Scalebound تا سال 2017 تاخیر خورد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
dhfh2v2idkzcp5hypprb.jpg

امروز Platinum Games با آپدیتی در سایت رسمی خود از به تعویق افتادن Scalebound تا سال 2017 خبر داد.

برای موفقیت در دستیابی به ایده بلند پروازانه مان و مطمئن شدن از این که Scalebound میتواند انتظارات را برآورده کند، ما این عنوان را در سال 2017 منتشر خواهیم کرد. این (تاخیر) به ما زمان کافی را میدهد تا به خصوصیات خلاقانه و بخش های هیجان انگیز گیم پلی که (برای این عنوان) برنامه ریزی کرده ایم، زندگی ببخشیم.

بدین ترتیب Scalebound اولین عنوانیست که به صورت رسمی از لیست رویایی سال جاری خط خورده و به سال 2017 موکول میشود، هرچند مطمئنا آخرین آنها نخواهد بود. باید دید در ادامه کدام عناوین در این راه قدم گذاشته و به دسته بازیهای سال 2017 میپیوندند.

منبع

The Last Guardian
Horizon
Gears of War 4
FF XV
Persona 5
Recore
Mass Effect Andromeda
GT Sports
Halo Wars 2

و یه 7، 8 تا بازی دیگه مطمئنا میرن برای سال بعد :دی
TLG و Horizon رو حدود 90% مطمئنم میرن 2017 :-"
ME هم وقتی هیچ خبری ازش نیست،فکر نمیکنم یکهویی برای آخر سال تاریخ بخوره! :d

ولی FF XV رو دیگه فکر کنم ببینیم امسال :d بقیه ی لیستم برام مهم نیستن:-" :دی

اگر TLG و Horizon برن 2017 ، احتمال حضور GOW/بازی جدید سانتا مونیکا هم باشه،اینجوری 2017 خیلی شلوغ میشه :-" مخصوصا 3 ماه اولش :d

Persona 5 رو که شک نکن 2017 ـیه. یعنی اصلا امکان نداره Atlus ناامیدمون کنه، من بهشون ایمان دارم :bighug::دی FF XV هم.... این یکی یه مورد خاصه. FF XV همیشه تاخیر خورده حساب میشه مگر اینکه خلافش ثابت بشه :دی که خلافش هم میشه عرضه بازی و بودن دیسک توی دست ما (البته باز همون موقع هم نمیشه زیاد مطمئن بود :دی )
اخه علی ساخت بازی دیگه تقریبا تموم شده:d
P5 مثل FFXV تمام بخش های بازی در کنار هم قرار شده و الان دارن روی بهتر شدن بازی کار میکنند
توی TGS 2015 یک ویدیو از مصاحبه با Katsura Hashino نشون دادند که داشتند بازی رو روی PS4 تست میکردند و Debug میکردند
اینم تصاویر مصاحبه و تست کردن بازی روی PS4(کد های برنامه نویسیش هم بالای صحفه میشه دید)
بعدشم خسته نشدی این قدر به این مورد تاخیر پرسونا 5 گیر دادی؟/:)
Give P.Studio a god damn break:|:d
خدایی بعضی از این تاخیر ها تقصیر اینا نیست
خودت که میدونی.اواخر 2013 پرسونا 5 برای PS3 معرفی شد و قبلش هم معلوم شده بود که P4DAN توسط P.Studio و Dingo Inc ساخته میشه
توی TGS 2014 پرسونا 5 هم برای PS4 معرفی شد و علاوه بر او هم معلوم شد که Dingo Inc دیگه هیچ کاری با P4DAN نداره.
اوایل 2015 تو یک مصاحبه با Dengeki Playstation هم گفتند به خاطر این اتفاق P.Studio مجبور شد کهP4DAN رو از اول بسازند
همین سه مورد خیلی روی تاخیر های پرسونا 5 تاثیر داشته.

در کل یک لطفی کن و به این بدبخت ها تو این مورد زیاد گیر نده:d

اخه علی ساخت بازی دیگه تقریبا تموم شده:d
P5 مثل FFXV تمام بخش های بازی در کنار هم قرار شده و الان دارن روی بهتر شدن بازی کار میکنند
توی TGS 2015 یک ویدیو از مصاحبه با Katsura Hashino نشون دادند که داشتند بازی رو روی PS4 تست میکردند و Debug میکردند
اینم تصاویر مصاحبه و تست کردن بازی روی PS4(کد های برنامه نویسیش هم بالای صحفه میشه دید)
بعدشم خسته نشدی این قدر به این مورد تاخیر پرسونا 5 گیر دادی؟/:)
Give P.Studio a god damn break:|:d
خدایی بعضی از این تاخیر ها تقصیر اینا نیست
خودت که میدونی.اواخر 2013 پرسونا 5 برای PS3 معرفی شد و قبلش هم معلوم شده بود که P4DAN توسط P.Studio و Dingo Inc ساخته میشه
توی TGS 2014 پرسونا 5 هم برای PS4 معرفی شد و علاوه بر او هم معلوم شد که Dingo Inc دیگه هیچ کاری با P4DAN نداره.
اوایل 2015 تو یک مصاحبه با Dengeki Playstation هم گفتند به خاطر این اتفاق P.Studio مجبور شد کهP4DAN رو از اول بسازند
همین سه مورد خیلی روی تاخیر های پرسونا 5 تاثیر داشته.

در کل یک لطفی کن و به این بدبخت ها تو این مورد زیاد گیر نده:d

Persona 5 که 2014 اومد بازیش کردیم رفت پارسا :دی نمیدونم چرا هی توی لیستا اسمش رو میاریم :-"

ولی بعد از اون جریان تاخیر آخری خداییش حقشون تا جایی که میخوره ترول بشن. حداقل اینطوری یاد میگیرن سر بازی بعدیشون هوادارا رو مسخره نکنند و اگه میخواستن بازی رو تاخیر بزنند (اونم یکسال!) همون اول کاری مثل بچه آدم بیان خبر رو اعلام کنند. الان این حرکت Platinum و تاخیر خوردن Scalebound مطمئنا خیلی برای کسایی که منتظرش بودن ضدحاله ولی خب باز حداقل *P امید الکی بهشون نداد و رک و راست همین اول کاری اومد گفت که دیگه الکی منتظر بازی نباشن. برعکس Atlus که کاری کرد هوادارا از نهایتا 3 ماه انتظار برای بازی کردن یهو با یک سال روبرو شدن!

پ.ن: دقت کن پارسا من دارم به Atlus گیر میدم ها نه P-Team :دی خود تاخیر موردی نداشت و دلایلشون کاملا قابل درکه. نحوه مدیریت Atlus و پنهان کردن تاخیر بود که گند زد به همه چیز.

Reverse Psychology :دی

2 ساله خودم رو جر دادم که هی بازی میاد و میترکونه و هر دفعه زرتی بازی رو تاخیر زدن :| بخاطر همین کلا از این به بعد با سیستم Reverse Psychology میرم جلو :دی

قبلا هم یه پست دادم در مورد اینکه تو نسل جدید مد شده بازی رو وقتی معرفی میکنن واسه سال بعدش تاریخ میزنن واسه جذب ملت بعدش که وقتش میرسه میگن تاخیر خورد و میندازن واسه سال بعدش :دی همچنان این رویه ادامه داره.

در مورد تاخیر TLG و Horizon من کاملا امید دارم که 2016 میان این 2 تا :دی حالا خیلی ها میگن 2017. ببینیم چی میشه :دی

The Last Guardian
Horizon
Gears of War 4
FF XV
Persona 5
Recore
Mass Effect Andromeda
GT Sports
Halo Wars 2

و یه 7، 8 تا بازی دیگه مطمئنا میرن برای سال بعد :دی

اتفاقا به نظر من غیر از GeoW4‌ باقی کاملا به انتشار نزدیکن!

TLG و Horizon که مدت هاست در حال ساخته شدن هستن و باید به جاهای خوبی رسیده باشن. خصوصا Hor. در مورد TLG هم خود اودا گفته به دلایل خاصی چیزی از بازی نشون نمیدن مثل داستان محور بودن و ترس از اسپویل شدن و باز دلیل بر تاخیر یا موارد مشابه نیست. FFXV هم که حتما 2016 منتشر میشه. Persona هم همینطور. GT هم قاعدتا نباید تاخیر بخوره.

من فقط فکر میکنم GeoW4 بره برای نیمه اول سال آینده و خود سازنده به این نتیجه برسه که زمان بیشتری لازم داره.

اتفاقا به نظر من غیر از GeoW4‌ باقی کاملا به انتشار نزدیکن!

TLG و Horizon که مدت هاست در حال ساخته شدن هستن و باید به جاهای خوبی رسیده باشن. خصوصا Hor. در مورد TLG هم خود اودا گفته به دلایل خاصی چیزی از بازی نشون نمیدن مثل داستان محور بودن و ترس از اسپویل شدن و باز دلیل بر تاخیر یا موارد مشابه نیست. FFXV هم که حتما 2016 منتشر میشه. Persona هم همینطور. GT هم قاعدتا نباید تاخیر بخوره.

من فقط فکر میکنم GeoW4 بره برای نیمه اول سال آینده و خود سازنده به این نتیجه برسه که زمان بیشتری لازم داره.

هممم....
Atlus’ Katsura Hashino (Persona series)

We’ll safely release Persona 5 in 2016… I think.
Japanese creators share 2016 ambitions in Weekly Famitsu - Gematsu

اتفاقا چند ساعت پیش بحث های ملت رو در رابطه با این حرف استاد رو تو تویتر میدیدم:d
ملت دو تا برداشت از این جمله دارند:d
1-این یک شوخیه که از Hashino Sensei چندان بعید نیست:d
2-این جمله ای که گفته مسلما به زبون ژاپنی بوده و میشه همین جمله رو به شکل های مختلفی ترجمه کرد که یکیش همینه
Mystic که خبرای پرسونا رو تو وبسایت Persona Central به انگیلیسی ترجمه میکنه گفته یک ترجمه دیگش میشه "اگه ممکن باشه P5 سال 2016 منتشر میشه".
یعنی اگه اتفاق ناخواسته ای یا غیر منتظره ای برای سازنده ها یا بازی نیفته تاریخ انتشار بازی همچنان سال 2016 هست(که اون هم عمرا از این اتفاق ها بی افته:d)

اقا تاپیک Scalebound که انحصاری Xbox هست رو تبدیل کردیم به تاپیک پرسونا که انحصاری سونیه:d
فکر کنم بهتره بی خیال این بحث باشیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or