Scalebound تا سال 2017 تاخیر خورد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
dhfh2v2idkzcp5hypprb.jpg

امروز Platinum Games با آپدیتی در سایت رسمی خود از به تعویق افتادن Scalebound تا سال 2017 خبر داد.

برای موفقیت در دستیابی به ایده بلند پروازانه مان و مطمئن شدن از این که Scalebound میتواند انتظارات را برآورده کند، ما این عنوان را در سال 2017 منتشر خواهیم کرد. این (تاخیر) به ما زمان کافی را میدهد تا به خصوصیات خلاقانه و بخش های هیجان انگیز گیم پلی که (برای این عنوان) برنامه ریزی کرده ایم، زندگی ببخشیم.

بدین ترتیب Scalebound اولین عنوانیست که به صورت رسمی از لیست رویایی سال جاری خط خورده و به سال 2017 موکول میشود، هرچند مطمئنا آخرین آنها نخواهد بود. باید دید در ادامه کدام عناوین در این راه قدم گذاشته و به دسته بازیهای سال 2017 میپیوندند.

منبع

شروع شد ...
این تازه اولشه اگه نصف بازی های خفنی که منتظرشونیم تا 2017 تاخیر نخوردن من اسمم رو عوض میکنم :دی هر سال همینه ...

The Last Guardian
Horizon
Gears of War 4
FF XV
Persona 5
Recore
Mass Effect Andromeda
GT Sports
Halo Wars 2

و یه 7، 8 تا بازی دیگه مطمئنا میرن برای سال بعد :دی
خخ از تو بازی های بالا Persona 5 و FF XV که به هیچ وجه به 2017 نمیرن کاملا مشخصه 2016 ریلیز میشن مخصوصا FF که از صحبت های اسکوئر و تاباتا و بقیه مشخصه دیگه 2016 ـشون 2017 نمیشه . . Last Guardian که همینطوریشم 2017 ـیه اصلا خبری ازش نیست GT Sport هم بو میده :دی Horizon هم مشکوکه :دی

خخ از تو بازی های بالا Persona 5 و FF XV که به هیچ وجه به 2017 نمیرن کاملا مشخصه 2016 ریلیز میشن مخصوصا FF که از صحبت های اسکوئر و تاباتا و بقیه مشخصه دیگه 2016 ـشون 2017 نمیشه . . Last Guardian که همینطوریشم 2017 ـیه اصلا خبری ازش نیست GT Sport هم بو میده :دی Horizon هم مشکوکه :دی

Persona 5 رو که شک نکن 2017 ـیه. یعنی اصلا امکان نداره Atlus ناامیدمون کنه، من بهشون ایمان دارم :bighug::دی FF XV هم.... این یکی یه مورد خاصه. FF XV همیشه تاخیر خورده حساب میشه مگر اینکه خلافش ثابت بشه :دی که خلافش هم میشه عرضه بازی و بودن دیسک توی دست ما (البته باز همون موقع هم نمیشه زیاد مطمئن بود :دی )

The Last Guardian
Horizon
Gears of War 4
FF XV
Persona 5
Recore
Mass Effect Andromeda
GT Sports
Halo Wars 2

تاباتا و SE انقدر گفتن 2016 خفمون کردن امکان نداره بره 2017 با اینکه خودم میگفتم چرت میگن و تاخیر میخوره برا 2017 :d

اینم دقایقی پیش اومده:

Final Fantasy XV to be shown in its prime during March 2016 - Nova CrystallisNova Crystallis

دارن میرن تو مرحله Debug

البته تاریخ عرضه تاریخ عرضه مارچه :d

The Last Guardian
Horizon
Gears of War 4
FF XV
Persona 5
Recore
Mass Effect Andromeda
GT Sports
Halo Wars 2

ReCore رو توی خبر رسمی امروزشون بین بازی های 2016 گذاشتن و احتمالاً همین امسال بیاد. :دی
نسخه PC بازی هم تأیید شد. مثل اینکه قبلاً شایعه ای در موردش بود، ولی یادم نیست تأیید شده بود یا نه.
از اون طرف در مورد 3 Crackdown نوشتن Multiplayer in Summer 2016. نمیدونم منظور اینه که بخش داستانی امسال نمیاد یا چیز دیگه.

The Last Guardian
Horizon
Gears of War 4
FF XV
Persona 5
Recore
Mass Effect Andromeda
GT Sports
Halo Wars 2

TlG رو شک ندارم 2016ی هست و تاخیر نمی خوره(حالا فردا خبرشو میزنن :دی)
ولی هورایزون و مطمینم تاخیر میخوره میره 2017
چون هربارم ازشچگون سوال شده گفتن we Are targeting 2016 but let's what will happen

به به.شروع شد باز روند تاخیرها.قشنگ یک 10 تایی تاخیر بزرگ حداقل داریم.حداقل امیدوارم چندتا انانس جدید داشته باشیم برای 2016 که جای اونها رو پر کنن.گرچه همین الانم به قدری پر هستش که بدون اونها هم بشه سر کرد سال رو.:d

به امید تاخیری های بیشتر :d چون نه وقتشو داریم نه پولشو :d امیدوارم از بین P5 و FFXV و Horizon یکیشون تاخیر بخوره چون هرکدوم حداقل 200 ساعت برای من یکی وقت میخواد. حالا SFV و DS3 و Blazblue Central Fiction بماند که هیچوقت ازشون خسته نمیشم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or