Scores : Gears of War PC Version

!AtMoSpHeRe

کاربر سایت
سایت GameDaily نسخه PC این بازی رو نقد کرده و امتیاز 8 ازش دریافت شد.

پ.ن : امتیاز خوبه ولی خیلی کمه...مثل اینکه همچنانم خوب پورت نشده بازی.اگه بخواد اینجوری پیش بره مطمعنا GS زیر 8 بهش میده و اونوقته که نسخه 360 به عظمت خاصی دست پیدا میکنه و ضمن اینکه ثابت میشه اینجور بازیها به دلایلی مخصوص کنسوله.(البته خدا کنه اینجوری نباشه)

4vpo8z8.jpg

Last edited by a moderator:
راستی علی تا جایی که میدونم نسخه ی Pc ش پورت شده نیست!
دیگه بدتر ! :) من در جریان این قضیه نبودم ولی اگه پورت شده نیست یک افتضاح کامله...جدا از اینکه 5 Chapter جدید هم داشته...
خب من از الان دارم میگم اگه GS رو قبول دارین بالای 8 نمیده همین GameDaily به نسخه 360 امتیاز 9.0 داده (که البته بازم کم داده ولی اگه GS ّبهش 8.5 هم بده شاهکار کرده)

دوستان این بازی کسی ریلیز میشه و رو چه سیستمی میشه اجرا کرد ؟ !؟!
Release Date: Nov 6, 2007
MINIMUM REQUIREMENTS

Processor 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD
RAM 1 GB
Hard Drive 12 GB free hard drive space
Video Card NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+
Online Multi-player: Broadband Internet Connection, Games for Windows -- LIVE Gold Subscription

دیگه بدتر ! :) من در جریان این قضیه نبودم ولی اگه پورت شده نیست یک افتضاح کامله...جدا از اینکه 5 Chapter جدید هم داشته...
خب من از الان دارم میگم اگه GS رو قبول دارین بالای 8 نمیده همین GameDaily به نسخه 360 امتیاز 9.0 داده (که البته بازم کم داده ولی اگه GS ّبهش 8.5 هم بده شاهکار کرده)

چیزی به تاریخ ریلیز بازی نمونده ولی من احساس میکنم از GAMESPOT امتیاز 9 رو میگیره!:)
ولی همون بالا هم گفتم چند تا سایت دیگه امتیاز بدن همه چیز معلوم میشه

چیزی به تاریخ ریلیز بازی نمونده ولی من احساس میکنم از GAMESPOT امتیاز 9 رو میگیره!:)
ولی همون بالا هم گفتم چند تا سایت دیگه امتیاز بدن همه چیز معلوم میشه
امین جان، توضیح میدم واست...

تو تا حالا کی دیدی یه بازی که دوبار میاد Gamespot هم دوبار بهش امتیاز بالا داده باشه اونم با 1 سال تاخیر؟

درسته 5 چپتر اضافه داره ولی دلیل نمیشه بخاطرش امتیاز بالا بده یعنی ضعف های بازی در نظر نمیگیره؟ (اینکه گرافیک همونه،گیم پلی تغییری نکرده به اون صورت،و اکثر مورد های دیگه که همون بازیه پارسالیه و مهمتر اینکه 1 سال تاخیر داره و مشکلاتی هم که داره به کنار...)

Halo2 با گیم پلی خدایی که داره (و البته اول شخص و fps هم هست) با دو سال تاخیر امتیاز 9.4 ش شد 7 ... پس حداقل از GS توقع همچین نمره ای نداشته باشین چون با سابقه و شناختی که از این سایت شده همچین موردی تقریبا غیر ممکنه...از سایت های دیگه شاید همچین نمره ای بگیره...

حالا اگه همون پارسال همزمان با نسخه 360 اومده بود امکانش بود...

پ.ن : درک این موضوع زیاد مشکل نیست فقط کافیه نگاهی داشته باشین به سابقه این سایت.
خودت میگی این سایته به نسخه x360 9 داده اما گیم اسپات 9.6 داده پس حتما به این بالای 9 میده
ممنون از توضیحت و تخصصی که در این رابطه داری.

Halo2 با گیم پلی خدایی که داره (و البته اول شخص و fps هم هست) با دو سال تاخیر امتیاز 9.4 ش شد 7 ... پس حداقل از GS توقع همچین نمره ای نداشته باشین چون با سابقه و شناختی که از این سایت شده همچین موردی تقریبا غیر ممکنه...از سایت های دیگه شاید همچین نمره ای بگیره...

halo2 بعد از 3 سال از یه کنسول نسل قبل روی pc زمانی که کنسول های نسل جدید امده بودند اومد اما gow بعد از یه سال از یه کنسول نسل حاضر داره روی pc میاد
گرافیکش که فکر نکنم مشکل داشته باشه گیم پلیش هم اگه تو X360 خوب بوده تو pc هم حتما خوبه

پ.ن : درک این موضوع زیاد مشکل نیست فقط کافیه نگاهی داشته باشین به سابقه این سایت.
یادتون باشه که gs عشق multiplayer هست و اگه مولتی این بازی بدون لگ و بدون مشکل باشه یکی از دلایل محکم برای امتیاز بالای بازی می شه. در خیلی از بازی ها به وضوج دیده شده که بازی به خاطر داشتن فقط بخش multi player قوی امتیاز بالایی از gs گرفته.

یادتون باشه که gs عشق multiplayer هست و اگه مولتی این بازی بدون لگ و بدون مشکل باشه یکی از دلایل محکم برای امتیاز بالای بازی می شه. در خیلی از بازی ها به وضوج دیده شده که بازی به خاطر داشتن فقط بخش multi player قوی امتیاز بالایی از gs گرفته.

چطور به bioshock که اصلا multiplayer نداره 9 داد؟

halo2 بعد از 3 سال از یه کنسول نسل قبل روی pc زمانی که کنسول های نسل جدید امده بودند اومد اما gow بعد از یه سال از یه کنسول نسل حاضر داره روی pc میاد
گرافیکش که فکر نکنم مشکل داشته باشه گیم پلیش هم اگه تو X360 خوب بوده تو pc هم حتما خوب
شما اصلا پست منو درست خوندی؟
پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بخونی چون بیشتر از این و بهتر از این نمیشه توضیح داد حالا اگه قراره بفهمی تا الان باید فهمیده باشی...

گیم پلی 360 ش اگه خوب بوده دلیل نمیشه PC ش هم خوب باشه...

در مورد گرافیک هم نگفتم مشکل داره،گفتم همون خودشه که تغییری نکرده و این خودش نکته منفی بحساب میاد.

در مورد Halo هم دقیقا 2 سالو 6 ماه.(که البته ربطی نداره به اینجا فقط مثال بود)
بهر حال اشکان جان من شدیدا منتظرم این سایت امتیاز بده حالا اگه مولتی پلیرش هم خوب باشه مشخص میشه ولی بعد از امتیاز خیلی دوست دارم نقاط ضعف و مثبتش هم ببینم...

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or