Multi Platform Saints Row IV

vvyqndudio5ahq6zptsg.jpg

بخش اول)

Developer: Volition Inc
Publisher: Deep Silver
Genre: Action/Shooter/Open World
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: August 23, 2013​

بخش 2)

بخش 3)

یکی ازبهترین های Open World عنوان Saints Row است. این بازی توانست با آمیختن شوخ طبعی و جدی بودن به یکی ازبهترین تجربیات Open World این نسل تبدیل شود.
خوشبختانه استودیوی Volition Inc خالق اصلی این سری بازی را خواهد ساخت و امیدواریم Saints Row IV همانند نسخه های قبلی خود در زمان THQ بدرخشد.
Saints Row IV در ابتدا قرار بود در اصل یک پک DLC باشد، که در هنگام حراج THQ، به وسیله ی Deep Silverخریداری شد و در نهایت ساخت این قسمت امروز (15 مارس 2013( تایید شد.
Deep Silver ناشر این بازی اعلام کرده است که در تاریخ 23 آگوست 2013 این عنوان منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بازی که کردید یکم هم توضیح میدادید چطوره و به نسخه قبل میرسه؟؟؟

اگر نظر گرافیکی فرق خاصی نداره، ولی از نظر فان و خنده از نسخه قبلی بهتره
اصولا این رو باید Saint Row 3.5 حساب کنیم (نظر شخصی)
بازم میگم اگر توقع خیلی زیاد نداشته باشید ازش لذت می برید، فضای بازی زیادی تخیلی شده ممکنه بعضی ها بیشتر دوست داشته باشن و بعضی ها هم نه
جزئیات رو اسپویل نمی کنم اونایی که می خوان بازی کنن خودشون تجربه کنن

اگر نظر گرافیکی فرق خاصی نداره، ولی از نظر فان و خنده از نسخه قبلی بهتره
اصولا این رو باید Saint Row 3.5 حساب کنیم (نظر شخصی)
بازم میگم اگر توقع خیلی زیاد نداشته باشید ازش لذت می برید، فضای بازی زیادی تخیلی شده ممکنه بعضی ها بیشتر دوست داشته باشن و بعضی ها هم نه
جزئیات رو اسپویل نمی کنم اونایی که می خوان بازی کنن خودشون تجربه کنن

دقیقا. اصلا خود سازنده ی بازی هم توی خبر معرفی گفته بود که در ابتدا SR4 قرار بود به صورت یک DLC واس نسخه ی سوم عرضه بشه و ما با تغییراتی اونو به نسخه ی اصلی تبدیل می کنیم.

درس مورد نظر وجود ندارد. ممکن است آدرس را اشتباه تایپ کرده باشید و یا این آدرس توسط مدیر سایت پاک شده باشد!
چنانچه فکر می کنید که آدرس درستی را وارد نموده اید، لطفاً با مدیر سایت تماس بگیرید.
باید عضوش بشی . برو تو کلوب ها و دانلود بازیها رو سرچ کن

کرک بازی مشکل داره ، فقط عده ای کم تونستن بازی رو ران کنن که اونم کرش میکنه برای اکثریت ... من بازی رو 2 روزه دانلود کردم فعلا باید صبر کرد .

من تا الان 10 تا از ماموریت های اصلی رو رفتم کلی هم ماموریت های جانبی مشکل کرش و دوربین اصلا ندارم

یه مرحله بود . یه جارو باید هک میکردی بعد یهو صدا میاد FUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUKFUK
یارو میگه صدای چیه دختره میگه صدای پردازش و پروسه است :))=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or