Scalebound

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
zyxi75t5c19cwtg267zy.jpg

jn6vthdbest0088qh07b.png

سازنده: Platinum Games
ناشر: Microsoft Studios
سبک: Action RPG
پلتفرم: Xbox One

vn3q555jv7d66qufnafj.png

در Scalebound، شما با «درو»(Drew)، جوانی تنها همراه می‌شوید که به دنیایی عجیب و خطرناک به نام دراکونیس(Draconis) کشیده می‌شود. در «دراکونیس»، «درو» با اژدهایی به اسم «توبان»، که آخرین بازمانده نسل خود است، اخت می گیرد. این دو باید برای نجات «دراکونیس»، زمین و سایر دنیاهای موازی، جنگیدن به صورت یک تیم را یاد بگیرند.*
http://www.xbox.com/en-US/games/scalebound

5zf40d21bv9q1640e37n.gif

*داستان کامل بازی در صورت انتشار اطلاعات بیشتر اضافه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
Scalebound is awesome, big AAA, could be game of the all-time
Ken Lobb نامرد یه چیزهایی دیده که ما ندیدیم :( :دی خارج از شوخی هایپ این مدلی ندیده بودم، یعنی چی ساختن اینا؟ :دی

نگاهی میندازیم به بازیهایی که کارگردانی آنها بر عهده هیدکی کامیا بوده است:
lqfd.jpg

kqfd.jpg

jqfd.jpg

hqfd.jpg

gqfd.jpg
Scalebound بازی بعدی این لیسته.

آخرین ویرایش:
@Dreadlord
البته بایونتا 2 خودش کارگردان نبوده و Yusuke Hashimoto کارگردانش بوده :دی
آخرین بازی که کامیا کارگردانش بوده The Wonderful 101 بوده که انحصاری Wii U هست و 2013 منتشر شد

@Dreadlord
البته بایونتا 2 خودش کارگردان نبوده و Yusuke Hashimoto کارگردانش بوده :دی
آخرین بازی که کامیا کارگردانش بوده The Wonderful 101 بوده که انحصاری Wii U هست و 2013 منتشر شد
درسته. در واقع کامیا یه جورایی خالق بازیهای منحصر به فرد و انقلابیه. حتی خود RE1 رو هم با اینکه کارگردان نبوده ولی خیلی از پایه هاش رو اون بنا کرده (RE2 هم که رسما کارگردان شده). کلا بازیساز بسیار بسیار شاخیه. اگر اتفاق خاصی نیفته، SB هم یه IP قوی و صاحب سبک میشه مثل همین DMC و بایونتا و اینا.

عکس شکار شده از کامیا و بانو با کیفیت خیلی بالا :d اصلا این بشر سر تا پاش منشوریه :))

c68d6922ac633d4cf7a923fb7bb18d12057206f1.jpg

ولی واقعا یک تنه H&S شرقی رو زنده نگه داشته :x

Ken Lobb نامرد یه چیزهایی دیده که ما ندیدیم :( :دی خارج از شوخی هایپ این مدلی ندیده بودم، یعنی چی ساختن اینا؟ :دی

هایپ رو چسبوندن به سقف :دی دیگه اینطوری هایپ کردن هم خوب نیست :دی Game of the forever و اینا :دی دارن سطح رو خیلی بالا می چینن. من به کامیا اصلا شک ندارم ها! :دی اما خب همینطوری پیش برن انتظار ملت بیش از حد بالا میره :دی

من یه نظریه (!!) در مورد بازی داشتم که بر اساس اطلاعات اولیه که از بازی اومد شکل گرفت، بعد از حرف های کن لاب شدت گرفت! :d
بیس ـش بر اساس اطلاعات منتشر شده و توهمات مغزیه من ـه :d:

پلاتینیوم و خود شخص کامیا علاقه داشتن یه بازی تریپ زلدا بسازن... البته به سبک خودشون... یعنی اکشن تر.
نزدیک ترین فرانچایز به زلدا چیزی نبود جز Darksiders، از قضا توی همین بازه THQ پوکید و ای پی دارک سایدرز رفت رو هوا. پلاتینیوم رسما اعلام کرد دوست داره دارک سایدرز بسازه ولی نشد.
یه سری ایده ی جاه طلبانه داشتن که رفت توی کمد . یهو سر و کله ی مایکروسافت پیدا شد و نذاشت این ایده ها خاک بخوره.
... و اینجا بود که که Scalebound خلق شد... :d

همه ی اینها رو گفتم که این نتیجه رو بگریم :d: احتمالا سبک بازی یه چیزی شبیه DSـه... اکشن ادونچر/H'nS + تریپ Open World با رگه های RPG! 8->:d

من یه نظریه (!!) در مورد بازی داشتم که بر اساس اطلاعات اولیه که از بازی اومد شکل گرفت، بعد از حرف های کن لاب شدت گرفت! :d
بیس ـش بر اساس اطلاعات منتشر شده و توهمات مغزیه من ـه :d:

پلاتینیوم و خود شخص کامیا علاقه داشتن یه بازی تریپ زلدا بسازن... البته به سبک خودشون... یعنی اکشن تر.
نزدیک ترین فرانچایز به زلدا چیزی نبود جز Darksiders، از قضا توی همین بازه THQ پوکید و ای پی دارک سایدرز رفت رو هوا. پلاتینیوم رسما اعلام کرد دوست داره دارک سایدرز بسازه ولی نشد.
یه سری ایده ی جاه طلبانه داشتن که رفت توی کمد . یهو سر و کله ی مایکروسافت پیدا شد و نذاشت این ایده ها خاک بخوره.
... و اینجا بود که که Scalebound خلق شد... :d

همه ی اینها رو گفتم که این نتیجه رو بگریم :d: احتمالا سبک بازی یه چیزی شبیه DSـه... اکشن ادونچر/H'nS + تریپ Open World با رگه های RPG! 8->:d
آقا نخونید پستشو; داره آرزوهاشو به عنوان فکت به خورد مردم میده:d

[MENTION=92036]john 117[/MENTION]

این بیشتر شبیه "من دوست دارم بازی اینجوری بشه" بود تا پیش بینی :دی !

این بیشتر شبیه "من دوست دارم بازی اینجوری بشه" بود تا پیش بینی
آقا نخونید پستشو; داره آرزوهاشو به عنوان فکت به خورد مردم میده

جواب:d:

بیس ـش بر اساس اطلاعات منتشر شده و توهمات مغزیه من ـه

پ.ن:
1.درست بخونید! :d
2. اگر با اولین تریلر بازی این اتفاق ها افتاد، بعد بهتون می گم! :d

شما می‌توانید از بین پانزده سناریوی مختلف حق انتخاب داشته باشید و اگر سناریوهایی که جداگانه به فروش می‌رسند را خریداری کنید، ماجراجویی‌های بیشتری در انتظارتان خواهد بود. این بازی واقعاً موقعیت‌های متنوعی در اختیارتان خواهد گذاشت.
از این قسمتای صحبتش بسیار خرسند گشتیم:d

شما می‌توانید از بین پانزده سناریوی مختلف حق انتخاب داشته باشید و اگر سناریوهایی که جداگانه به فروش می‌رسند را خریداری کنید، ماجراجویی‌های بیشتری در انتظارتان خواهد بود. این بازی واقعاً موقعیت‌های متنوعی در اختیارتان خواهد گذاشت.
از این قسمتای صحبتش بسیار خرسند گشتیم:d
خوشحال شدی که توی Sorcerian همچین قابلیتی وجود داشته؟ :دی همین صفحه قبل گفتم این جمله مربوط به Sorcerian ـه نه Scalebound.

واقعا جادوگری کردن با این حرکت:d...
منتظر SB هم هستیم

ارون گرینــبرگ و کامیا-سان در مراسم لـانـچ اوری :دی

5bu3zuuy0yxis9uomxb1.png

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or