[FONT=&]سلام، من[/FONT][FONT=&] بازی[/FONT][FONT=&] Alias [/FONT][FONT=&]رو [/FONT][FONT=&]از [/FONT][FONT=&]اینترنت[/FONT][FONT=&] دانلود [/FONT][FONT=&]کردم[/FONT][FONT=&] و [/FONT][FONT=&]تازه [/FONT][FONT=&]متوجه[/FONT][FONT=&] شدم[/FONT][FONT=&] جزء [/FONT][FONT=&]سری [/FONT][FONT=&]بازی[/FONT][FONT=&]های[/FONT][FONT=&] Xbox [/FONT][FONT=&]است[/FONT][FONT=&] اما[/FONT][FONT=&] روی[/FONT][FONT=&] کامپیوتر [/FONT][FONT=&]نصب[/FONT][FONT=&] می[/FONT][FONT=&]شه[/FONT][FONT=&]،[/FONT][FONT=&]حالا [/FONT][FONT=&]برای[/FONT][FONT=&] سیوش [/FONT][FONT=&]مشکل[/FONT][FONT=&] دارم [/FONT][FONT=&]چون[/FONT][FONT=&] وقتی[/FONT][FONT=&] می[/FONT][FONT=&]خوام [/FONT][FONT=&]سیو [/FONT][FONT=&]کنم[/FONT][FONT=&] میگه[/FONT][FONT=&] ظرفیت[/FONT][FONT=&] xbox [/FONT][FONT=&]پره [/FONT][FONT=&]و [/FONT][FONT=&]بازی [/FONT][FONT=&]رو[/FONT][FONT=&] سیو [/FONT][FONT=&]نمی[/FONT][FONT=&]کنه[/FONT][FONT=&]،[/FONT][FONT=&] حالا[/FONT][FONT=&]می[/FONT][FONT=&]خوام [/FONT][FONT=&]بدونم[/FONT][FONT=&] راهی[/FONT][FONT=&] برای[/FONT][FONT=&] سیوش [/FONT][FONT=&]هست [/FONT][FONT=&]یا نه ؟[/FONT][FONT=&] اگه[/FONT][FONT=&] راهی[/FONT][FONT=&] هست [/FONT][FONT=&]لطفاً [/FONT][FONT=&]کامل [/FONT][FONT=&]توضیح [/FONT][FONT=&]بدید[/FONT][FONT=&].[/FONT]