Saints Row: The Third | X360 Thread

اوه اوه! حتما تریلر رو ببینید. به شخصه خیلی فراتر از انتظارم بود. جدا از پیشرفت های گیم پلی و آزادی عمل وحشتناک، گرافیک بازی خییییلی پیشرفت کرده. کلا غیر منتظره بود واسم:دی احتمالا از اون بازیهاییه که میانگین بالای 85 بگیره.
واقعا باید قبول کرد THQ چند وقته رو روند سربالایی افتاده.

اوه اوه! حتما تریلر رو ببینید. به شخصه خیلی فراتر از انتظارم بود. جدا از پیشرفت های گیم پلی و آزادی عمل وحشتناک، گرافیک بازی خییییلی پیشرفت کرده. کلا غیر منتظره بود واسم:دی احتمالا از اون بازیهاییه که میانگین بالای 85 بگیره.
واقعا باید قبول کرد THQ چند وقته رو روند سربالایی افتاده.
هیچی پس میانگین بازی رفت زیره 75!!!:d:d

من مصاحبه اسکات فیلیپس با IGN دیدم که ضمن توضیحات و گیم پلی بازی رو نشون میداد.....

بازی خارق العاده بود........همه چی داشت.....رو هر کی دوست داری میتونی فن های مختلف کشی کج بزنی.....اسلحه انتخاب می کنی باهاش تیر اندازی نمیکرد که فقط میزد مردمو ناقص میکرد :d

عجب گرافیکی داشت.......افکت های آتیش سوزی- دود - طراحی ماشین های جدید و به روز و فوق العاده - ساختمون ها-تنوع مردم تو شهر خیلی عالی بود ;)......خیلی حال کردم با بازیش.....سوار جت میشد انقد گیم پلیش نرم و روان و لذت بخش بود.....همه جا رو داغون میکرد میترکوند :dبا تانک افتاده بود تو شهر همه جارو بمبارون میکرد :d حتی یکم افت فریمم مشاهده نکردم. کنترل ماشین ها خیلی روون و خیلی جذاب.همون که حس میکنی همه چی خیالی و همه چی آزاده فوق العاده است.فکر کنم بهترین بازی SANDBOX باشه از لحاط آزادا بودن و تنوع سرگرمی ها.

در کل تا صبح بیدار موندیم نمیدونستیم چیکار کنیم تا این مصاحبه رو دیدم .....کف وخ ون قاطی کردم :d:))

بازی شده بود کلا فان و خنده دار...... هزار جور لباس داشت......چه وسائل خفنی داشت....همه مشکل دار.:d

انقدر خراب کاری می کرد یه پلیسم نبود تو شهر......اگه اینجوری باشه که محشره از همین حالا فروشش و امتیازاش خفنه.

اصلا داستانه بازیو ولش کنیم فقط بچسبیم به ول چرخیدن تو محیطش خیلی بیشتر حال میده.

خیلی وقت بود همچین بازیه فان و در عین حال خنده دار و OPEN-WORLD ندیده بودم.

یا دستگاه من مشکل داره یا لینکها ... دوستان لطف میکنید یه لینک درست درمون بزارید بدجوری تو کفم . . .

انقدر تعریف کردید طاقت ندارم . . .

فقط من موندم اون بنفشه اولش باهاش مردمو میزد چه جور اسلحه ای بود دیگه ؟
همون برای خودمون بود ولی شل و ول تر بود.......:d :))
ولی لامصب عجب آزادی عملی داشت......... من خیلی با این فنهای کشتی کجش حال کردم :x......فکر کنم بیاد از نظر درجه بندی سنی بره بالای 18 ...... وضعیتش خیلی خرابه.:))

فقط من موندم اون بنفشه اولش باهاش مردمو میزد چه جور اسلحه ای بود دیگه ؟
آلت مصنوعی بود :ی
خیلی حال میده با آلت مردم رو خراب کنی......
دمو خیلی خوب بود ، بازی باحال شده بود ، ولی بعضی چیزهای Fun ش رو مخ بود به نظرم ( یکی اون که مشتاش گنده میشد ، یکی هم شیرجه میزد میرفت تو اون توپه که پشت ماشین سوار بود )

فقط من موندم اون بنفشه اولش باهاش مردمو میزد چه جور اسلحه ای بود دیگه ؟ :confused:
الان یه بازیسنتر میریزه اینجا این سوال رو جواب میده:d
گیم پلی خدای Fun ـه سرعتش دوبرابر شده اکشنش غیر قابل توصیفه فقط کمبو زدن با اسلحه رو بیشتر کنن دیگه میشه بهشت
بنفشم که داره حرکات مزون هم که همه جوره ساپرته
همه جوره ارضا میشیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or