Multi Platform Senua's Saga: Hellblade II

سازنده
Ninja Theory
تاریخ انتشار
May 21, 2024
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
image(1)(2).png

داستان سنــوآ ادامه دارد...
______________________________________________________________________________________

اطلاعات منتشر شده از بازی :

• مراحل ساخت این نسخه قبل از خریداری شدن نینجا تئوری توسط مایکروسافت شروع شده است.
  • مِلیـنا یورگِنز همانند نسخه اول در نقش سنــوآ به ایفای نقش خواهد پرداخت.
  • تمامی تصاویر موجود در تریلر معرفی، به صورت in-engine ضبط شده است.
  • موتور گرافیکی ساخت بازی Unreal Engine 5 می باشد.
______________________________________________________________________________________

تریلــر ها:

تـصاویر منتشر شده (TGA2021):

تـصاویر منتشر شده (TGA2019):

آخرین ویرایش:
senua saga hell blade 2
پیشتاز مراسم Bafta games awards با کسب 11 نامزدی:
_ Animation
_ Artistic achievement
_ Audio achievement
_ British game
_ Game beyond entertainment
_ Music
_ Narrative
_ Performer in a leading role
_x2 Performer in a supporting role
_ Technical achievement

جالبه با اینکه نامزد بازی سال نیست ولی تو خیلی از زمینه ها نامزدی بیشتری از مدعیان بازی سال بدست آورده نه تنها تو این مراسم بلکه تو خیلی از مراسم ها نظیر Dice awards, Golden joystick , The game awards هل بلید دو تونسته نامزد بشه.
دقیقا تو هر زمینه ای که خود بازی درونش فوکوس کرده تو همون آیتم نامزدشده و در دسته بهترین ها قرار گرفته.
اگر اسکیل و گیم پلی بازی کمی وسیعتر بود در کنار سبک خاص و برخورد سلیقه ای که منتقدین باهاش داشتن میتونست متا بهتری کسب کنه و نامزد بازی سال هم باشه.

من خودم به شدت فن پلی استیشن و انحصاری هاش هستم
اما به احترام شاهکاری با نام هل بلید 2 و Ninja Theory کلاهم رو در میارم و می ایستم :x
با این تیم کوچیک، چنین گیمی ساختن واقعا باورنکردنیه
من این بازی رو روی پی سی انجام دادم و به جرئت میتونم بگم یکی از بهترین تجربه های گیمریم بود
واقعا همه جوره منو میخ کوب خودش کرد
از گرافیک بی رقیب و فیلم سینمایی طورش گرفته که به نظرم تنها بازی هست که به نظرم تونست از الن ویک 2 پیشی بگیره
تا داستان فلسفی و درس آموز و احساسیش گرفته
(بخصوص اون قسمت که میگه: مردم رو از یک دروغ بترسون، بعدش خودت رو کلید حل اون دروغ معرفی کن، بعدش بر اون ها حکومت کن!)
تا Voice Acting عالی
و کامبت بی نظیرش که به نظرم استاندارد های جدیدی رو در دنیای گیم تعریف کرد.
کم بودن کامبت و دشمنان در شماره اول بازی کاملا مشهود بود اما در شماره 2 حل شده بود که واقعا لذت بخش شده بود..

متا برام مهم نیست اما با توجه به متای 81! ندید میگم:
خیلی از نقد ها قطعا جهت گیرانه و به دور از عدالت بوده
اگر نه از نظر من در بدترین حالت 90+ کف متایی هست که این شاهکار حقش بود...

امتیاز من 10/10 بدون ذره ای تردید. :x

و کامبت بی نظیرش که به نظرم استاندارد های جدیدی رو در دنیای گیم تعریف کرد.
قبول دارم، بنظرم سطح کامبت بازی ها به قبل هلبلید ۲ و بعدش تقسیم میشه ، الانم اکثر استودیو ها هدفشون رسیدن به سطح کامبت هلبلید ۲ هست که البته سخته رسیدن بهش.

خوب بازی چند روز دیگه واسه PS5 منتشر میشه و اپدیت Enhanced Edition دریافت میکنه . روی PC یک سری اپشن گرافیکی اضافه دریافت میکنه و رو کنسولا پایه مود 60 فریم خواهد داشت . یک مود به نام The Dark Rot خواهد داشت که دقیقا رفرنس به نسخه اول ـه (این بار واقعی ـه :دی) . چالش مبارزات بازی رو بیشتر میکنه و با هربار مردن Dark Rot تو بدن سنوا افزایش پیدا میکنه و در صورت فرا گرفتن کامل تمام پیشروی تو داستان میپره :

a6eb0743f9cc54a5dd76e9099ccfd4cc0cd9e8f6.png

پ.ن : یـ لطفی بکنید و برید موزیکای بازی رو گوش بدی خیلیاشون رو اصلا تو بازی اصلی استفاده نکردن . OST بازی قشنگ پتانسیل از دست رفته بود !!!

پلی لیست یوتیوب :

آخرین ویرایش:
خوب بازی چند وقت دیگه واسه PS5 منتشر میشه و اپدیت Enhanced Edition دریافت میکنه . روی PC یک سری اپشن گرافیکی اضافه دریافت میکنه و رو کنسولا پایه مود 60 فریم خواهد داشت . یک مود به نام The Dark Rot خواهد داشت که دقیقا رفرنس به نسخه اول ـه (این بار واقعی ـه :دی) . چالش مبارزات بازی رو بیشتر میکنه و با هربار مردن Dark Rot تو بدن سنوا افزایش پیدا میکنه و در صورت فرا گرفتن کامل تمام پیشروی تو داستان میپره :

View attachment 388503
بهترین گرافیک، افکت صوتی و اتمسفر این نسل همچنان.
و بزرگترین فرصت از دست رفته ی این نسل ایضا.

بهترین گرافیک، افکت صوتی و اتمسفر این نسل همچنان.
و بزرگترین فرصت از دست رفته ی این نسل ایضا.
فانتزی من اینه نسخه سومی در کار خواهد بود و این دفعه با یـ تجربه کامل از نظر اسکوپ بازیا AAA روبه رو خواهیم بود . از کامبت گرفته تا گیم پلی همه چیزش عمیق تر شده و با یـ تجربه طولانی تر و بزرگ تر طرف خواهیم بود . ولی خوب به فرض که از زیر دست این ماکروسافت بتونن زنده بیرون بیان NT علاقه ای به بزرگ کردن اسکوپ بازی نداره متاسفانه . ماکرو هم بخواد دخالت کنه تو مدیریت استدیو فاجعه میشه و اصلا نمیشه تصور کرد .

فانتزی من اینه نسخه سومی در کار خواهد بود و این دفعه با یـ تجربه کامل از نظر اسکوپ بازیا AAA روبه رو خواهیم بود . از کامبت گرفته تا گیم پلی همه چیزش عمیق تر شده و با یـ تجربه طولانی تر و بزرگ تر طرف خواهیم بود . ولی خوب به فرض که از زیر دست این ماکروسافت بتونن زنده بیرون بیان NT علاقه ای به بزرگ کردن اسکوپ بازی نداره متاسفانه . ماکرو هم بخواد دخالت کنه تو مدیریت استدیو فاجعه میشه و اصلا نمیشه تصور کرد .
با این نسخه ای که دادن و احتمالن با شکست تجاری که خورده بعیده نسخه بعدی باشه
قسمت دوم پتانسیل اینو داشت بازی عالی بشه ولی نتونستن

اکانتش رو کرایه کردم و یک ساعت اول بازی رو رفتم. متاسفانه شروع خوبی نداشت و فعلا با اینکه رسیدم چپتر دو هنوز روایت جون نگرفته و صرفا تو حالت meh دارم جلو میرم. ویژگی های مثبت نسخه قبل همچنان تو این نسخه کیفیتش رو حفظ کردن ولی به نظرم پازل ها خیلی راحتتر شده! چند سانتر اونورتر فوکس کنی، خودکار میره رو جواب.

من که دوسش دارم هم شماره ۱ و هم ۲ رو
پکیج کلی خوبه و قطعا کسی که سمت این بازی میاد برای گیم پلی و کمبو زدن نمیاد.
یه روایت چند ساعته با گرافیک و فضا سازی و صدا گذاری سطح بالا در انتظارشه.
بهترم هست راجب حالت روانی سنوا هم یه تحقیقی تو نت بکنید که بازی بیشتر بچسبه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or