Xbox Senua's Saga: Hellblade II

سازنده
Ninja Theory
تاریخ انتشار
May 21, 2024
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
image(1)(2).png

داستان سنــوآ ادامه دارد...
______________________________________________________________________________________

اطلاعات منتشر شده از بازی :

• مراحل ساخت این نسخه قبل از خریداری شدن نینجا تئوری توسط مایکروسافت شروع شده است.
  • مِلیـنا یورگِنز همانند نسخه اول در نقش سنــوآ به ایفای نقش خواهد پرداخت.
  • تمامی تصاویر موجود در تریلر معرفی، به صورت in-engine ضبط شده است.
  • موتور گرافیکی ساخت بازی Unreal Engine 5 می باشد.
______________________________________________________________________________________

تریلــر ها:

تـصاویر منتشر شده (TGA2021):

تـصاویر منتشر شده (TGA2019):

آخرین ویرایش:
والا من دیروز بنر پری اینستالشو تو ایکس باکس pc دیدم. الان رفتم دیدم کلن 10 مگه😐
نه اون که رو کنسولم میتونی پری اینستال کنی یه فایل ۳۲۰ مگی هست. قدیما یادمه خیلی بازیا مثلا دووم ۲۰۱۶ تقریبا از یک ماه قبل فایل بازی میومد برای دانلود.

• Like
Reactions: Taha75 and z2s sas
تاپیکهایی که تو فروم استیمش زدن جالبه

View attachment 336793
بزاریم بازی منتشر بشه اگه با کیفیت باشه اون روی دیگه استیم پلیرها رو هم میبینیم که چطور حمایت میکنن.
جای دیگه هم گفتم خیلی دوست دارم اینطور بشه که مایکروسافت اگه تو فکرش باشه که این استودیو رو هم ببنده با این شرایطی که گفتم خیلی خیلی بیشتر هزینه بده و اعتماد پلیرها رو از دست بده.
این روال اصلا نباید عادی بشه.

البته به شرطی که بعد این همه سال بازی خوبی ساخته باشن وگرنه که شاید تصمیم به بستن اینها تو شرایط اقتصادی این روزهای صنعت گیم خیلی غیر منطقی نباشه.

بزاریم بازی منتشر بشه اگه با کیفیت باشه اون روی دیگه استیم پلیرها رو هم میبینیم که چطور حمایت میکنن.
جای دیگه هم گفتم خیلی دوست دارم اینطور بشه که مایکروسافت اگه تو فکرش باشه که این استودیو رو هم ببنده با این شرایطی که گفتم خیلی خیلی بیشتر هزینه بده و اعتماد پلیرها رو از دست بده.
این روال اصلا نباید عادی بشه.

البته به شرطی که بعد این همه سال بازی خوبی ساخته باشن وگرنه که شاید تصمیم به بستن اینها تو شرایط اقتصادی این روزهای صنعت گیم خیلی غیر منطقی نباشه.
حدسم اینه بعد از انتشار سر بهینه سازی با توجه به انجینش زیاد فحش بخوره

اگر ببنده ، فکر نکنم اتفاق مد نظر شما رخ بده

بعد از بستن تنگو هیچ کاری دور از انتظار نیست . تازه آخرین ساخته تنگو رو گفته بودن از هر نظر موفق بوده

Xbox says Hi-Fi Rush was a success "in all key measurements" amid rumors of poor sales

در کل عجیبه که یک گیم پلی از بازی نمایش ندادند . امیدوارم آبروداری کند و بازی بهینه و غنی باشد . آب به روایت و گیم پلی نبسته باشند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or