Xbox Senua's Saga: Hellblade II

سازنده
Ninja Theory
تاریخ انتشار
May 21, 2024
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
image(1)(2).png

داستان سنــوآ ادامه دارد...
______________________________________________________________________________________

اطلاعات منتشر شده از بازی :

• مراحل ساخت این نسخه قبل از خریداری شدن نینجا تئوری توسط مایکروسافت شروع شده است.
  • مِلیـنا یورگِنز همانند نسخه اول در نقش سنــوآ به ایفای نقش خواهد پرداخت.
  • تمامی تصاویر موجود در تریلر معرفی، به صورت in-engine ضبط شده است.
  • موتور گرافیکی ساخت بازی Unreal Engine 5 می باشد.
______________________________________________________________________________________

تریلــر ها:

تـصاویر منتشر شده (TGA2021):

تـصاویر منتشر شده (TGA2019):

آخرین ویرایش:
من نسخه اول رو بازی نکردم.
یه هندز فری سیمی با کیفیت دارم پارسال چهار و نیم میلیون خریدم اونو وصل کردم به دسته و بازی کردم.
بازی نوآورانه و جسورانه ای هستش و گرافیک و صداگذاری محشر هستش و آدم میخکوب میکنه.من رو سری s بازی میکنم حتما رو pc و سری x ورای این حرفاس.
گیم پلی بازی رو باید با خودش سنجید نه با گیرز و هیلو و استلار بلید ، در سطح خودش قابل قبوله ولی عالی نیست جای کار داشته اما به اندازه خودش سرگرم کننده هستش.
امتیاز من هشتاد هستش.

خوب منم برای بار دوم بازی رو تموم کردم و نظرم نسبت به هل بلید ۲ به اشتراک میزارم.
در وهله نخست باید ببینیم رسالت بازی چی هست رسالت بازی بنا بر ادعای خود سازنده ها یک تجربه سینماتیک و روایت محور بر اساس illusions illness کارکتر اصلی با چاشنی psychological horror و داستان ها اسکاندیناوی محسوب میشه.
پس اگه انتظار یک بازی با کمبات
god of war یا گیم پلی souls like یا لول دیزاین dark souls یا محتوا داستانی در حد ویچر ۳ دارید بازی اشتباهی رو انتخاب کردید.
-------
هل بلید ۲ قرار نیست راه متفاوتی نسبت به نسخه اول پیش بگیره بلکه همون المان ها نسخه اول رو به تکامل میرسونه و تو این زمینه رسالت خودش به کمال میرسونه.
بازی از لحاظ گرافیک واقعا یه غول بی شاخ و دم حساب میشه و فوتو ریلیستیک ترین بازی بوده که تا حالا دیدم و به گفته digital foundry بهترین و کاملترین پکیج ue5 را در هل بلید میبینیم یعنی بهترین استفاده از فیچرها lumen و nanite تو این بازی میبینیم دیدم یکی از دوستان به ویژگی ننایت بازی خرده گرفته بود و اون با روبوکاپ مقایسه کرده بودن باید بگم یا کلا تعریفتون از ننایت اشتباه یا نمی دونید این ویژگی چه کاری انجام میده ننایت وظیفه اصلیش در اینکه میزان pop in در تکسچرها ،asset ها و geometry detail رو حتی در فواصل دور به صفر برسونه به گفته digital foundry میزان pop in در این بازی با این حجم از تکسچرها و است ها زیر صفر درصد هست.
--------
کمبات بازی با اینکه ساده به نظر میرسه ولی یکی از بهترین سیستم هایی رو داره که میشه تو یک بازی سینماتیک دید و نه تنها تا آخر بازی خسته کننده نمیشه حتی تو دورها بعدی هم به لطف موشن کپچرها جذاب به نظر میرسه.
تو زمینه گیم پلی و لول دیزاین هم با یه اثر خوش ساخت طرفیم و نسبت به نسخه اول هم خلاقانه تر عمل میکنه.
در زمینه داستان و نرتیو هم هل بلید دو عالی عمل میکنه اگرچه یخرده جمع بندی بازی عجولانه به نظر میرسه ولی باز تا آخرین لحظه مخاطب شیفته خودش میکنه.
--------
تو زمینه موسیقی و صداگذاری و اکتینگ سنوا و کارکترها هم که جای هیچ شبه ای باقی نمیزاره که به لطف فیشال انیمیشن ها طبیعی با یکی از بهترین ها این نسل طرفیم از الان هم اطمینان دارم hell blade 2 حداقل میتونه سه تا چهار نامزدی در زمینه گرافیک، صداگذاری ، بهترین اجرا و داستان سرایی در جوایز پایان سال داشته باشه.
------
به نظر من بازی رسالت خودش رو به بهترین نحوه ممکن انجام میده .
مگه تو این سبک تو هر نسل چند تا بازی داریم که بخواهیم اینقدر ساده از کنارش رد بشیم.
تنها انتقاد من کمی کوتاه بودن بازی هست و به راحتی میتونست دو تا سه چپتر اضافه داشته باشه.
امتیاز من به بازی 9/10.

آخرین ویرایش:
من هم بازی رو تموم کردم
نظر من راجع به بازی:
اول اینکه الان بهتر درک میکنم چرا بعضی ها به بازی 10 دادن و چرا بعضیها به بازی 4 و 5 دادن :D یه جاهای بازی انقدر خوبه که نمیتونی اون جاهای بدش رو باور کنی و قبول کنی
خب گرافک و صدا گذاریو موسیقی وداستان و روایت داستان و سینماتیک بودن بازی عالی و هیچ جای بحث نداره به نظرم
ولی گیم پلی بازی خیلی میتونست جذاب تر باشه. برای مثال کاش سیستم مردن تو بازی و جون کارکتر حداقل مثل نسخه اول اون حالت رو داشت که با هر بار مردن یه تیکه از دست سنوا سیاه میشد. یا اونجاهایی که از صخره بالا میرفت میشد با یه مکانیزم مثلا زدن دکمه های RT و LT جذاب تر و سرگرم کننده تر بشه و حتی پازل های بازی خیلی ساده طراحی شده بود و من اصلا اون قسمت که رو یه تیکه سنگ فوکوس میکردی یه مسیری حذف میشد یا باز میشد رو دوست نداشتم. اون حالت باز کردن مسیر از طریق پیدا کردن شکلک های مختلف رو بیشتر دوست داشتم.
قسمت کامبت و مبارزه های بازی هم به نظرم خیلی جذاب بود و من دوست داشتم فقط مشکلم با این بود که تا آخر بازی من نفهمیدم باید دقیقا چیکار کنم و بیشتر مواقع با زدن دکمه فوکوس دشمن رو کشتم. کاش هم تعداد مبارزات بیشتر بود و هم اینکه حداقل اولش یه آموزش برای مبارزات میزاشتن. نمیدونم مشکل از من بود یا دسته من مشکل داشت بعضی وقتها با جاخالی و دفاع کردن میتونستم خوب ضربه بزنم به دشمن ولی بعضی وقتها با اینکه دکمه دفاع رو نگه میداشتم بازم دشمن به من ضربه میزد. من سر در نیاوردم چی به چیه :-??

در نهایت از بازی لذت بردم و نمره من هم 7/5 از 10 :D

برای بار دوم دیروز بازی رو تموم کردم.
خیلی خوش ساخت و زیبا هستش و الکی کش ندادن راحت میتونستن پنج ساعت دیگه آب ببندن بهش ولی تر و تمیز و دوست داشتنی هستش.
یجا خبر دیدم نود درصد کسایی که بازی دانلود کردن تموم نکردن چرا واقعا؟!
بازی چنتا پایان داره؟ من همون پایان رو دیدم باز!

برای بار دوم دیروز بازی رو تموم کردم.
خیلی خوش ساخت و زیبا هستش و الکی کش ندادن راحت میتونستن پنج ساعت دیگه آب ببندن بهش ولی تر و تمیز و دوست داشتنی هستش.
یجا خبر دیدم نود درصد کسایی که بازی دانلود کردن تموم نکردن چرا واقعا؟!
بازی چنتا پایان داره؟ من همون پایان رو دیدم باز!
بازی کلا یه پایان داره فقط وقتی تمام lorestone هارو جمع کنی تو پلی ترو بعدی میتونی Druth رو به عنوان راوی انتخاب کنی

2 ساعت اول بازی رو تموم کردم و فکر کنم 5 یا 4 ساعت دیگه اش مونده باشه بعدا نظرم رو کامل در موردش میگم
ولی اینجا اتفاق نظری هست هیچ بازی رسما به گرد پاش نمیرسه تو سبک خودش؟
خدایا چقدر حماسی هست این سنوا :| چقدر این سنوا حماسی شده اینجا
بازی چه اتمسفر خونینی داره:| همه جا میری خون ریخته شده زمین و دست ها و سر ها اویزان شدن، مدت ها بود بعد از بلادبورن منتظر همچین اتمسفری بودم:| این که راه بری تو محیطش ترس و نابودی و خون همه جا رو گرفته باشه...
مبارازت بازی بشدت خوبند ولی حیف زود تکراری میشن!
گرافیک بازی هم تنها بازی بود که رو 6800XT من به زور 35 فریم میداد رو HIGH امیدوارم گرافیک این بازی بشه پنج مارک بازی های اینده!

2 ساعت اول بازی رو تموم کردم و فکر کنم 5 یا 4 ساعت دیگه اش مونده باشه بعدا نظرم رو کامل در موردش میگم
ولی اینجا اتفاق نظری هست هیچ بازی رسما به گرد پاش نمیرسه تو سبک خودش؟
خدایا چقدر حماسی هست این سنوا :| چقدر این سنوا حماسی شده اینجا
بازی چه اتمسفر خونینی داره:| همه جا میری خون ریخته شده زمین و دست ها و سر ها اویزان شدن، مدت ها بود بعد از بلادبورن منتظر همچین اتمسفری بودم:| این که راه بری تو محیطش ترس و نابودی و خون همه جا رو گرفته باشه...
مبارازت بازی بشدت خوبند ولی حیف زود تکراری میشن!
گرافیک بازی هم تنها بازی بود که رو 6800XT من به زور 35 فریم میداد رو HIGH امیدوارم گرافیک این بازی بشه پنج مارک بازی های اینده!
fsr رو روشن کن یا xess رو

آقا من نمیدونم چرا هلبلید 1 بازی میکنم بعد 10 دقیقه سردرد میگیرم
همون اول بازی رو بخونی چه تو نسخه یک و چه تو نسخه دو میگه.
بازی یه بازی ای هست که به بیماری روانی میپردازه و ممکنه این عوارض رو نشون بدی، حالت تهوع و سردرد و استفراغ و حتی خونریزی بینی و ...
fov بازی رو ببر بالا، سعی کن اگه از اسپیکر یا هدفون با صدای بلند استفاده میکنی،کمش کنی.
هوای اتاق الان معمولا از درجه نرمال خنکتره و باد کولر هست، دمای اتاقو متعادل کنی و بین هر بازه زمانی یه فاصله بدیبرا هواخوری.
اگه مشکلت رفع نشد و سردردت در حالت عادی رخ میده برو دکتر.
_______
یکسری چیزا مزیته، اینجوری وضعیت اون افراد با مشکلات روانی رو یکم درک میکنید که مسخرشون میکنن. ببینید، چه اذیتی میشند.

زیرنویس توسط گیم ساب بصورت رایگان منتشر شده

کاربران عزیز بازی سنتر فتوا اومده که یکبار دیگر بازی رو با ترجمه انجام بدید تا به همت شما تعداد بازیکنان همزمان استیم یه جهشی پیدا کنه 😅 😄
من نسخه گیم پسو دارم ولی نصب نمیشه میزنه اجازه دسترسی به فایل رو ندارید کسی راه حلی داره؟

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or