Xbox Senua's Saga: Hellblade II

سازنده
Ninja Theory
تاریخ انتشار
May 21, 2024
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
image(1)(2).png

داستان سنــوآ ادامه دارد...
______________________________________________________________________________________

اطلاعات منتشر شده از بازی :

• مراحل ساخت این نسخه قبل از خریداری شدن نینجا تئوری توسط مایکروسافت شروع شده است.
  • مِلیـنا یورگِنز همانند نسخه اول در نقش سنــوآ به ایفای نقش خواهد پرداخت.
  • تمامی تصاویر موجود در تریلر معرفی، به صورت in-engine ضبط شده است.
  • موتور گرافیکی ساخت بازی Unreal Engine 5 می باشد.
______________________________________________________________________________________

تریلــر ها:

تـصاویر منتشر شده (TGA2021):

تـصاویر منتشر شده (TGA2019):

آخرین ویرایش:
حدسم اینه بعد از انتشار سر بهینه سازی با توجه به انجینش زیاد فحش بخوره

اگر ببنده ، فکر نکنم اتفاق مد نظر شما رخ بده

بعد از بستن تنگو هیچ کاری دور از انتظار نیست . تازه آخرین ساخته تنگو رو گفته بودن از هر نظر موفق بوده

Xbox says Hi-Fi Rush was a success "in all key measurements" amid rumors of poor sales
چون قیمتش کم نبوده، فکر کنم بزارن برا فروش اینو ولی از پارسال داشتن برا اون پروژه کوچیکه (مارا) استخدام میکنن.
ولی حق میدم به بستن این یکی، بازی رو با چی پروموت کنن و تبلیغ کنن با قیافه سنوآ.
یه گیمپلی از بازی بیرون ندادن. طرفدار استیم مونده چیو بخره.

ولی حق میدم به بستن این یکی، بازی رو با چی پروموت کنن و تبلیغ کنن با قیافه سنوآ.
یه گیمپلی از بازی بیرون ندادن. طرفدار استیم مونده چیو بخره.
تیم فشل مارکتینگ مایکی چه ربطی به استدیو داره ؟ :-?

اگه تریلری از بازی داری که متوجه بشیم،چیه. خود من فشلم ندیدم.
الان یکسری تبلیغ گذاشتن ولی چی رو پخش کنن. پروموت کنن قیافه سنوآ.
گیمه و گیم برا پروموت گیم پلی میخواد.
خوب، کار تیم مارکتینگه که بگن رو چی تمرکز کن، چطوری تبلیغ کن.
برای من شخصا دوست داشتم یکی از پازلها رو ببینم

آخرین ویرایش:
اگه تریلری از بازی داری که متوجه بشیم،چیه. خود من فشلم ندیدم.
الان یکسری تبلیغ گذاشتن ولی چی رو پخش کنن. پروموت کنن قیافه سنوآ.
گیمه و گیم برا پروموت گیم پلی میخواد.

خوب، کار تیم مارکتینگه که بگن رو چی تمرکز کن، چطوری تبلیغ کنیم.
برای من شخصا دوست داشتم یکی از پازلها رو ببینم
پارسال تو ایونت ایکس باکس همینو گفتم و سال قبلش هم همینو گفتم.
یادت باشه یکی از کاربرا اومد گفت ما با نینجا همکاری میکنیم و نینجا گفته نمیخواد اطلاعاتی از بازیش تا قبل ریلیز منتشر بشه که همونجا گفتم پس چیو میخوا بازاریابی کنن.
اگه حرف اون کاربر درست باشه، یادم نیست کی بود، همون موقع گفتم ایراد بازاریابیش با ماکرو نیست، ایراد به مدیریت ایکس باکسه که یه همچین استودیوی سطح دویی تونسته برا ماکرو تعیین تکلیف کنه.
________
کار مارکتینگ ینه ولی وقتی چیزی باشه که 4 ساله ما ندیدیم و الان بازی تو ویش لیست استیم 65 هست. استاکر 4 هست چون طرف میدونه چی هست.
به من میگن نینجا رو هیت میکنم،ولی برا امروز میگفتم که یه هفته به ریلیز تو رتبه 228 استیم لحظه ای نباشه.

پارسال تو ایونت ایکس باکس همینو گفتم و سال قبلش هم همینو گفتم.
یادت باشه یکی از کاربرا اومد گفت ما با نینجا همکاری میکنیم و نینجا گفته نمیخواد اطلاعاتی از بازیش تا قبل ریلیز منتشر بشه که همونجا گفتم پس چیو میخوا بازاریابی کنن.
اگه حرف اون کاربر درست باشه، یادم نیست کی بود، همون موقع گفتم ایراد بازاریابیش با ماکرو نیست، ایراد به مدیریت ایکس باکسه که یه همچین استودیوی سطح دویی تونسته برا ماکرو تعیین تکلیف کنه.
________
کار مارکتینگ ینه ولی وقتی چیزی باشه که 4 ساله ما ندیدیم و الان بازی تو ویش لیست استیم 65 هست. استاکر 4 هست چون طرف میدونه چی هست.
به من میگن نینجا رو هیت میکنم،ولی برا امروز میگفتم که یه هفته به ریلیز تو رتبه 228 استیم لحظه ای نباشه.

مارکتینگی که زور میکنه اسم بازی چی باشه یا تو چه ژانری باشه قطعا انقدر روی یه استدیو کوچیک برش داره ، که گیم پلی بگیرن . تو گیمینگ اواردز هم نشون دادن منتها کم بود .

اگر اشتباه نکنم @KING.RG میگفت . درکل بخش مارکتینگ میخواست میتونست

اصولا وقتی گیم پلی نشون داده نمیشه و بهانه میارن که به خاطر اسپویل نشون نمیدیم و ... یعنی بازی گیم پلی چندانی نداره:-"

این اتفاق دقیقا برای the Order هم میفتاد مثلا، بازی داشت میومد و نمایش خاصی وجود نداشت، جز یک تکه گیم پلی ...
اینجا هم به نظر میرسه از این بخش نباید انتظار خاصی بره و تو همون حال و هوای بازی قبل خواهد بود، اگر پیشرفت چشم گیری وجود داشت حتما تو بوق و کرنا میکردن و حسابی نشون میدادن...

اینا اگر گیم پلیشون پیشرفت خاصی نداره، باید روی Lore و معرفی کاراکترها و دنیای بازی و ... مانور بدن، ولی خوب...به خاطر اسپویل سراغ اونم نمیرن...
فکر کنم انقدر که محتوا از پشت صحنه ساختن، از خود بازی نساختن و نشون ندادن:دی

اگرم گیم پلی واقعا پیشرفت داشته و نشون نمیدن که مریضن:دی :دی :دی

گرچه...تبلیغات بازی به طور کلی فاجعه ست! وضعیت فعلی اصلا شبیه بازیی که اولین بازیه معرفی شده ی نسل فعلی باید باشه، هایپ خفنی پشتش باشه، بازیی که شماره اولش مخاطب های خاصش رو داشت و ازش تعریف میشد و ... نیست!
خیلی بی سر و صداست...

ninja theory که گیم پلی بازیهاش خیلی خوبه

بهترینش فکر کنم DMC باشه
مشکلتون چیه اینقدر گیم پلی رو میکوبید ؟ حتی نسخه 1 رو چند تا گیم پلی ببینید ازش واقعا خوبه
یه جوری حرف میزنید انگار اینا فقط فاجعه ساختن

اون همه از گیم پلی استاربلید تعریف کردن و نشون دادن و همه کف و خون قاطی کردن
اخرش چی شد ؟

مارکتینگی که زور میکنه اسم بازی چی باشه یا تو چه ژانری باشه قطعا انقدر روی یه استدیو کوچیک برش داره ، که گیم پلی بگیرن . تو گیمینگ اواردز هم نشون دادن منتها کم بود .

اگر اشتباه نکنم @KING.RG میگفت . درکل بخش مارکتینگ میخواست میتونست
مارکتینگ که نمیتونه زور کنه، ایپی وجود داشته و ادامه نسخه قبله و ژانرشم خود استودیو مشخص میکنه و ماکرو تایید.
بازی گیم پلی خاصی نداره و صرفا یه بهود جزئی در انیمیشنا و حرکاته و چیزی وجود نداره که بشه روش مانور داد.
یا باید بره تو کار اسپویل، یا یسری محتوای مسخره، مثل همونایی که تو گیم اواردز و ... که مشخص نمیکنه، ماجرا چیه رو نشون بده که کمکی نمیکنه.

ninja theory که گیم پلی بازیهاش خیلی خوبه

بهترینش فکر کنم DMC باشه
مشکلتون چیه اینقدر گیم پلی رو میکوبید ؟ حتی نسخه 1 رو چند تا گیم پلی ببینید ازش واقعا خوبه
یه جوری حرف میزنید انگار اینا فقط فاجعه ساختن

اون همه از گیم پلی استاربلید تعریف کردن و نشون دادن و همه کف و خون قاطی کردن
اخرش چی شد ؟
درود قسمت آخر حرفتون منظورتون starfield هست یا stellar blade ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or