Sam Raimi كارگردان فيلم WoW شد...

• Thread starter Thread starter x360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

x360

کاربر سایت
ah072109raimi.jpg

خبر خوبي كه امروز بيرون اومد تقبل كارگرداني اين فيلم به دست Sam Raimi هست...
sam در اين رابطه ميگويد:من واقعا هيجان زده هستم كه قرار هست اين كار عظيم رو روي پرده سينما ببريم.
از طرفي ديگه خبر از همكاري Bruce Campbell در اين فيلم هم هست...كه در اكثر فيلمهاي sam با اون همكاري داشته...
و همچنين Charles Roven كه كارهايش رو همه ميشناسند ...به عنوان تهيه كننده خواهد بود...
Paul Sams مديرعامل بليزارد هم ابراز اميدواري كرده از جمعاوري تيم حرفه اي براي اين ابرداستان كه به فيلم تبديل خواهد شد ...
وظيفه ساخت فيلم هم برعهده كمپاني Legendary Picture كه همكاري خوبي با بليزارد داشته هميشه ...

سلام
ببخشید منظورت از wow همون world of warcraft اگه آره بیشتر توضیح بده چون world of warcraft داستانش مربوط به نژاد هاست و بس.شاید warcraft باشه لطفا بیشتر توضیح بده
ممنون

خبر خیلی خوبی بود!

گفته نشده داستان فیلم بر اساس کدوم جلد از کتاب هاست؟ من که دوست ندارم مربوط به نبرد باستانیان باشه.

اگه درباره تریسفال و مدیو و کلا سوژه آخرین نگهبان (The Last Gaurdian) باشه عالیه!

ببخشید منظورت از wow همون world of warcraft اگه آره بیشتر توضیح بده چون world of warcraft داستانش مربوط به نژاد هاست و بس.شاید warcraft باشه لطفا بیشتر توضیح بده

دوست عزیز پرسیدن نداره که، داستان فیلم مربوط به کتاب های وارکرفت هست، چه Warcraft و چه WOW هم داستانشون برگرفته از همین کتاب هاست...

آخرین ویرایش:
سلام
ممنون

بله منظور از wow همون world of warcraft هست،wow داستانش کلا مربوط میشه به تمام اتفاقاتی که توی warcraft میوفته،یعنی درسته که wow یه بازیه آنلاینه،و در واقع داستان زیادی توش تعریف نمیشه،ولی همه چیز بر اساس داستان warcraft ساخته شده تو این بازی.

بله منظور از wow همون world of warcraft هست،wow داستانش کلا مربوط میشه به تمام اتفاقاتی که توی warcraft میوفته،یعنی درسته که wow یه بازیه آنلاینه،و در واقع داستان زیادی توش تعریف نمیشه،ولی همه چیز بر اساس داستان warcraft ساخته شده تو این بازی.
تو سایت guardian نوشته شده فیلم بر اساس بازی میسازن......این یعنی فیلم با توجه به بازی هایی که ساخته شده داستانش نوشته میشه
Sam Raimi کارگردان خوبیه و سری مردعنکبوتی خیلی موفق بود ولی از نظر جلوهای ویژه کار سخت تری در پیش داره.....

تو سایت guardian نوشته شده فیلم بر اساس بازی میسازن......این یعنی فیلم با توجه به بازی هایی که ساخته شده داستانش نوشته میشه
Sam Raimi کارگردان خوبیه و سری مردعنکبوتی خیلی موفق بود ولی از نظر جلوهای ویژه کار سخت تری در پیش داره.....

خب میشه همون که من گفتم دیگه :laughing:;)
این فیلم بر اساس wow ساخته میشه،و من هم گفتم که wow در واقع داستان خاصی نداره و هر چی هست همون داستان warcraft.:biggrin1:

اگه از رو بازی میخوان بسازن از رو کدوم نسخه میسازن frozen throne یا reign of chaos و اینکه اگر فیلم رو بسازن خیلی طولانی میشه لطفا در رابطه با این موضوع توضیح بدین

این فیلم بر اساس wow ساخته میشه،و من هم گفتم که wow در واقع داستان خاصی نداره و هر چی هست همون داستان warcraft.:biggrin1:

ولی اگه بخوان از رو بازی بسازن طولانی میشه و اینکه باید مثل ارباب حلقه ها 3 قسمتیش کنن و اگه بخوان از رو خود کتاب هم بسازن اونایی که وارکرافت بازی کردن رو جذب نمیکنه چون خیلی با بازی فرق داره (البته من نصفه های اول جلد اول کتاب رو خوندم) پس اول مطمئن بشین میسازن بعد در رابطه با داستانش بحث کنید.

منظورت بد متوجه شدم:biggrin1:
اگه از رو بازی میخوان بسازن از رو کدوم نسخه میسازن frozen throne یا reign of chaos و اینکه اگر فیلم رو بسازن خیلی طولانی میشه لطفا در رابطه با این موضوع توضیح بدین
از فیلمنامه چیزی مشخص نشده ولی من فکر میکنم تو داستان بازی دست ببرن و کمی تغییرش بدن.....
تعریفت از موفق نیاز به تغییرات جدی داره
هر فیلمی که بتونه مخاطب بیشتری کسب کنه به نظر من موفق به حساب میاد حالا از نظر تکنیکی هرچی باشه فرقی نداره و منتقدان هر چی میخوان در مورد فیلم بگن
تو اون تاپیک هم بحث شد....................................

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or