SEGA: درس های زیادی از Atlus یاد گرفتیم. میخوایم دوباره اعتماد گیمرا رو بدست بیاریم.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
lLbTK.png

آقای Hajime Satomi مدیرعامل و رییس شرکت SEGA در مصاحبه اخیرش با مجله فامیتسو از درسهایی که Atlus در مورد ساخت بازی های با کیفیت و بدست آوردن اعتماد مشتریان از این طریق به آنان یاد داده سخن میگوید.

در رابطه با عناوین غربی ما چیزای زیادی از Atlus یاد گرفتیم.

اگر ما بتونیم یه بازی با کیفیت بسازیم، به نظرم احتمال اینکه بازی توی غرب هم توسط بازیکن هایی که عناوین ژاپنی رو دوست دارن به موفقیت دست پیدا کنه زیاده.

در ادامه فامیتسو در مورد تمرکز SEGA در مورد عناوین کنسولیش در آینده میپرسه که آقای Satomi جواب میده:
من با کارمندام در این مورد صحبت کردم که از این به بعد ما باید با جدیت تمرکزمون رو روی افزایش کیفیت عناوین (کنسولیمون) قرار بدیم.

خصوصا در آمریکای شمالی و اروپا، که بیشتر تمرکز روی عرضه عناوین از قبل تعیین شده بوده. به عقیده من اگر نتونیم کیفیت عناوینمون رو حفظ کنیم، اگر چیزی عرضه نکنیم بهتره (تا اینکه بازی بی کیفیت منتشر کنیم).

ما (در گذشته) تمام تلاشمون رو کردیم تا یه رابطه دو طرفه و وابسطه به احترام رو بین خودمون و هوادارای قدیمی SEGA به وجود بیاریم، ولی الان که به گذشته نگاه میکنم، عناوینی وجود داشتن که به اون اعتماد (هوادارا نسبت به ما) خیانت کردن.

SEGAدر دهه 90 به عنوان یه برند (با کیفیت) شهرت داشت، ولی بعد از اون دوران، ما اعتماد (مشتریامون) رو از دست دادم، و فقط ما موندیم و اعتبار (گذشتمون). به همین دلیل ما دوست داریم دوباره اعتماد مشتریامون رو بدست بیاریم و بار دیگه به یه برند (با کیفیت) تبدیل بشیم.

در آخر فامیتسو میپرسه که میتونیم توقع دیدن عرضه یه عنوان با کیفیت در نیمه دوم امسال رو داشته باشیم یا نه که آقای Satomi میگه:
از اونجایی که واقعا با جدیت میخوایم روی کیفیت عناوینمون تمرکز کنیم، در حال حاضر نمیتونم همچین قولی(عرضه بازی با کیفیت در نیمه دوم سال 2015) بهتون بدم، ولی به نظرم یه بازی کنسولی توی TGS امسال معرفی میکنیم.

منبع

شاید یکی از لذت بخش ترین خبرهایی باشه که توی این چند وقته نوشتم. واقعا امیدوارم حرفاشون صرفا حرف نباشه و بهش عمل کنند.

پس قربون دستت یه فروند Bayonetta Collection همین الان بذار توی دستور کار. ایضا 2تا نسخه بعدی Valkyria Chronicles رو هم بده بیرون سریع که کار داریم:d

دوران اوج سگا فوق العاده رويايي بود و استثنائي. robocop vs terminator داشتيم tiny toon بود و shadow Dancer و Aladdin و Golden Axe و ... .
حس و حال غريبي داشت. اميدوارم دوباره سگا برگرده به اون چيزي كه تو خاطراتمون هست.

total وار جدید رو لطفا عین ادم بساز نه اینکه یکسال بعدش تازه با بچ ها بازی قابل بازی شه!!! و قیمت dlc ها که از اول باید داخل بازی باشه از خوده بازی بیشتره....

البته این رویه یک مدتیه شروع شده و نتیجه اش هم تعداد کم بازی ها و افزایش کیفیت اونها بوده.البته خیلی جای کار داره هنوز ولی خب برای مثال پارسال سگا بهترین ناشر PC بود با میانکین متای 81 که اختلاف زیادی با رقبا داشت.

کلا در مورد استدیوهایی که خریده سگا خوب عمل کرده و آزادی عمل خوبی داده.به خصوص در مورد Atlus که اجازه دادن مستقل بمونه.امیدوارم این رویه ادامه پیدا کنه.

در مورد Total War هم درسته من خودمم با این DLC ها مخالفم ولی خب دو سه تا از بهترین توتال وارهای تاریخ Creative Assembly رو زیر نظر سگا ساخته. سال قبل هم که Alien تونست بیشتر از 50 تا GOTY بگیره.

من 3 تا جیز میخام از سگا:

1- سگای ژاپن رو احیا کنه و بازی هاش رو توی غرب عرضه کنه
2-یکی دوتا استدیو خوب غربی بخره و اونایی که هست رو هم گسترش بده
3- مبحث بازاریابی و تبلیغات شرکت رو بهبود ببخشه

پس قربون دستت یه فروند Bayonetta Collection همین الان بذار توی دستور کار. ایضا 2تا نسخه بعدی Valkyria Chronicles رو هم بده بیرون سریع که کار داریم

نظرت در مورد Virtua Fighter 6 چیه؟
:d

tumblr_nirc9ytAqq1slig2vo1_500.gif

آخرین ویرایش:
بابا کالکشن اینا رو ول کنید:d
من الان از SEGA یک چیز میخوام اون هم اینه که یک بازی با ATLUS یک بازی بسازه
حالا مهم هم نیست IP جدید باشه یا یک Crossover
مطمینا اگه با ATLUS بازی بسازند یک بازی منحصر به فردی رو می سازند.:xخصوصا اگه با P-Studio همکاری کنند:bighug:
البته قبلا هم گفته بودند که با شرکت ATLUS دارند همکاری می کنند و در اینده نه چندان دور هم ممکنه یک بازی بسازند که مربوط به بازی های هر دو شرکت باشه
Atlus On Working With Sega, And Possible Collaborations In The Near Future - Siliconera

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or