امروز بازی را گرفتم.اصلا ارزش نداره بازی کنید(البته این نظر شخصیم هست).گرافیک که افتضاح هست.ماشین هاش که هیچی نگم بهتره.این بازی از GTA 3 هم بدتره![]()
بچه ها حرفما پس می گیرم:blushing:همه چیز که گرافیک نمیشه,واقعا تنوع ماموریت ها بالاست.
امروز بازی را گرفتم.اصلا ارزش نداره بازی کنید(البته این نظر شخصیم هست).گرافیک که افتضاح هست.ماشین هاش که هیچی نگم بهتره.این بازی از GTA 3 هم بدتره![]()
بخوايم اينطوري حساب كنيم كلا اينجور بازي ها خيلي تكراري شده به نظر من بازي هايي كه تو اين نسل نو اوري داشت assassins. dade rising . pgr4 ,و امثال اينها بود.حالا اینکه کی تقلید رواول شروع کرده برای من اهمیتی نداره مهم تکراری بودن بازی هست دوتاشون مثل هم هستن بایکسری جزییات مختلف
بنظرمن هم گرفتنش خیلی ارزش نداره یه کپی ناشیانه ازجی تی ای هست وبنظرمن فقط تکرار مکرراته خصوصا برای کسایی که جی تی ای روبازی کردن

چه عجب يكي حقيقت رو بيان كرد و تعصبي نظر نداد...خیلی بازی با حالیه و به شدت fun و سرگرم کننده و درون بازی خیلی خوش میگذره
سخصیت سازی بازی بسیار کامل هست حتی میتوانید اخلاق و رفتار شخصیتتون رو خودتون انتخاب کنید
گرافیگ پیشرفت زیادی نداشت و تقریبا همان بازیه قبلیه
گیم پلی بازی خوبه ولی موتور سواریش زیاد جالب نیست در عوض هواپیما و ماشینش عالی هستن
gps بازی عین یک gps واقعی هست و خیلی زیباست
تو بازی خیلی خوش میگذره و واقعا بازیه جذابیه (در این مورد 10 برابر GTA IV حال میده)
به همه توصیه میکنم این بازی رو تهیه کنن البته اینهایی که من نوشتم برای 2 ساعت بازی کردنه
کاملا موافقم مخصوصا کنترل موتور و هلی کوپترش خیلی اعصاب خرد کنه اما ماشین ها گرون ها و کلاس کاملشون که بعد از شکست دادن دو تا از گروها آزاد میشن خیلی عالین.به نظر من از نظر گرافیک و دست فرمون کمی ضعیفه ولی 100% ارزش خرید رو داره
موفق باشید