save کردن بازی های ps2 بر روی flash memory

درود بر دوست گرامی !

اصلا کنسول همینطوری کول دیسک رو نمیشناسه شما باید با کدبرکر یا سایر برنامه هایی که این کار رو میکنند انجام بین
دوست من
این را میدانم ;)
همانطور که در پستهای بالا نیز مشاهده میفرمائید دوست همگی با این برنامه ها آشنا هستند اما مشکل آنها مشکل همین برنامه با کول دیسک است .
کول دیسک و کارت حافظه موبایل و ... با CodeBreaker مشکل دارند .
در ضمن من همین الان با PSP و CodeBreaker امتحان کردم و همانطور که دوستمان گفتند بود .
بعد از دو دقیقه صبر هیچ اتفاق خوشحال کننده ای نیافتاد /:)

دوست من
این را میدانم ;)
همانطور که در پستهای بالا نیز مشاهده میفرمائید دوست همگی با این برنامه ها آشنا هستند اما مشکل آنها مشکل همین برنامه با کول دیسک است .
کول دیسک و کارت حافظه موبایل و ... با CodeBreaker مشکل دارند .
در ضمن من همین الان با PSP و CodeBreaker امتحان کردم و همانطور که دوستمان گفتند بود .
بعد از دو دقیقه صبر هیچ اتفاق خوشحال کننده ای نیافتاد /:)

شما سیو رو کپی کردین یا فایل day1

من که با کدبرکر و psp هیچ مشکلی ندارم شما فایلاتون رو تو روت psp بریزن و psp رو وصل کنید به ps2 با کابل و روی psp conect USb رو بزنین کد برکر psp رو مثل کول دیسک میشناسه واسه اصلاعات بیشتر برو www.sgpteam.com/forums

درود بر دوست گرامی !

شما سیو رو کپی کردین یا فایل day1

من که با کدبرکر و psp هیچ مشکلی ندارم شما فایلاتون رو تو روت psp بریزن و psp رو وصل کنید به ps2 با کابل و روی psp conect USb رو بزنین کد برکر psp رو مثل کول دیسک میشناسه واسه اصلاعات بیشتر برو www.sgpteam.com/forums
دوست گرامی
Save را اما ...
CodeBreaker همانطور که دوستمان گفت 2 دقیقه طول میکشد تا صفحه اصلی اش بالا بیاید و وقتی کامل روشن شد قفل میشود و اصلا" کاری نمیتوان کرد جز Restart یا خاموش کردن دستگاه .
یعنی اصلا" به مرحله شناخت psp توسط CodeBreaker نمیرسد که بشود کاری کرد .

سلام دوست عزیز

من با موبایل اینکارو کردم ووقتی که به پلی استیشنم وسل میکردم قفل میکرد ووقتی در میاوردم درست میشود بعد فایل هارو ریختم تو رم موبایلم اینبار شناخت کارکرد:laughing:

درود بر دوست گرامی !

من با موبایل اینکارو کردم ووقتی که به پلی استیشنم وسل میکردم قفل میکرد ووقتی در میاوردم درست میشود بعد فایل هارو ریختم تو رم موبایلم اینبار شناخت کارکرد:laughing:
دوست من
ذخیره بازی را روی رم داخلی موبایل ریختید با کارت حافظه ؟
با CODEBREAKER امتحان کردید یا MAX DRIVE یا ACTION REPLAY MAX ؟
کمی توضیح میدهید ;)

سلام
یک کاره دیگه که من قدیما استفاده میکردم فشرده کردن سیو ها در همون مموری کارت بود.
با گیم شارک سیو ها را فشرده میکردم خیلی خوب جواب داد و نیازی دیگه به مموری دوم نشد.

آقا چرا سر در گم میکنین آدم رو
الان من یه فلش دارم
میخوام بعنوان یه مموری کارت ازش استفاده کنم تا دیگه نرم مموری بخرم :D
الان دقیقا چیکار کنم
به همین راحتی ای که گفتم به همین راحتی ام لطفا جواب بدین
ممنون

من
action replay max رو ریختم و فلشم رو هم میشناسه و سیو هایی که دانلود کردم رو هم می شناسه ولی وقتی میخوام کپی کنم تو مموری اصلی eror میده؟؟؟
چیکار کنم کمک کنید لطفا
:question::question::question:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or