SC:C برای PS3 ، بايد "صبر كرد و ديد"

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
splintercellconviction.jpg

Maxime Béland طي صحبتي كه با VG247 داشته گفته كه با توجه به اينكه SC:C در آينده ي روي PS3 ميره ، گفته كه شركت بايد " صبر كنه و ببينه" چي ميشه.
در اين مصاحبه اختصاصي ايشون از اينكه مايكروسافت انقدر خوب و عالي از بازي حمايت كرده شگفت زده هستن .
"ما بايد صبر كنيم ببينم كه چه تصميماتي توسط گروه مديريت Ubi soft اتخاذ ميشه البته در اينده ، تصميمات براي اين بازي صرفا جنبه ي كاري و اقتصادي بوده و من واقعا از حمايت عالي مايكروسافت شگفت زده هستم. "

او افزود: " واقعا باعث افتخار من بود كه با اونها روي بازي SC:C كار كردم".

البته تا الان Ubi soft به طور رسمي چندين و چند بار اعلام كرده كه بازي انحصار Xbox 360 ـه اما به صور غير رسمي دو CVs بودن كه بازي رو بر روي PS3 نشون دادن.

منبع

من اصلا به این کار ندارم رو ps3 میاد یا نه.ولی یه چیزیو خوب میدونم.اونم اینه که بازی که قبل از ps3 روی pc میاد اونم با اختلاف چند ماه محال بتونه فروش خوب یا معمولی رو ps3 داشته باشه.براتون مثال میزنم.همین bioshock 1 .روی 360 حدود 2میلیون و نیم و بعد از 1 سال رو ps3 حتی به نیم میلیون هم نرسید.چرا؟برای اینکه همه گیمرها و کسانی که با بازی اوقات فراغتشونو پر میکنن یه PC و یا laptop رو دارن.دیگه خودتون تا آخرش بخونید دیگه.

برای اینکه همه گیمرها و کسانی که با بازی اوقات فراغتشونو پر میکنن یه PC و یا laptop رو دارن.دیگه خودتون تا آخرش بخونید دیگه.
خیلی ها هم ندارند !!!
البته حرف شما کاملا منطقیه ولی فکر کنم همچین بازی های بزرگی مثل همین SC و یا GTA : EFLC فروش خوبی رو PS3 هم داشته باشند...:smile:

من اصلا به این کار ندارم رو ps3 میاد یا نه.ولی یه چیزیو خوب میدونم.اونم اینه که بازی که قبل از ps3 روی pc میاد اونم با اختلاف چند ماه محال بتونه فروش خوب یا معمولی رو ps3 داشته باشه.براتون مثال میزنم.همین bioshock 1 .روی 360 حدود 2میلیون و نیم و بعد از 1 سال رو ps3 حتی به نیم میلیون هم نرسید.چرا؟برای اینکه همه گیمرها و کسانی که با بازی اوقات فراغتشونو پر میکنن یه PC و یا laptop رو دارن.دیگه خودتون تا آخرش بخونید دیگه.
کی از فروشش حرف زد!؟صحبت از اینه که بجه هاییم که فقط ps3 دارن(عین من)بتونن بازیکنن.
بعدشم شما مطمئن باش عرضه بازی روی ps3 ضرری برای اون شرکت نداره که هیچ کلیم سود داره.مگه هزینه پورت یه بازی چقدره که به ضرر سازندش شه؟فقط اگر خیلی طول بکشه که بیاد روی ps3 اونموقع میتونیم بگیم احتمال شکستش هست.یه چیزی مثل شکست تجاریه unreal tournament 4 روی 360 که با تاخیر نسبتا زیادی اومد.(البته به نظر من)

حالا اگرم نیومد چیزه خاصی رو از دست ندادید:biggrin1:من که با سریهای پیشش خیلی بیشتر حال میکردم.
بله راست میگید. برای امثال شماها که یه بار بخش single رو تا آخرش میرن بعد بازی رو میندازن اونور بایدم اینجوری باشه. کاش برای بازی های 360 هم مثل PS3 پول واقعی می دادید اونموقع وضعیت خیلی فرق میکرد.

احتمال میدم یوبی سافت از دیدن این امتیاز ها واسه SC کمی ترس ورش داشته.البته این بازی انحصاری هست و مایکرو کلی تبلیغ روش کرده و امتیازات دور از انتظاری که گرفته نمیتونه در اون حد روش تاثیر بزاره.اما اگه فروشش در خد انتظار نباشه احتمال اومدنش واسه PS3 بیشتر میشه(نهایتش اینه که یه پورت مزخرف میکنه میده بازار...)
این پیش بینی و نظر شخصیه
امتياز رو كلاً از مقوله ي فروش جدا كنيد...
Aliens VS Predator
Dente's Inferno

حالا اگرم نیومد چیزه خاصی رو از دست ندادید:biggrin1:من که با سریهای پیشش خیلی بیشتر حال میکردم.
آره بابا!!! بازی ای که 10 ساله دارن روش کار میکنن و آخرم میشه این, واسه چی بیاد رو ابر کنسول Playstation 3!!؟ به جز اینکه کلاس PS3 رو بیاره پایین و باعث خفت و خاریش بشه مگه چیزه دیگه ای هست!!!؟
Just LOL!!!

چند بخش برای Coop ـه Splitscreen و Xboxlive و System Link، درجه سختی بالا و مناسب، گیم پلی فوق العاده زیبا و خوش دست، دو بخش داستانی (!) و خلاصه اینقدر ارزشش بالاست که امیدوارم برای ps3 م بیاد تا بروبچ لذتی به این باحالی رو از دست ندن.

امتياز رو كلاً از مقوله ي فروش جدا كنيد...
Aliens VS Predator
Dente's Inferno
با کلا جدا کردن این دو مقوله مخالفم و نمیشه گفت تاثیر گذار نیست.بازی هایی هم بودند که با امتیاز های پایینی مواجه شدند و ضربه خوردندوگرنه چه نیازی به این همه ریویوز و.... بود؟
ولی بازم خودم گفتم این بازی به دلیل انحصاری بودن،داشتن فن، پتانسیل فروش بالایی داره.ولی اگه نتونه فروش درست حسابی داشته باشه ممکنه واسه اوردنش روی PS3 وسوسه بشن.

با کلا جدا کردن این دو مقوله مخالفم و نمیشه گفت تاثیر گذار نیست.بازی هایی هم بودند که با امتیاز های پایینی مواجه شدند و ضربه خوردندوگرنه چه نیازی به این همه ریویوز و.... بود؟
ولی بازم خودم گفتم این بازی به دلیل انحصاری بودن،داشتن فن، پتانسیل فروش بالایی داره.ولی اگه نتونه فروش درست حسابی داشته باشه ممکنه واسه اوردنش روی PS3 وسوسه بشن.
حالا اصراری به "کلاً" ندارم ولی منظور از "بازی هایی بودن" چه بازی هایی بودن؟
بازی که خوبه امتیاز بالا میگیره و معمولاً فروش خوبی میکنه،بازی که خوبه امتیاز بالایی نمیگیره بازم معمولاً فروش قابل قبولی داره ولی بازی که بده امتیاز بدی میگیره و فروش ضعیفی خواهد داشت.
پیشاپیش بگم که بحث بازی های دیوید کیج رو وسط نکشید چون اون بازی ها معمولاً اولین(و شایدم آخرین)در سبک خودشون بودن پس از این مبحث فاصله دارن.

به امتیاز ربط داره ولی نه اونقدر. مثلا Mass Effect 2 با میانگین 96 طول دو روز مرز 2 میلیون رو درک کرد و عنوان داریم با میانگین 92 بعد از 20 روز تازه به یک میلیون میرسه.
میتونه ربط داشته باشه ولی نه اونقدر که روی فروش تاثیر مستقیم بزاره.

حالا اصراری به "کلاً" ندارم ولی منظور از "بازی هایی بودن" چه بازی هایی بودن؟
بازی که خوبه امتیاز بالا میگیره و معمولاً فروش خوبی میکنه،بازی که خوبه امتیاز بالایی نمیگیره بازم معمولاً فروش قابل قبولی داره ولی بازی که بده امتیاز بدی میگیره و فروش ضعیفی خواهد داشت.
پیشاپیش بگم که بحث بازی های دیوید کیج رو وسط نکشید چون اون بازی ها معمولاً اولین(و شایدم آخرین)در سبک خودشون بودن پس از این مبحث فاصله دارن.

ها ها ها !!ملا لغتی نشدم ولی این به اون قرمز کردن کلمه آشغال که واسه لوازم خونگی سامسونگ به کار بردم در:cheesygri!!!!
وقتی یه بازی بد امتیاز میگیره یعنی این احتمال زیاده که با یه بازی بد طرفیم.نیازی به مثال نداره فراوونه بازی های بدی که فروش پایین دارند.(خواهشا جبهه گیری نکنید اصلا منظورم SC نیست.گفتم بازی بد.مثلا یه IP جدید که مردم از طریق امتیازاتی که میگیره پی گیرش میشن.مثل SAW و...)
بازی هایی هم هستند که امتیاز پایین میگرن ولی هفت هشت میلیون می فروشن مثل PES
توی اون پست گفتم که احتمال میدم که اگه بازی فروش مورد انتظار یوبی رو نداشته باشه.....هر چند به احتمال خیلی زیادتر بازی فروش خوبی میکنه.امتیاز های نه چندان عالی برای یه بازی خوب و با گذشته موفق ،میتونه مانع جذب افرادی بشه که بر اساس خوندن ریویز ها اقدام به خرید بازی میکنن.هرچند امتیازات در دراز مدت میتونن روی فروش IP های دنباله دار تاثیر بزارن و کاری کنه که اون بازی نابود بشه یا به اوج برسه
حالا شانس ما رو باش:evil:یه بار واسه اولین بار تصمیم گرفتیم که SC بزنیم بازی امتیازاش اینجور شد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or