Multi Platform Saints Row IV

vvyqndudio5ahq6zptsg.jpg

بخش اول)

Developer: Volition Inc
Publisher: Deep Silver
Genre: Action/Shooter/Open World
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: August 23, 2013​

بخش 2)

بخش 3)

یکی ازبهترین های Open World عنوان Saints Row است. این بازی توانست با آمیختن شوخ طبعی و جدی بودن به یکی ازبهترین تجربیات Open World این نسل تبدیل شود.
خوشبختانه استودیوی Volition Inc خالق اصلی این سری بازی را خواهد ساخت و امیدواریم Saints Row IV همانند نسخه های قبلی خود در زمان THQ بدرخشد.
Saints Row IV در ابتدا قرار بود در اصل یک پک DLC باشد، که در هنگام حراج THQ، به وسیله ی Deep Silverخریداری شد و در نهایت ساخت این قسمت امروز (15 مارس 2013( تایید شد.
Deep Silver ناشر این بازی اعلام کرده است که در تاریخ 23 آگوست 2013 این عنوان منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
منم دانلود بازیم ساعت 3.5 دیشب تموم شد نتونستم بازی نکنم:دی مرحله های اول رو رد کردم! مثل نسخه قبل شروع طوفانی داشت! عالی بود!
کلا مکانیزم گیم پلی فرق خاصی نکرده! گرافیک که چیزی دیده نمیشه! انیمیشنا پیشرفت کرده!
کلا خیلی حال کردم تا الان باهاش:دی

مراحل Co-op هم به بازی اضافه شده :x
مثل این که دیگه وقتشه SR The Third رو از روی کامپیوترم پاک کنم:دی از بس دوسش داشتم دلم نمیومد پاک کنم :دی
عاشق مدل فیلم برداری بازیم! درست آدمو یاد فیلمای سینمایی هالیوودی میندازه :x

دوستان بعد از اون مرحله زمانی که از دستگاه شبیه ساز خارج میشید حتماََ برید پایین پیش کینزی و Romance With Kinizie رو انجام بدید;)

این بازی حس portotype به ادم دس میده انگار دقیقا از روی اون اسکی رفتن.
اولین باره SR بازی میکنم و بدترین OW . رانندگی و صدا گذاری مفتضحانه رو نمیشه تحمل کرد:-&
اصلا هیچ چیزی تو بازی هم خونی نداره فقط جنگولک بازی .

این بازی حس portotype به ادم دس میده انگار دقیقا از روی اون اسکی رفتن.
اولین باره SR بازی میکنم و بدترین OW . رانندگی و صدا گذاری مفتضحانه رو نمیشه هضم کرد:-&

آره دقیقا منم حس میکنم دارم Prototype 2 بازی میکم . با ویژگیهایی که به کارکتر دادن دیگه نیازی به رانندگی نیست . خودت سریع تر میتونی بری:))

اولین تجربه ی من از saint row بود
بازی فوق العادست
از همه لحاظ عالیه
حالا چندتا سوال
جانی گت کیه؟
کنزی کیه؟
این بازی co-op ش کرک شد؟
یه توضیح کلی درباره ی saint row به من بدید

بازی فوق العادست
از همه لحاظ عالیه
حالا چندتا سوال
جانی گت کیه؟
کنزی کیه؟
این بازی co-op ش کرک شد؟
کلا بازی کپیه نسخه قبلی بازی هست و فقط فرقای کوچیکی کرده پس اگه از این خوشت اومده وقتی تمومش کردی The Third ـش رو هم بگیر چون از لحاظ گیمپلی و گرافیک با این فرق خاصی نداره!

اون شخصیت ها هم همشون توی نسخه قبل بودن!
Co-op ـشم زود کرک شد میشه راحت با تانگل بازی کرد! اینقدم توی تانگل روم و بازیکن داره :دی من هنوز کسی رو پیدا نکردم باهاش بزنم! به این خارجیا هم هرچی میگفتم نمیومدن بازی :دی ولی نسخه سوم رو که زدم بشدت زیبا بود! این 100% قشنگ تره چون مراحل مخصوص Co-op داره!

کلا بازی کپیه نسخه قبلی بازی هست و فقط فرقای کوچیکی کرده پس اگه از این خوشت اومده وقتی تمومش کردی The Third ـش رو هم بگیر چون از لحاظ گیمپلی و گرافیک با این فرق خاصی نداره!

اون شخصیت ها هم همشون توی نسخه قبل بودن!
Co-op ـشم زود کرک شد میشه راحت با تانگل بازی کرد! اینقدم توی تانگل روم و بازیکن داره :دی من هنوز کسی رو پیدا نکردم باهاش بزنم! به این خارجیا هم هرچی میگفتم نمیومدن بازی :دی ولی نسخه سوم رو که زدم بشدت زیبا بود! این 100% قشنگ تره چون مراحل مخصوص Co-op داره!

من تو یه سرور رفتم
یهو وسط تیر اندازی اسپاون شدم
من زدم هرکی بود کشتم آخرشم از سرور پرید بیرون :|

- - -ویرایش - - -

از کجا میتونم ساند تراک های بازی رو پیدا کنم؟

بچه میشه یه نفر راهنمایی کنه که کدوم نسخه رو بگیرم. نسخه ی "Saints Row IV" یا "Saints Row IV: Commander In Chief Edition" رو؟
فرقشون چیه؟ پیشاپیش ممنون
مطمئنن Commander in chief edition بهتره!
چون یک اسلحه جدید تر داره! یک جت که شکل عقابه داره! و DLC هم داره توش! و یک مقر آماده شلیک داره که نسخه عادی نداره هیچ کدوم اینا رو!

--------------

آقا چرا بازی رو اینطوری کردن؟؟
تا الان بازی عالی بوده! ولی چرا از اصل نسخه های قبلی جداش کردن؟
مثلا من میخواستم یک مرحله رد کنم توی The Third میرفتم یک جت از بالای خونم برمیداشتم حمله میکردم به اونا الان نه خونه ای هست نه جتی!!! خیلی مسخرش کردن!
از کجا میشه جت گیر آورد؟

آقا چرا بازی رو اینطوری کردن؟؟
تا الان بازی عالی بوده! ولی چرا از اصل نسخه های قبلی جداش کردن؟
مثلا من میخواستم یک مرحله رد کنم توی The Third میرفتم یک جت از بالای خونم برمیداشتم حمله میکردم به اونا الان نه خونه ای هست نه جتی!!! خیلی مسخرش کردن!
از کجا میشه جت گیر آورد؟
والا منم خیلی دنبال جت و هواپیما و اینا بودم ولی مثل اینکه فقط تو یه سری مراحل و چلنج هاش خودش بهت میده

بازی فوق العادست
از همه لحاظ عالیه
حالا چندتا سوال
جانی گت کیه؟
کنزی کیه؟
این بازی co-op ش کرک شد؟

جانی گت نفر دوم gang بعد از رئیس بود و میشه گفت دست راستش بود که توی the third طی یه عملیات فداکارانه برای نجات رئیس(همین شخصیتی که ما باهاش بازی میکنیم:) ) و شاندی خودشو قربانی کرد.
کنزی هم یه مخ هک و کارمند اخراجی fbi بود توی نسخه the third که توی نابود کردن یکی از gang های همون نسخه بهت کمک میکنه;)

خونه ها به طور کلی حذف نشدن، الان اون دروازه هایی که بین استیل پورت و سفینه هستن حکم خونه رو دارن. نزدیکشون R رو بزنید همه ی کارهایی که توی خونه میتونستین انجام بدین (عوض کردن لباس، اسلحه و ماشین) رو توی همین دروازه ها انجام بدید.
پ.ن: Screw vehicles, we got supersonic speed:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or