Saw 2 Flesh and Blood | Xbox 360

من امروز حول و هوش 2 ساعت نسخه دوم رو بازی کردم!!!!!!! به نظرم از این بازیاست که جذابه اما همین جذابیتش بعد از نزدیک 6 7 ساعت بازی باعث میشه یه روند تکراری به بازی بده!
نکات مثبت:
معماهای بسیار زیبا!
تله هایی که سر راه شما قرار میگیره واقعا غافل گیر کنندس.
نکات منفی:
تکراری شدن بازی بعد از چند روز.
کمبود SAVE و طولانی بودن چکپوینت ها در بازی!!!!!!!!
داداش مگه چند ساعت گیم پلی داره که تازه بعد از چند روز تکراری میشه ؟؟؟:-/

داداش مگه چند ساعت گیم پلی داره که تازه بعد از چند روز تکراری میشه ؟؟؟:-/
داداش من با شما آشنایی ندارم :دی اما خودم یه بازیو تا حالا بیش از 2 ساعت بازی نمیکنم! :) پس بازی اگه 10 ساعت گیم پلی داشته باشه برا من 5 6 روز طول میکشه :)

من بازی رو گرفتم .
زیاد بازی نکردم چون همون اول بازی گیر کردم !
ولی گرافیک بازی چندان جالب نیست و دقیقا مثل نسخه پارسال هست .
جالب تر از اون اینه که نسخه 360 برای نصب بازی فقط 2 گیگ فضا میخاد .
من اونجا که طرف یه چراغ قوه میگیره ( اوایل بازی ) و یه کم جلو میره بعد وارد یه محوطه میشه که یه نفر با یه چیز روی سرش هی به سمتش میدود گیر کردم .
چند بار جا خالی دادم ولی فایده نداشت . چی کار کنم ؟

من بازی رو گرفتم .
زیاد بازی نکردم چون همون اول بازی گیر کردم !
ولی گرافیک بازی چندان جالب نیست و دقیقا مثل نسخه پارسال هست .
جالب تر از اون اینه که نسخه 360 برای نصب بازی فقط 2 گیگ فضا میخاد .
من اونجا که طرف یه چراغ قوه میگیره ( اوایل بازی ) و یه کم جلو میره بعد وارد یه محوطه میشه که یه نفر با یه چیز روی سرش هی به سمتش میدود گیر کردم .
از تگ اسپویلر استفاده کن برادر.........

اگه نکات مثبته بازی واقعا همونایی هستش که یکی از دوستان گفت - واقعا علاقه مند شدم بازی رو بگیرم ...
قطعا همینطوره! نگران نباش و برو بازی رو بخر داداش :)

من گیر کردم :

من گیر کردم :

در اسانسور رو باز کن برو سمتش وایسا وقتی اومد جا خالی بده

بچه ها از روی این تخته ها که بین دو تا پرتگاه هست چجوری باید رد بشیم؟؟lt &rt رو میگه فشار بدید تا رد بشه با تعادل ولی هر کاری میکنم باز میفته پایین!

واقعا کنترل بازیش خیلی ضعیفه و ذره ایی ظرافت تو بازیش نمیبینم ولی معماهاش باحاله.

ign به بازی داد 4.5
کلا حرضم میگیره بازی های دو شماره ای که با این که شماره اولش نمره های کمی گرفته , نه تنها بهتر نمیشه بلکه پس رفت هم میکنه
اره خدایشش . من هم از همین زورم گرفته که پیش نرفته پس هم رفته
من نمیدنم حالا این زامبی ناشیه اما چرا کونامی بیخیال بوده

این بازی فیلمش چیه که باز بازیش چی باشه! می بخشید ها، با کلّ طرفدار های فیلمش هستم، ولی خدا وکیلی آدم چرا بیخودی یک فیلم بی سر و ته نگاه کنه که فقط حالش بهم بخوره!؟ مرگ به فجیع ترین طرز ممکن کجاش جذابه!؟ مثلاً میخواین اثبات کنین بزرگ شدین!؟ یا که چی!؟ بیخودی روح خودتون رو صدمه ندین، این فیلم، دقیقاً مثل یک غذای مسموم برای جسمه، شما میرین یک لیوان شیر فاسد بخورین که دلدرد بشین!؟ اثراتش رو درجا که نمیزاره، چند سال دیگه می فهمین.
از ما گفتن بود نگین تو چقدر سوسولی والله که هرچی روانپزشک هم هست همینه میگه البته یادم رفته بود طبق نطر مردم جهان سوم پزشک شکر خورده من راست میگم...
حالا شما چرا اندر عصبانی هستی :) این هم اصلا برای روان خوب نیست حالا بگذریم اما فیلمش که خیلی قشنگه البته برای هر کسی نه این که شما دوست نداری اصلا بدین معنی نیست که سوسولی به هیچ وجه هر کسی اعصاب نگاه کردنشو نداره>:d<

بچه ها از روی این تخته ها که بین دو تا پرتگاه هست چجوری باید رد بشیم؟؟lt &rt رو میگه فشار بدید تا رد بشه با تعادل ولی هر کاری میکنم باز میفته پایین!

واقعا کنترل بازیش خیلی ضعیفه و ذره ایی ظرافت تو بازیش نمیبینم ولی معماهاش باحاله.

دوستان کسی نبود راهنمایی کنه چطوری از روی تخته چوبا باید رد بشم؟؟مرده شورشونو ببرن با این کنترلی که واسش ساختن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or