Scores : Gears of War PC Version

!AtMoSpHeRe

کاربر سایت
سایت GameDaily نسخه PC این بازی رو نقد کرده و امتیاز 8 ازش دریافت شد.

پ.ن : امتیاز خوبه ولی خیلی کمه...مثل اینکه همچنانم خوب پورت نشده بازی.اگه بخواد اینجوری پیش بره مطمعنا GS زیر 8 بهش میده و اونوقته که نسخه 360 به عظمت خاصی دست پیدا میکنه و ضمن اینکه ثابت میشه اینجور بازیها به دلایلی مخصوص کنسوله.(البته خدا کنه اینجوری نباشه)

4vpo8z8.jpg

Last edited by a moderator:
و ضمن اینکه ثابت میشه اینجور بازیها به دلایلی مخصوص کنسوله.

دلايلش كاملا مشخصه . من خودم چند بار گفتم اصلا بازي gears of war يه نوع گيم پلي داره كه مخصوص كنسول هست و دلايلش هم مثل روز مشخصه ! حالا هر چند كه ارزش نداره در مورد چنين چيزهايي بحث كرد .
حالا تو خيلي جاها من خودم ديدم كه هميشه در مورد چگونگي كنترل اين بازي در pc از بازيسازها سوال شده و خوب اگه به تريلر ها هم توجه كنيد هميشه اون كليدهاي مخصوص xbox360 نمايش داده ميشه و كليفي بي در اخرين گفتگوهاي خودش گفت كه بازي در pc كاملا از دستهاي xbox360 پشتيباني ميكنه . با بازي هايي ديگه كاري ندارم ولي ريتم بازي gears of war طوري كه با دسته حال ميده اينو واقعا بايد درك داشت تا فهميد .

پ.ن. فرخ کجاست؟! :biggrin1:

من يادم نمياد چيزي گفته باشم :biggrin1:
يه اشاره هايي بكن تا شايد يادم اومد :p

به نظر من معمولا بازیهایی که بعد از مدتی برای پلتفرم دیگه ای ساخته می شن معمولا به خوبی پلتفرم اصلی در نمیان.نمونه اش san andreas برای PC بود که البته از گیم اسپات 9 گرفت ولی نتونست به 9.6 نسخه PS2 برسه.یا FEAR برای کنسولها یا Half-Life 2 برای XBOX یا Mafia نسخه PS2 و حتی همین اواخر Lost planet.البته GOW پورت شده نیست ولی فکر نمی کنم بتونه به خوبی نسخه 360 در بیاد و امتیاز 9.5(9.6 اون موقع) رو از gamespot بگیره.اما امیدوارم 9 بگیره.8 برای این بازی کمه.

امتیاز سایت Games Radar به GOW PC

The Good:
اسلحه های هیکل دار
گیم پلی بهتر (منظورش از نسخه 360 ه) و طول زمان بیشتر بازی (بازم منظورش نسخه 360 ه،اون 1 چپتر جدید)
Co-op play triples the fun

The Bad:
بازی کلا تکراریه
شما به اکانت Windows Live احتیاج دارین (برای Vista و بخش مولتی پلیر بازی)
دشمن ها بعضی اوقات خنگ میشن!

و در آخر گفته، بازی کلا از نسخه 360 بهتره...(خب بایدم بهتر باشه از همه لحاظ،بهرحال با 1 سال تاخیر بوده)

امتیاز هم 9 داده.

امتیاز سایت Games Radar به GOW PC

The Good:
اسلحه های هیکل دار
گیم پلی بهتر (منظورش از نسخه 360 ه) و طول زمان بیشتر بازی (بازم منظورش نسخه 360 ه،اون 1 چپتر جدید)
Co-op play triples the fun

The Bad:
بازی کلا تکراریه
شما به اکانت Windows Live احتیاج دارین (برای Vista و بخش مولتی پلیر بازی)
دشمن ها بعضی اوقات خنگ میشن!

و در آخر گفته، بازی کلا از نسخه 360 بهتره...(خب بایدم بهتر باشه از همه لحاظ،بهرحال با 1 سال تاخیر بوده)

امتیاز هم 9 داده.
نقاط ضعفش یکم مسخرس.
خوب معلومه بازی تکراریه نه پس قرار بود یه بازی دیگه بسازن؟ در مورد آنلاینشم با وجود اینکه اصلا از این windows live خوشم نمیاد ولی چیزی نیست که از کیفیت آنلاین بازی کم کنه فقط مشکلش اینکه حق عضویت می خواد و vista ولی در عوض بازیش اینطوری achievement داره!

پ.ن: به احتمال زیاد بازیشو می خرم چون multi playerش باید خیلی حال بده. (نو 360 که بهترین بود تو این ببینیم چی می شه) خوشبختانه هم vista دارم و هم اکانت گلد برای live.

بازی هم گیم پلیش بهتره هم گرافیکش یکم بهتر شده و هم Co-Up اش بهتر شده چطوری از نسخه اصلی ضعیف تره؟:biggrin1:
از نسخه اصلی بازی که ضعیف تر نیست،یعنی نبایدم باشه.وقتی با 1 سال تاخیر اومده اونم روی پلتفرمی که سخت افزارش بازه و سازنده ها هر کاری که میخوان میتونن بکنن.هر چند که بازی پورت شده نیست ولی بازم گرافیکش بالاتر نرفته.اگه بالا تر هم باشه خیلی نیست سایت ها هم در این رابطه چیزی نگفتن.

بازی ضعیف تر نیست، ولی همون که نسخه 360 ه پارسالیه با تغییرات جزئی نمیشه به چشم یه بازی کاملا جدا و اختصاصی دید.

gs اصلا اعتبار نداره موقع امتیاز دادن!!! یه دفعه دیدی داد حالشون خوب نبود امتیاز شد 5... حالشون خوب بود شد 9 :biggrin1:
پس به خاطر چه چیزی اعتبار داره؟ gamespot به خاطر همین ریزبینی و سختگیریشه که به عنوان یه سایت معتبر شناخته شده.البته من خودم کلا خیلی به امتیازات اعتقاد ندارم و بیشتر به سلیقه اهمیت می دم.

از نسخه اصلی بازی که ضعیف تر نیست،یعنی نبایدم باشه.وقتی با 1 سال تاخیر اومده اونم روی پلتفرمی که سخت افزارش بازه و سازنده ها هر کاری که میخوان میتونن بکنن.هر چند که بازی پورت شده نیست ولی بازم گرافیکش بالاتر نرفته.اگه بالا تر هم باشه خیلی نیست سایت ها هم در این رابطه چیزی نگفتن.

بازی ضعیف تر نیست، ولی همون که نسخه 360 ه پارسالیه با تغییرات جزئی نمیشه به چشم یه بازی کاملا جدا و اختصاصی دید.
با امتیاز یکی دو تا سایت که نمیشه خیلی نظر درستی داد و گفت قوی تر یا ضعیف تره.بذارین یه چند تا سایت معتبر دیگه هم امتیاز بدن بعد این حرف ها رو بزنیم.

صبر منید ببینیم گیم اسپات چند میده چون به نظر من از همه جا معتبر تره ( البته این نظر منه)

یه سوال داشتم ربطی به این تاپیک نداره ولی حالا شما ببخشید
اکانت گلد Window live قیمتش چجوریه؟

این سایت (مخفف Middle East Gamers،طرفای خودمونه) و معلوم نیست تا حالا کجا بوده!
ریز امیتازات هم به این صورت داده:

Gameplay 9.0
Graphics 9.5
Sounds 9.2
Value 9.2
Tilt 8.5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or