Multi Platform Saints Row : The Third

saints_row_the-Third.jpg

Developer : Volition, Inc
Publisher : THQ
Genre : Modern Sandbox Action Adventure
Release Date : Nov 15, 2011​

Saints%20Row%20The%20Third.jpg

Saints Row نیز یکی از عناوینی بود که برای مقابله و نیز بهره برداری از تب فراگیر GTA عرضه شود و شاید آن را بتوان موفق ترین رقیب شاهکار R* بر شمرد که با وام گرفت المان های سری GTA و اضافه کردن جوی شاد و دارای المان های طنز بسیار و نیز عناصر اغراق آمیز در گیم پلی طرفداران زیادی برای خود به دست آورد و شماره ی دوم آن ینز در سال2008 منتشر شد و باز هم با بازخوردهای مناسبی رو برو شد ولی البته پورت ضعیف نسخه ی PC باعث عدم اقبال از نسخه ی این پلتفورم شد .

حال The Third قرار است برای اولین بار SR را در قامت یک iP درجه یک و بزرگ معرفی کند و این از سرمایه گذاری و تبلیغات عظیم THQ برای آن در E3 2011 کاملا مشخص است و همچنین تحسین هایی که منتقدین و کسانی که بازی را تجربه کرده اند از آن بر زبان آورده اند .

به شخصه امید زیادی به این عنوان نداشت اما دیدن Walk Through بازی که دیروز منتشر شد من را نیز به جمع هواداران بازی اضافه کرد !

المان های دیوانه وار اضافه شده به گیمپلی نظیر اجرای فنون کشتی کچ روی مردم عادی در خیابان یا پرواز با جت عموذ پرواز و قتل عام مردم آنقدر جذاب بود که SR : The Third را به یک تجربه ی کاملا متفاوت از GTA تبدیل کند !

به هیچ وجه ویدئوی زیر را از دست ندهید .

Saints Row The Third Open World Gameplay Footage

من که آخر دانلودش بود بیخیال شدم تریلراش توی گیم اسپات ریخته برین یه سر بزنین کاملا تقلیدی هم هست از روی San andreas فقط یکم سریعتره گیم پلیش!من که چشم آب نخورد!

ظاهرا چرته نمیدونم یکم یکی در مورد بازی توضیح به دلیل قعالیت بالای تحریریه بازی سنتر بازی تا یک هفته دیگه نقد نمیشه البته اگه افتخار بدن بازیو نقد کنن

بازی اشغاله !!
تکراری، یکنواخت، مصنوعی !!
اصلا امیدوارانه دنبالش نرید !
قبلا هم گفتم، هر وقت انقدر علاف شدی که از بیکاری نفهمیدی چیکار باید بکنی سینت رو نصب کن و بازی کن ;)

درود . خب بازی را تمام کردم و باید بگم تجربه خیلی متفاوتی بود . تو این بازی تقریبا به هر امکاناتی که دوست داشته باشید دسترسی خواهید داشت . حتما بازی رو امتحان کنید .

منم بازی رو تموم کردم البته بزور ! از وسطهاش خیلی خسته کننده شد
فیزیک ماشین ها و کلا رانندگی اصلا خوب نیست یاد Midtown Madness بخیر
فرقی نمی کنه چقدر سرعت بری سر پیچ راحت بدون انحراف می پیچی ! اصلا انگار توی قوطی نشستی !
بازی باگ های خنده داری داره همزمان که خواستید از ماشین پیاده بشید دکمه پایین رو بزنید یهو ماشین میره عقب له میشی D:
به قول دوستمون فقط به درد وقتی می خوره که بازی دیگه ایی نداشته باشی

کاری با گیم پلیش ندارم هنوز زوده برای نتیجه گیری اما به قدری باگ داره که باور کردنی نیست باگ های اساسی که موجب جلوگیری از اتمام ماموریت می شه

درود . خب بازی را تمام کردم و باید بگم تجربه خیلی متفاوتی بود . تو این بازی تقریبا به هر امکاناتی که دوست داشته باشید دسترسی خواهید داشت . حتما بازی رو امتحان کنید .​

تو هم که هر چی این مدت بازی می کنی می گی عالیه:d

مطمئنی روزی دو ساعت بازی می کنی دیگه:
d

کاری با گیم پلیش ندارم هنوز زوده برای نتیجه گیری اما به قدری باگ داره که باور کردنی نیست باگ های اساسی که موجب جلوگیری از اتمام ماموریت می شه

تو هم که هر چی این مدت بازی می کنی می گی عالیه:d

d

این باگهای که میگی کجا هست که ما ندیدیم باگ هست ولی اصلا مانع ا لذت بردن از بازی نمیشه

کاری با گیم پلیش ندارم هنوز زوده برای نتیجه گیری اما به قدری باگ داره که باور کردنی نیست باگ های اساسی که موجب جلوگیری از اتمام ماموریت می شهتو هم که هر چی این مدت بازی می کنی می گی عالیه:d
d
مطمئنی باگ از سیستمت نیست ؟؟؟ بازی جز افت فریم مورد خاص دیگری نداره

مطمئنی باگ از سیستمت نیست ؟؟؟ بازی جز افت فریم مورد خاص دیگری نداره

این باگهای که میگی کجا هست که ما ندیدیم باگ هست ولی اصلا مانع ا لذت بردن از بازی نمیشه

من از بازی هایی باگ گرفتم که عمرا فکرشم نمی کنید چه داخل کنسول چه pc

کافیه این بازی هم کمی متفاوت برید مثل gta اون موقع دیگه قابل رد شدن نیست مثلا ماموریت اول با موتور برید جای ماشین بعد نمی تونید گارد رو بشکنید پیاده می شید که برید می بینید دختره توی گارده گیر کرده بیرونم نمیاد

یا مثلا این:

این هم کاراکتر من:

من از بازی هایی باگ گرفتم که عمرا فکرشم نمی کنید چه داخل کنسول چه pc

کافیه این بازی هم کمی متفاوت برید مثل gta اون موقع دیگه قابل رد شدن نیست مثلا ماموریت اول با موتور برید جای ماشین بعد نمی تونید گارد رو بشکنید پیاده می شید که برید می بینید دختره توی گارده گیر کرده بیرونم نمیاد

یا مثلا این:

این هم کاراکتر من:

باگ که قربونش برم !
یه نفر رو پشت فرمون بکش !
بعد برو سوار ماشینش بشو، نتیجه رو بیا اعلام کن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or