Sam Raimi كارگردان فيلم WoW شد...

• Thread starter Thread starter x360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

x360

کاربر سایت
ah072109raimi.jpg

خبر خوبي كه امروز بيرون اومد تقبل كارگرداني اين فيلم به دست Sam Raimi هست...
sam در اين رابطه ميگويد:من واقعا هيجان زده هستم كه قرار هست اين كار عظيم رو روي پرده سينما ببريم.
از طرفي ديگه خبر از همكاري Bruce Campbell در اين فيلم هم هست...كه در اكثر فيلمهاي sam با اون همكاري داشته...
و همچنين Charles Roven كه كارهايش رو همه ميشناسند ...به عنوان تهيه كننده خواهد بود...
Paul Sams مديرعامل بليزارد هم ابراز اميدواري كرده از جمعاوري تيم حرفه اي براي اين ابرداستان كه به فيلم تبديل خواهد شد ...
وظيفه ساخت فيلم هم برعهده كمپاني Legendary Picture كه همكاري خوبي با بليزارد داشته هميشه ...

جان؟! الان گرفتی اصلا منظور مارو از اوریجینال ؟‍!‌
یعنی میخوای بگی من منظورت و اشتباه متوجه شدم پس بهتره توضیح بدی :smile:
فکر کنم منظورت یا یه فیلم با کیفیت و عالی بود یا از خط خارج نشدن و کپی کردن هرچی تو بازی بود هستش غیر از این دوتاس پس خواهشا بجای پست اسپم بیا منظور خودت و دقیق بگو /

اول از همه برای بار هزارم بگم که داستان این فیلم بر اساس کتاب هاست و هیچ ربطی به بازی هاش نداره، هرچند داستان خود بازی ها هم از کتاب ها گرفته شده اما خوب توش اتفاق هایی افتاده که هنوز تو کتاب ها نیست...

ببخشید اما شما مطمئنی میخوان داستان با یک اورک شروع کنن آخه اگه داستان از روی بازی باشه امکان نداره از روی یک اورک شروع کنن باز اگه از blood elf شروع کنن شاید بهتر باشه یا اگه قسمت campaign رو بازی کرده باشی میبینی شخصیت اصلی آرتاس و هیچ ربطی به اورک ها نداره.

مطمئن که نیستم، اما پارسال خود بلیزارد اینجوری گفت، یعنی حتی یک آرتورک هم از شخصیت اصلی فیلم که یک اورک بود نشون دادن...

Blood Elf ها که کلا منتی هستن!

باید دید داستان فیلم مربوط به کدوم بخش هست، اگه مربوط به زمان شکافت باشه، باید شخصیت اصلیش کراسوس یا رونین و یا ملفاریون باشه.

اگه در مورد طلوع هورد و نابودی درنای ها توسط کیل جیدن باشه، باید بزنن تو خط دوم همر و اورک ها..

اگه واسه بعد انها و روز اژدها باشه، میره تو خط انسان ها و مدیو و ....

از نظر داستانی که از همون خط اصلی داستان شروع میکنن که از اتفاقهای قبل از جنگ‌های اصلی شروع میشه و جهان Azeroth شکل میده و میاد جلو تا برسه به جنگها و در آخر تا جایی که الان داستان وجود داره یعنی lich king! که همون یه تریلوژی ازش در میاد!

اما به نظر من این فیلم به صورت یک سه گانه ترتیب داده بشه. از چشمه جاودانگی و اولین هجوم لژیون آتش شروع بشه، بعد زندانی شدن ایلیدن رو نشون بده، بعد ظهور اورک ها و ساخت دروازه سیاه و حجومشون به آزرات و لردران و کوئل تالاس و ... بعد هم نگهبان بیاد و سارگرس رو بکشه و فیلم تموم بشه!!:biggrin1:

تازه الان داره بلیزارد فکر میکنه که داستان رو توی WOW ادامه بده و برسه خود سارگراس ! چون اگه بدونی سه Demon اصلی لژیون تو WOW حضور دارن و کشته شدند و از لژیون فقط خود سارگراس مونده!

واسه همین میگم داستان فیلم به بازیش ربط نداره!! آرکیماند و منراث و کیل جیدن رو که نمودیم رفت! کسی نمونده که!

اگه فیلم میومد نبرد حماسی آنگوین با سارگرس رو نشون میداد کولاک میشد...من خیلی دوست دارم بعد از شکافت قضیه نگهبانان تریسفال رو نشون بدن!

سلام
با اينكه آتمهام رو نينجا كردن توي بازي ولي به اين فيلم اميد زيادي دارم ...:p
fashistجان دركت ميكنم ولي يه روز بايد ميومد بيرون ...هيچوقت هم يه فيلم كامل كامل نيست ولي به نظر من تيم خوبي جم شدن واسه ساخت فيلم ، بليزارد هم نميزاره ضرر ببينه (ميدونم خودتم ميدوني)...
اميدواريم در كل...:p
(من خبر رو 3 -4 روز پيش گزاشتم ،دير اومد بالا)
Cya

قدیمی ترین نژاد داستان در ازروث ارک‌ها هستند و کل محوریت داستان از همین ارکها شروع میشه!
جااان؟؟! :eek:
اورک ها قدیمیترین نژاد ازروث؟!؟
با این حساب کل تاریخ Wc بیشتر از 100 سال نیست :دی
قدیمیترین نژاد ازروث اژدهایان هستن که توسط تایتان ها زمانی که داشتن ازروث رو شکل میدادن به عنوان نگهبانان این دنیا قرار داده شدن!
بعد هم نژادهای دیگر رو خلق کردن (Dwarfها ، Kaldoreiها یا همون نایت الفها و ....) اورک ها هم آخرین نژاد بزرگ و متمدنی (با عرض معذرت خدمت Undeadهای عزیز :دی) هستن که وارد ازروث شدن! بعد از باز کردن پرتالی از ازروث به Draenor از طرف مدیو (یا همون سارگرس) و Gul'dan !

ولی فکر کنم اورک ها و انسان ها قدیمی تر باشند چون تو دموی اول بازی وارکرافت3 نشون میده که دارن با هم دیگه جنگ میکنن بعد اون اینفرنال میاد وسطشون بشکن میزنه:biggrin1:

متاسفانه ارزش سینما اینقدر اومده پایین که کارگردان های سینمای گیشه موفق تر از کارگردان های بزرک لقب میگیرن ... فروش فیلم های ریمی با دیوید فینچر یکی هست ؟! ارزش کاراشون چطور ؟! فک نکنم ارزش کار های یک کارگردان رو بشه فقط با فروش اندازه گرفت ، فروش جزی از اون هست ولی همش نیست ... میشد گزینه های بهتر از ریمی رو هم در نظر گرفت...

متاسفانه ارزش سینما اینقدر اومده پایین که کارگردان های سینمای گیشه موفق تر از کارگردان های بزرک لقب میگیرن ... فروش فیلم های ریمی با دیوید فینچر یکی هست ؟! ارزش کاراشون چطور ؟! فک نکنم ارزش کار های یک کارگردان رو بشه فقط با فروش اندازه گرفت ، فروش جزی از اون هست ولی همش نیست ... میشد گزینه های بهتر از ریمی رو هم در نظر گرفت...

آقا شما چرا به کارگردان گیر میدی فیلمنامه و داستان فعلا مهمتره بعد سر کارگردان دعوا کنید

ولی فکر کنم اورک ها و انسان ها قدیمی تر باشند چون تو دموی اول بازی وارکرافت3 نشون میده که دارن با هم دیگه جنگ میکنن بعد اون اینفرنال میاد وسطشون بشکن میزنه:biggrin1:
نه همون اژدها ها قدیمی ترن! یعنی تنها تایتان ها از ان ها قدیمی ترن...

ان دمو هم واسه زمانی هست که دارک پورتال ساخته شد و اورک ها ریختن تو دنیای انسان ها، یعنی همین پارسال پیارسال!:biggrin1:

آقای Cloud Strife خیلی خیلی ممنون بابت اینکه داستان چیه خیلی ممنون دوست عزیز:love:
فقط اگه تاریخ عرضه شدنش رو هم بدی ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or