Scalebound قدرت واقعی Xbox One را نشان خواهد داد

19Rodar

کاربر سایت
08229b37fdb4467c6d93fb279540f949.jpg

در مصاحبه اخیری که با سایت Metro توسط کارگردان و خالق بازی Scalebound آقای Hideki Kamiya انجام شده ایشان گفته اند که قدرت حقیقی Xbox one را با این بازی به همگان نشان خواهد داد.Scalebound یک بازی اکشن نقش آفرینی می باشد که توسط استدیو Platinum Games به صورت انحصاری برای کنسول Xbox one منتشر خواهد شد.

آقای Kamiya در گفتگویی که در این مورد داشته اینطور می گوید:

هدف نهایی و ماموریت من بالا بردن ارزش این بازی و کنسول Xbox one است و قدرت واقعی این کنسول را به همگان نشان خواهم داد

ایشان قبلا نیز اعلام کرده بود که او با ساخت عالی این بازی فقط قصد ندارد اعتماد بازیکنان را به دست آورد بلکه روی اعتماد سایر شرکا از جمله ناشران نیز حساب باز کرده است.

آقای Kamiya در ادامه همچنین می گوید:

به بازیکنان و افرادی که به من اعتماد کرده اند قول میدهم که شما محصولی که ما تولید کرده ایم و ساخته ایم را می خرید و بازی می کنید.من باید مطمئن می شدم که شما ارزش واقعی و کیفیتی برابر و حتی بیشتر از پولی که بابت خرید بازی پرداخت می کنید را به دست آورید.بنابراین همین حقیقت ساده است که ما را به جلو هدایت میکند.شرکای ما نیز نسبت به تعهداتی که برای ساخت هر چه بهتر این بازی دارم با خبر هستند.

در Gamescom اعلام شد که بازی Scalebound در تاریخی نامعلوم در سال 2016 منتشر خواهد شد و بازی دارای مود co-op چهار نفره است.

منبع

دوستان آتش خشم را فرو بنشانید.:d
بازی یک سال و خورده ی دیگه عرضه میشه ، قرار نیست همین سه ماهه آخر بیاد که ! این یعنی بازی هنوز به نسخه بتا هم نرسیده که بشه از گرافیک ایراد گرفت.
البته این ایراد گیری ها دلسوزانه به نظر نمیاد ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or