Shadow Complex

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من Trial ـش رو بازی کردم. خیلی قشنگه. Point هم این BC بیاره احتمالا یه 4000 تایی میگیرم.
بخاطر باگی که تو دمو بازی هست می تونین کل بازی رو برین
نمیشه. همونجا که برای اولین بار نارنجک میگیری و اون غوله رو میکشی تموم میشه.

سلام
من این بازی رو تموم کردم و باید بگم که به راحتی بهترین بازی امساله که تا حالا بازی کردم. این طور که پیداست چون این بازی point می خواد زیاد اینجا طرفدار نداره. اگه وضع مالی تون خوب نیست:) و نمی تونین این بازی رو بخرین باید بگم که بخاطر باگی که تو دمو بازی هست می تونین کل بازی رو برین ولی باید یه جا همه رو برین چون نمی شه سیو کرد ولی خوب بازی کوتاهه و میشه 4-5 ساعته راحت تمومش کرد. حالا اگه کسی می خواد بدونه بگه تا بگم چطوری.:cheesygri

اچیومنتم میده ؟
بگو ... چطوری ... :biggrin1:

سلام
من این بازی رو تموم کردم و باید بگم که به راحتی بهترین بازی امساله که تا حالا بازی کردم. این طور که پیداست چون این بازی point می خواد زیاد اینجا طرفدار نداره. اگه وضع مالی تون خوب نیست:) و نمی تونین این بازی رو بخرین باید بگم که بخاطر باگی که تو دمو بازی هست می تونین کل بازی رو برین ولی باید یه جا همه رو برین چون نمی شه سیو کرد ولی خوب بازی کوتاهه و میشه 4-5 ساعته راحت تمومش کرد. حالا اگه کسی می خواد بدونه بگه تا بگم چطوری.:cheesygri

سلام دوست عزیز بازی به صورت Full Version روی torrent امده فقط جلوش نوشته "برای دستگاهایی که DEV Kits دارند" شما میدونید این DEV KITS چیه. ؟؟:eek:
حجمش هم 557MB هست

سلام دوست عزیز بازی به صورت Full Version روی torrent امده فقط جلوش نوشته "برای دستگاهایی که DEV Kits دارند" شما میدونید این DEV KITS چیه. ؟؟:eek:
حجمش هم 557MB هست
Developer Kit ... فقط مال سازنده های ...
البته تو سایت play-asia برای فروش داره ...
میتونید با این کیت که به جای هارد وصل میشه راحت با usb به pc وصل شین و اطلاعات حتی سیو بازی هارو بریزین رو هارد که باعث باز شدن ناگهانی اچیومنت میشه که غیر قانونیم هست ... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or