SC:C برای PS3 ، بايد "صبر كرد و ديد"

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
splintercellconviction.jpg

Maxime Béland طي صحبتي كه با VG247 داشته گفته كه با توجه به اينكه SC:C در آينده ي روي PS3 ميره ، گفته كه شركت بايد " صبر كنه و ببينه" چي ميشه.
در اين مصاحبه اختصاصي ايشون از اينكه مايكروسافت انقدر خوب و عالي از بازي حمايت كرده شگفت زده هستن .
"ما بايد صبر كنيم ببينم كه چه تصميماتي توسط گروه مديريت Ubi soft اتخاذ ميشه البته در اينده ، تصميمات براي اين بازي صرفا جنبه ي كاري و اقتصادي بوده و من واقعا از حمايت عالي مايكروسافت شگفت زده هستم. "

او افزود: " واقعا باعث افتخار من بود كه با اونها روي بازي SC:C كار كردم".

البته تا الان Ubi soft به طور رسمي چندين و چند بار اعلام كرده كه بازي انحصار Xbox 360 ـه اما به صور غير رسمي دو CVs بودن كه بازي رو بر روي PS3 نشون دادن.

منبع

این شماره از بازی همینجوری سه چار سال ساختنش طول کشیده ,که اگر پورت کردنش روی PS3 یکی دوسالی طول بکشه , عمرِ سام فیشر اینقدر کفاف نمیده....
شماره بعدی رو مولتی کنن عاقلانه ترِ...

احتمال میدم یوبی سافت از دیدن این امتیاز ها واسه SC کمی ترس ورش داشته.البته این بازی انحصاری هست و مایکرو کلی تبلیغ روش کرده و امتیازات دور از انتظاری که گرفته نمیتونه در اون حد روش تاثیر بزاره.اما اگه فروشش در خد انتظار نباشه احتمال اومدنش واسه PS3 بیشتر میشه(نهایتش اینه که یه پورت مزخرف میکنه میده بازار...)
این پیش بینی و نظر شخصیه

هزار جور تحلیلگر و طراح وغیره هم گفتنMGS4 رو 360 میاد هر چه قدر ما صبر کردیم بیاد و SC:C هم PS3 داران صبر کنند میاد(البته توهین نشه چون خودم هم تازه به جمع PS3 داران پیوستم) الکی دلتون رو صابون نزنید مگه الکی ماکرو انقدر واسه یک بازی تبلیغ کنه و زحمت بکشه بعد همینجوری شرکت 3rd Party بیاد بازی رو کنسول رقیب پورت کنه مطمئن باشید ماکرو و یوبی قرار های پشت پرده زیاد دارند بعد هم خانه Splinter Cell پی سی و Xbox هست

هزار جور تحلیلگر و طراح وغیره هم گفتنMGS4 رو 360 میاد هر چه قدر ما صبر کردیم بیاد و SC:C هم PS3 داران صبر کنند میاد(البته توهین نشه چون خودم هم تازه به جمع PS3 داران پیوستم) الکی دلتون رو صابون نزنید مگه الکی ماکرو انقدر واسه یک بازی تبلیغ کنه و زحمت بکشه بعد همینجوری شرکت 3rd Party بیاد بازی رو کنسول رقیب پورت کنه مطمئن باشید ماکرو و یوبی قرار های پشت پرده زیاد دارند بعد هم خانه Splinter Cell پی سی و Xbox هست

خبر دور از انتظاری نیست ;)
ببین کوجیما از همون اول میگفت MGS 4 روی 360 نمیاد و همه میومدن و میگفتن نههههههه قطعا میاد اما نیومد ( خب دلیلی هم نداشت بیاد چون سری MGS روی PS بزرگ شد و آخرین شماره که قراره برای دو کنسول بیاد با هم تایید شد تمام )
شماره قبل SC : DA هم روی PS3 اومد و اگه قرار باشه این یکی بیاد دور از انتظار نیست :smile:

ناشر بازی مایکروسافت نیست....
چه بخواین چه نخواین این هم بعد از مدتی مثل قبلی ها برای کنسول سونی پورت میشه...

ای بابا
اخه شمایی که اطلاعاتت پایینه چرا پست میدی؟
gta dlc هاش هم انحصاری بود اما اومد چرا؟چون به اینا میگن انحصاری زمانی ok؟این بازی هم انحصاری زمانی هست بعد یه مدت میاد

من که امیدوارم روزی برسه که همه بازی خورها بتونن با هر توان مالی بازیهایی رو که دوست دارند رو بخرن و حالشو ببرن

و مثل من چند سال غصه نخورن :cheesygri 360 :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or