250 رو از کجا اوردی؟مثل همه ی بازیهای آرکید 250
ببخشید حواسم نبود !! 200تاالان این 250 رو از کجا اوردی؟
بازی ارکید 200 تا داره و این بازی هم 200 تایی هست

خب لیستش رو بزارین لطفا ... :biggrin1:برادران ایچومنت لیست بازی منتشر شده. خیلی هلو میزنهراحت میشه پرفکتش کرد.
سلام
من این بازی رو تموم کردم و باید بگم که به راحتی بهترین بازی امساله که تا حالا بازی کردم. این طور که پیداست چون این بازی point می خواد زیاد اینجا طرفدار نداره. اگه وضع مالی تون خوب نیستو نمی تونین این بازی رو بخرین باید بگم که بخاطر باگی که تو دمو بازی هست می تونین کل بازی رو برین ولی باید یه جا همه رو برین چون نمی شه سیو کرد ولی خوب بازی کوتاهه و میشه 4-5 ساعته راحت تمومش کرد. حالا اگه کسی می خواد بدونه بگه تا بگم چطوری.:cheesygri
سلام
من این بازی رو تموم کردم و باید بگم که به راحتی بهترین بازی امساله که تا حالا بازی کردم. این طور که پیداست چون این بازی point می خواد زیاد اینجا طرفدار نداره. اگه وضع مالی تون خوب نیستو نمی تونین این بازی رو بخرین باید بگم که بخاطر باگی که تو دمو بازی هست می تونین کل بازی رو برین ولی باید یه جا همه رو برین چون نمی شه سیو کرد ولی خوب بازی کوتاهه و میشه 4-5 ساعته راحت تمومش کرد. حالا اگه کسی می خواد بدونه بگه تا بگم چطوری.:cheesygri
Developer Kit ... فقط مال سازنده های ...سلام دوست عزیز بازی به صورت Full Version روی torrent امده فقط جلوش نوشته "برای دستگاهایی که DEV Kits دارند" شما میدونید این DEV KITS چیه. ؟؟![]()
حجمش هم 557MB هست