Multi Platform Saints Row : The Third

saints_row_the-Third.jpg

Developer : Volition, Inc
Publisher : THQ
Genre : Modern Sandbox Action Adventure
Release Date : Nov 15, 2011​

Saints%20Row%20The%20Third.jpg

Saints Row نیز یکی از عناوینی بود که برای مقابله و نیز بهره برداری از تب فراگیر GTA عرضه شود و شاید آن را بتوان موفق ترین رقیب شاهکار R* بر شمرد که با وام گرفت المان های سری GTA و اضافه کردن جوی شاد و دارای المان های طنز بسیار و نیز عناصر اغراق آمیز در گیم پلی طرفداران زیادی برای خود به دست آورد و شماره ی دوم آن ینز در سال2008 منتشر شد و باز هم با بازخوردهای مناسبی رو برو شد ولی البته پورت ضعیف نسخه ی PC باعث عدم اقبال از نسخه ی این پلتفورم شد .

حال The Third قرار است برای اولین بار SR را در قامت یک iP درجه یک و بزرگ معرفی کند و این از سرمایه گذاری و تبلیغات عظیم THQ برای آن در E3 2011 کاملا مشخص است و همچنین تحسین هایی که منتقدین و کسانی که بازی را تجربه کرده اند از آن بر زبان آورده اند .

به شخصه امید زیادی به این عنوان نداشت اما دیدن Walk Through بازی که دیروز منتشر شد من را نیز به جمع هواداران بازی اضافه کرد !

المان های دیوانه وار اضافه شده به گیمپلی نظیر اجرای فنون کشتی کچ روی مردم عادی در خیابان یا پرواز با جت عموذ پرواز و قتل عام مردم آنقدر جذاب بود که SR : The Third را به یک تجربه ی کاملا متفاوت از GTA تبدیل کند !

به هیچ وجه ویدئوی زیر را از دست ندهید .

Saints Row The Third Open World Gameplay Footage

فلسفه اسکایریم فرق داره کلا! سبک آرپی جی همینه! باید وقت بگذرونی توش.... قراره توی مسیر که می چرخی با دو تا موجود غیر طبیعی یا حیوان یا هرچی درگی بشی لول آپ کنی چیزاشو ور داری...! قراره تو طبیعت بازی فر بخوری.بازی همینه وگرنه صرفا اکشن نیس که بگی گیم پلیش مفید نیست.
میدونم ولی راستش من با بعضی از آر پی جی های دیگه خیلی بیشتر از این حال کردم
اونا خیلی راه رفتنش کمتر بوده
ولی از صحنه های جنگ اسکایریم خیلی خوشم میاد

یکی از نکات مفید سینتز رو همین بود که تند تند باید آدم میکشتی خیلی خوب بود

شرمنده تاپیک قدیمی آپ میکنم اما امروز یه چیز جالب دیدم

رس بازی رو کشیدم خواستم بازیرو حذف کنم گفتم این dx11 رو هم بزار یه بار امتحان کنیم "آخه اصلا اینو نمیزدم میگفتم سیستم ذغالیه مال این صحبتا نیست" در کمال تعجب دیدم فریم بالاتر میده حتی افت فریم تو انفجارها هم خیلی کم شده همیشه هم ثابت میمونه برخلاف همون بدون هیچیش فکر کنم اون dx9 باشه با fraps هم چک کردم ،برعکسه؟

شانسُ میبینید!!!

استیم بازی رو تا یکشنبه شب مجانی کرده, فرصت خیلی خوبیه تا بازی رو آپدیت کنید و تمام DLC ها رو مفتی بازی کنید. بعد از یکشنبه شب هم میتونید با استیم کرک شده همچنان بازی کنید.

استیم رو نصب کنید. http://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi
فایل های بازی رو در مسیر Steam\steamapps\common\saints row the third کپی کنید (تو اسم فولدر هایی که می سازید, دقت کنید).
روی این لینک کلیک کنید تا بازی نصب شود: steam://install/55230
بعد ازچک کردن فایل های بازی, شروع به دانلود آپدیت می کند که حدود 700 مگ هست.
برای آنلاک کردن تمام dlc ها, از استیم خارج شوید و کرک green luma را در فولدر بازی کپی کنید و سپس فایل greenluma.exe رو اجرا کنید (با یک اکانت الکی لاگین کنید نه با اکانت اصلی خودتون). http://www.mediafire.com/download.php?b01qhv11a919a0n
بعد از یکشنبه شب هم باید با همین greenluma بازی کنید.
محل سیو استیم : Steam\userdata\your accound id\55230

استیم بازی رو تا یکشنبه شب مجانی کرده, فرصت خیلی خوبیه تا بازی رو آپدیت کنید و تمام DLC ها رو مفتی بازی کنید. بعد از یکشنبه شب هم میتونید با استیم کرک شده همچنان بازی کنید.

استیم رو نصب کنید. http://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi
فایل های بازی رو در مسیر Steam\steamapps\common\saints row the third کپی کنید (تو اسم فولدر هایی که می سازید, دقت کنید).
روی این لینک کلیک کنید تا بازی نصب شود: steam://install/55230
بعد ازچک کردن فایل های بازی, شروع به دانلود آپدیت می کند که حدود 700 مگ هست.
برای آنلاک کردن تمام dlc ها, از استیم خارج شوید و کرک green luma را در فولدر بازی کپی کنید و سپس فایل greenluma.exe رو اجرا کنید (با یک اکانت الکی لاگین کنید نه با اکانت اصلی خودتون). GL-2.5.0.rar
بعد از یکشنبه شب هم باید با همین greenluma بازی کنید.
محل سیو استیم : Steam\userdata\your accound id\55230
داش DLC هاش چیا ان؟
مرحله اضافه میکنه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or