مجید جان اول میخواستم تو کامنت بالا پاسخت رو بدم ولی بعد گفتم توی یه پست جداگونه پاسختون رو بدم درضمن بابت این پاسخ هم ازت تشکر میکنم(پایین تر میگم چرا
)
1-من تنها براساس همون تریلرها گفتم و خودم هم ابراز امیدواری میکنم که بازی در نهایت اصلا شبیه تریلر (در زمینه گیمپلی) نباشه ولی چشم اصلا آب نمیخوره.نظر من هم براساس همون تریلرها بود
2- مجید جان مصادره به مطلوب نمیکنم و قصد فرار رو به جلو هم ندارم(
) ولی چیزی که میگی حرف منو نه تنها نقض نمیکنه بلکه صحه روی اون میذاره! وقتی میگم به چشم نوستالژی بهش نگاه میشه منظورم طرفداران/گیمرها هستن نه لزوما نمرات بازی.اکثریت مطلق این هارو نه شما مجید جان، بلکه دوستانی که کامنت رو لایک کردن هم بازی نکردن.دیگه تهش outer worlds رو شاید بازی کرده باشن!!!
شما اصلا بگو همشون بالای 90 گرفتن و بسیار هم بازی های با کیفیتی بودن ولی چقدر تمام اینا فروش داشتن به نظرت؟
چند نفر (چه در بازیسنتر و چه در جهان!) tyranny یا حتی pillars of eternity رو بازی کردن؟پ
این استودیو هنوز که هنوز شاهکار/اوجش همون new vegas هستش . البته pentiment هم بسیار بسیار بسیار زیبا بود و من با این که کمی بازیش کردم ولی عاشقش شدم ولی بازیی نیست که استودیو رو با اون بشناسن. اغلب بازی هایی کوچیک یا کم هزینه یا بی اهمیتی هستن که ارزش تکرار بالایی هم ندارن(بجز pentiment که واقعا عالی هستش) . دستش هم دردنکنه و من خوشحالم که مایکرو این استودیو رو خرید.بعضی از استودیوها هستن که من امیدوارم که توسط سونی یا مایکرو خریده بشن از جمه مثلا رمدی چون معتقدم از پس هزینه بازی های بزرگ برنمیان و مجبورن یکسری بازی هایی با ابعاد همین grounded یا pillars of etenity بسازن. واقعا مضحکه که شما یک استودیو رو به عنوان فرست پارتی به لیست خودت اضافه کنی ولی بهت grounded رو تحویل بده!!! بازی بدی هم شاید نباشه ولی چیزی هم نیست که بگیم چه خوب شد که منتشر شد به عنوان یک بازی استودیوی فرست پارتی! بماند که تهش هم مولتی شد(که من خودم خیلی خوشحالم از این بابت) یعنی منظورم اینکه ارزش افزوده ای برای مایکرو احتمالا نداشته(در قامت یک استودیوی خودش که بعیده ارزون خریده باشه اون رو)
بله خیلی از استودیوها بازی های زرد میکروترنزکشنی میدن و شرم به اون ها ولی داداش این لیست که گذاشتی شاید تو سبک خودشون(!!!) خوب باشن ولی بعد new vegas خیلی جالب نیست به اینجا برسی. avowed شاید بتونه یک بازی متوسط نسل هشتمی باشه ولی قطعا یک aaa نیست.لااقل با توجه به تریلرهایی که اومده و اصلا نشونه خوبی نیست برای یک استودیو که قراره نام یک برند رو به هرحال ارتقا بده.اگه یک استودیو مستق بود نهایت میومد کنار outer worlds ولی الان به نظرم اصلا چیز جالبی نیست.شاید آرت قشنگی داشته باشه(اون اسکلت که توی دولوپر دایرکت اومد) ولی نشونه پیشرفت خاصی هم نیست
بازم میگم شاید اون لیست بازی های خوبی باشن ولی در حد new vegas نبودن(نه لزوما گیمپلی بلکه ارزش و اعتبار برای استودیو) و اغلبش رو دوستانی که دارن میبینن و لایک میکنن اصلا بازی نکردن!
================
آف تاپیک میشه ولی این فقط وضع نینجا تئوری یا آبسیدین نیست، برای inxile و compulsion و unded labs و حتی rare هم همین نظرو دارم.اونا هم کارایی که کردن تا الان چنگ چندانی به دل نمیزنه. rare با اون سابقه درخشانش در دهه 80 و 90 از وقتی که اومده توی تیم مایکرو یه چندتا بازی کینکت داده و یه بازی مسخره بنام viva pinata و چندتا ریمستر از بازی های قبلیش و چندتا عنوان غیر مهم دیگه.اصلا انگار نه انگار که فرست پارتی هستش البته sea of thievse بازی خوبیه ولی come on!!! بهترین بازیت در 20 سال گذشته یه بازی مولتی پلیر باشه
این رو هم قبلا برای inxile گذاشته بودم گفتمبد نیست دوباره بفرستمش. نینجا تئوری هم بعید میدونم با این وضع بتونه خیلی نقش مهمی برای ایکس باکس بازیکنه