amir_clk500
کاربر سایت
سلام به همه ...
دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ...
فکر میکنم مرحله ی 8 باشه دقیق یادم نیست ... باید یه جعبه رو از توی یه اناقی بیاری بیرون تا درب برات باز بشه تا ادامه مسیر رو بری ... اما اون دستگاهی که بهمون وصل شده هی چراغش روشن میشه و میمیریم ....
هر چقدر هم که رفلکس نشون میدم که سریع اونو بیرون بیارو باز هم نمیشه .. و 1 قدم کم میارم تا از رنج اون خارج بشم ... ( حالا نمیدونم چیکار کنم ) راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوستان خسته نباشید ..... می دونم که اینجا زودتر از همه جواب می گیرم به خاطر همین اولین جا تو این فروم مطرح می کنم ....
تو قسمتی که روی در توالت نوشته illuminate darkness ..... و روی زمین یک سری ضربدر هست و تقریبا نوشته عدد 8 .... هر کاری می کنم عدد قفل رو پیدا نمی کنم .... ( همون مرحله که تقریبا اون طرف با زنجیر به ته یک مکان تاریک میره ...... و دیوار توالت خراب هست ... و یک در وجود داره که قفل روشه و کد سه رقمی رو لازم داریم ..... و روی در توالت نوشته illuminate darkness .....
ممنونم و سپاسگذار
یه سوال دیگه ....
اگه بازی رو با همون شخصیت اول بخوایم ادامه بدیم مراحل بازی فرق میکنه ؟؟
در ضمن یه راهنمایی هم برای بدست آوردن این عروسک ها میخواستم ... یکی اونجایی که صفحه ی شطرنجه ... یکی هم اون 12 تا ساعت که بقلش نوشته 50 ... این دو تا رو ازش سر در نیوردم
خوب منم بازی رو تموم کردم
اخرش همینطوری که دوستمون گفتن اصلا انتخابی نمیشد کرد و یهو میرفت رو credits
ولی نسبت به شماره یکش خیلی بهتر بود مخصوصا معماهاش
سام علیک--من تو مرحله اونجایی که 3تا در با چشمی هست ولی یکیش تو چشمیش لوله تفنگه گیر کردم واقعا اولین بازی فکری که توش گیر کردم میشه راهنمایی کنید
اگه با دقت نگاه کنی رمزش روی دیوار از توی چشمی معلومه (اگه اشتباه نکنم چون خیلی وقت پیش بازی کردم)
بله 2تا از درها اینجوریه ولی در سوم لوله تفنگ توشه وهیچ چیز معلوم نیست__اون دوتا در یکی یه قطعه پازل توشه و دومی یه جعبه که توش گرز میخ دار توشه که وسیله ای ندارم ازش کنم حتی از اول بازی کردم گفتم شاید چیزی جا مونده ولی بازم نشد میشه همه کمک کنن این مرحله تموم بشه اخه من خوره saw هستم همه فیلماشو 1بار 1بار دیدم
همونی که گفتم دقت کن پیداش می کنی مگه تو اون راهروه نیست که خراب می شه
اون ساک هم راحت باز می شه چرخ دنده ها را جابه جا کن تا اون چرخ دنده آخری درست بچرخه توش کلیده اگه اشتباه نکنم تو اون اتاقه هم یک چماق میخ دار هست.
از یکش بهتر بود اما بازم خیلی کار داشت...