SEGA: درس های زیادی از Atlus یاد گرفتیم. میخوایم دوباره اعتماد گیمرا رو بدست بیاریم.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
lLbTK.png

آقای Hajime Satomi مدیرعامل و رییس شرکت SEGA در مصاحبه اخیرش با مجله فامیتسو از درسهایی که Atlus در مورد ساخت بازی های با کیفیت و بدست آوردن اعتماد مشتریان از این طریق به آنان یاد داده سخن میگوید.

در رابطه با عناوین غربی ما چیزای زیادی از Atlus یاد گرفتیم.

اگر ما بتونیم یه بازی با کیفیت بسازیم، به نظرم احتمال اینکه بازی توی غرب هم توسط بازیکن هایی که عناوین ژاپنی رو دوست دارن به موفقیت دست پیدا کنه زیاده.

در ادامه فامیتسو در مورد تمرکز SEGA در مورد عناوین کنسولیش در آینده میپرسه که آقای Satomi جواب میده:
من با کارمندام در این مورد صحبت کردم که از این به بعد ما باید با جدیت تمرکزمون رو روی افزایش کیفیت عناوین (کنسولیمون) قرار بدیم.

خصوصا در آمریکای شمالی و اروپا، که بیشتر تمرکز روی عرضه عناوین از قبل تعیین شده بوده. به عقیده من اگر نتونیم کیفیت عناوینمون رو حفظ کنیم، اگر چیزی عرضه نکنیم بهتره (تا اینکه بازی بی کیفیت منتشر کنیم).

ما (در گذشته) تمام تلاشمون رو کردیم تا یه رابطه دو طرفه و وابسطه به احترام رو بین خودمون و هوادارای قدیمی SEGA به وجود بیاریم، ولی الان که به گذشته نگاه میکنم، عناوینی وجود داشتن که به اون اعتماد (هوادارا نسبت به ما) خیانت کردن.

SEGAدر دهه 90 به عنوان یه برند (با کیفیت) شهرت داشت، ولی بعد از اون دوران، ما اعتماد (مشتریامون) رو از دست دادم، و فقط ما موندیم و اعتبار (گذشتمون). به همین دلیل ما دوست داریم دوباره اعتماد مشتریامون رو بدست بیاریم و بار دیگه به یه برند (با کیفیت) تبدیل بشیم.

در آخر فامیتسو میپرسه که میتونیم توقع دیدن عرضه یه عنوان با کیفیت در نیمه دوم امسال رو داشته باشیم یا نه که آقای Satomi میگه:
از اونجایی که واقعا با جدیت میخوایم روی کیفیت عناوینمون تمرکز کنیم، در حال حاضر نمیتونم همچین قولی(عرضه بازی با کیفیت در نیمه دوم سال 2015) بهتون بدم، ولی به نظرم یه بازی کنسولی توی TGS امسال معرفی میکنیم.

منبع

شاید یکی از لذت بخش ترین خبرهایی باشه که توی این چند وقته نوشتم. واقعا امیدوارم حرفاشون صرفا حرف نباشه و بهش عمل کنند.

واووووو یه streets of rage سه بعدی بزنه چی میشه !!!!!!!!!!!

اتفاقاً Street of Rage 4 رو سه بعدی ساختن ، برای سگا Saturn هم ساختن ولی خب بنا به قضایایی که پیش اومد منهدم شد و روی PS1 بعدشم ویندوز و نینتندو 64 به اسم Fighting Force پورت شد :

6jck_njjl_ps2fightingforcecover.jpg

احتمالاً اون زمانا باید دیده باشینش :دی این بنده خدا همون شورش خودمون بود ، خیلی چیز خوفی هم بود :دی روحش شاد و یادش گرامی :دی

فکر کنم اینقدر حرفای سگا رویایی بود که هیچکس متوجه این بخش از خبر نشد :دی
از اونجایی که واقعا با جدیت میخوایم روی کیفیت عناوینمون تمرکز کنیم، در حال حاضر نمیتونم همچین قولی(عرضه بازی با کیفیت در نیمه دوم سال 2015) بهتون بدم، ولی به نظرم یه بازی کنسولی توی TGS امسال معرفی میکنیم.

به نظرتون بازی جدیدش چیه؟ ممکنه Binary Domain 2 یا Valkyria Chronicles جدید باشه؟ :crying1:

به نظرم بهترین کار اینه یه ip جدید و بترکون و بودجه کلفت معرفی کنن! D :
:دی اینم خوبه .
یه بازی مثل سونیک رو اینا میتونن خیلی گسترشش بدن ! اخرین بازی سونیکشون یعنی sonic boom برای wii u انصافا گند زد به کل خاندان sonic :دی قیاقه سونیک رو زدن دستکاری کردن (بخش امریکا ) و بعد هم به جای این که یه گیم پلی درست حسابی داشته باشه مثل قبل ، بازی شده بود slow motion رسما :|
مثلا sonic generations انصافا قشنگ بود هم از لحاظ داستانی و هم گیم پلی :دی فعلا که یه sonic runners دادن واسه گوشی و تبلت که واقعا هم قشنگ نیست . امیدوارم رو همین ip بتونن کار کنن و گسترش بدنش مثل قبل :(

فکر کنم اینقدر حرفای سگا رویایی بود که هیچکس متوجه این بخش از خبر نشد :دی

به نظرتون بازی جدیدش چیه؟ ممکنه Binary Domain 2 یا Valkyria Chronicles جدید باشه؟ :crying1:
علی یادته اون verendus گفته بود یه VF جدید در دست ساخت هست؟:biggrin1: احتمالش خیلی زیاده که اونجا معرفی بشه خصوصا اینکه الان همه فایتینگ های یه نسخه جدید معرفی کردن:biggrin1:
از طرف دیگه موفقیت VC هم توی استیم خیلی زیاد بوده و امکان اون هم زیاده. حالا بستگی داره IP جدید باشه یا نه:biggrin1:
یه مشکلی که سگا داره این که خیلی کند کار میکنه و به اصطلاح فراخ هست:biggrin1:

علی یادته اون verendus گفته بود یه VF جدید در دست ساخت هست؟:biggrin1: احتمالش خیلی زیاده که اونجا معرفی بشه خصوصا اینکه الان همه فایتینگ های یه نسخه جدید معرفی کردن:biggrin1:
از طرف دیگه موفقیت VC هم توی استیم خیلی زیاد بوده و امکان اون هم زیاده. حالا بستگی داره IP جدید باشه یا نه:biggrin1:

آره علی VF6 رو یادمه و اتفاقا منتظرم معرفی بشه :دی (اینجوری بیشتر میتونم به باقی پیشبینی های Verendus اعتماد کنم :دی )

در کنار اون اگه اشتباه نکنم گفته بود دارن روی یه Action/Adventure جدید هم کار میکنند که امیدوارم Binary Domain 2 باشه. نسخه اولش چه از لحاظ گیم پلی و چه از لحاظ داستان واقعا یکی از بهترین TPS هایی بود که نسل قبل بازی کردم. فقط حیف که فروشش خوب نبود و دیگه هیچ خبری از دنباله اش نشنیدیم :(

یعنی واقعا هیچکی اینجا منتظر یه Sonic درست حسابی نیستش؟:| خجالت داره :دی
اینا بعد Generation باز یادشون رفت چجوری Sonic خوب بسازن . امیدوارم دوباره Sonic رو توو روزای اوجش ببینم .

یعنی واقعا هیچکی اینجا منتظر یه Sonic درست حسابی نیستش؟:| خجالت داره :دی
اینا بعد Generation باز یادشون رفت چجوری Sonic خوب بسازن . امیدوارم دوباره Sonic رو توو روزای اوجش ببینم .
اصلا درکشون نمی کنم این سونیک سازا رو، خو مثل آدم بازی رو بر پایه سرعت بسازید یه چیز خوبی در میاد ازش:|

آره علی VF6 رو یادمه و اتفاقا منتظرم معرفی بشه :دی (اینجوری بیشتر میتونم به باقی پیشبینی های Verendus اعتماد کنم :دی )

در کنار اون اگه اشتباه نکنم گفته بود دارن روی یه Action/Adventure جدید هم کار میکنند که امیدوارم Binary Domain 2 باشه. نسخه اولش چه از لحاظ گیم پلی و چه از لحاظ داستان واقعا یکی از بهترین TPS هایی بود که نسل قبل بازی کردم. فقط حیف که فروشش خوب نبود و دیگه هیچ خبری از دنباله اش نشنیدیم :(
اون روز اومد یه مشت شایعه ول کرد وسط تاپیک، همه کف و خون قاطی کردن. خداییش در مورد خیلی از بازی های بزرگ شایعه گفته بود:d باید ببینیم کدوماشون تا حالا درست از آب در اومدن و کدوم ها قراره در آینده معرفی بشن:d

در مورد BD هم ما از همه جا بی خبر بازی رو گرفتیم و اصلا انتظار نداشتم اینقدر چسبناک باشه بازی:d ثانیه به ثانیه-ش عالی بود. محیطش رو خیلی دوست داشتم. گیم پلیش که عالی بود. از معدود بازی هایی توی سبک TPS بود که دوست نداشتم تموم بشه:d

Binary Domain رو من دارم تازه بازی میکنم تا اینجاش راضیم.انصافا بازی خوبیه و در حقش کم لطفی شده.کلی مکانیزم باحال داره که توی بازیهای دیگه ندیدم به شخصه.یکم اگه روش بیشتر سرمایه گذاری میکردن عالی از آب در میومد.این تیم Yakuza واقعا خیلی مستعده.کنار یاکوزا اینو ساخته و اینقدر خوبه بازیش.ولی خوب با این حال احتمال معرفی شماره دوم خیلی کمه.

من محتمل ترین گزینه رو Virtua Fighter میدونم.دیگه واقعا وقت معرفیشه

علی یادته اون verendus گفته بود یه VF جدید در دست ساخت هست؟
:biggrin1: احتمالش خیلی زیاده که اونجا معرفی بشه خصوصا اینکه الان همه فایتینگ های یه نسخه جدید معرفی کردن:biggrin1:

مشکل از کند کار کردن نیست.مسئله اینه که سگای ژاپن کلی بازی موبایل میسازه هر سال که وقتشون رو میگیره.2014 حدود 140 تا بازی موبایل سگا ساخته که چون خیلیاشون توی غرب عرضه نمیشن ما نمیشناسیم.تیم کنسول سازش واقعا الان کوچیکه.امیدوارم طبق این حرفهایی که گفته یکم روی کنسول تمرکز بیشتری بشه

اتفاقاً Street of Rage 4 رو سه بعدی ساختن ، برای سگا Saturn هم ساختن ولی خب بنا به قضایایی که پیش اومد منهدم شد و روی PS1 بعدشم ویندوز و نینتندو 64 به اسم Fighting Force پورت شد :

6jck_njjl_ps2fightingforcecover.jpg

احتمالاً اون زمانا باید دیده باشینش :دی این بنده خدا همون شورش خودمون بود ، خیلی چیز خوفی هم بود :دی روحش شاد و یادش گرامی :دی

هولی کرپ! یعنی من اون همه مدت داشتم یه نسخه از SoR4 رو بازی میکردم نمیدونستم:d اینقد بچه بودم اصلا یادم نبود اسم بازی چیه تا عکس کاورو دیدم تمام خاطرات کودکی اومدن جلوی چشمم! از اون بازیهایی بود که من ولش نمیکردم اینقد خوش ساخت بود! حالا نظر بقیه رو نمیدونم.

آقا دمت گرم واقعا سه چهار تا لایک سزاوار پستت بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or