Saints Row 2

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز بازی را گرفتم.اصلا ارزش نداره بازی کنید(البته این نظر شخصیم هست).گرافیک که افتضاح هست.ماشین هاش که هیچی نگم بهتره.این بازی از GTA 3 هم بدتره:evil:

بچه ها حرفما پس می گیرم:blushing:همه چیز که گرافیک نمیشه,واقعا تنوع ماموریت ها بالاست.

حالا اینکه کی تقلید رواول شروع کرده برای من اهمیتی نداره مهم تکراری بودن بازی هست دوتاشون مثل هم هستن بایکسری جزییات مختلف
بخوايم اينطوري حساب كنيم كلا اينجور بازي ها خيلي تكراري شده به نظر من بازي هايي كه تو اين نسل نو اوري داشت assassins. dade rising . pgr4 ,و امثال اينها بود.

کلا بازی بیشتر fun ـه تا یه بازی درست حسابی، گرافیکش هم که نسبت به نسخه ی اول پسرفت ( تعجب نکنبد پسرفت درسته) کاملا محسوسی داشته ولی بازم به همون علت fun بودم من بازیش می کنم، نو آوری های جالبی هم تو بخش های اکتیویتی داشته.

پ.ن : لهجه ی بریتانیایی شخصیتش هم خیلی جالبه!!!

بنظرمن هم گرفتنش خیلی ارزش نداره یه کپی ناشیانه ازجی تی ای هست وبنظرمن فقط تکرار مکرراته خصوصا برای کسایی که جی تی ای روبازی کردن

اگر دو تا مقاله درست حسابی درمورد این بازی خونده باشی میبینی که همه میگن این بازی اصلا کپی برداری نکرده بلکه الگوبرداری کرده! (امیدوارم فرق الگوبرداری و کپی برداری رو بدونی!) و یا به قول بازی رایانه (نقد نسخه 1) این بازی بهترین و نزدیک ترین بازی به GTA بوده هست که به نظر منم همین طور هست و به قول خیلی ها بازیی نیست که توان رقابت با GTA رو داشته باشد پس کلا موقع بازی کردن Saints Row بازی GTAرو فراموش کنید....

;)

بازی خوبیه !
ولی بهتر و بهتر هم میشد اگه قبل از GTA iv میومد . اخه همه توقع ها رفته بالا چه از نظر گرافیک و چه از نظر داستان و گیم پلی و ووووو !:-"
گرفتنش ضررر نداره ! ولی اول یکم تو زوق میزنه ولی بعد از کمی بازی کردن ازش خوشتون میاد .:biggrin1:
مثه تنوع ماموریت ها ......
( ولی یه چیزی هم بگم : اگه یادتون باشه بعضی از دوستان میگفتن گرافیک GTA IV تو این نسل کم تشریف داره و از این ایرادای بنی اسراییلی !! حالا با عرضه شدن این بازی دیگه هم میخوان از این حرفا بزنن !!:-"

خیلی بازی با حالیه و به شدت fun و سرگرم کننده و درون بازی خیلی خوش میگذره
سخصیت سازی بازی بسیار کامل هست حتی میتوانید اخلاق و رفتار شخصیتتون رو خودتون انتخاب کنید
گرافیگ پیشرفت زیادی نداشت و تقریبا همان بازیه قبلیه
گیم پلی بازی خوبه ولی موتور سواریش زیاد جالب نیست در عوض هواپیما و ماشینش عالی هستن
gps بازی عین یک gps واقعی هست و خیلی زیباست
تو بازی خیلی خوش میگذره و واقعا بازیه جذابیه (در این مورد 10 برابر GTA IV حال میده)
به همه توصیه میکنم این بازی رو تهیه کنن البته اینهایی که من نوشتم برای 2 ساعت بازی کردنه

خیلی بازی با حالیه و به شدت fun و سرگرم کننده و درون بازی خیلی خوش میگذره
سخصیت سازی بازی بسیار کامل هست حتی میتوانید اخلاق و رفتار شخصیتتون رو خودتون انتخاب کنید
گرافیگ پیشرفت زیادی نداشت و تقریبا همان بازیه قبلیه
گیم پلی بازی خوبه ولی موتور سواریش زیاد جالب نیست در عوض هواپیما و ماشینش عالی هستن
gps بازی عین یک gps واقعی هست و خیلی زیباست
تو بازی خیلی خوش میگذره و واقعا بازیه جذابیه (در این مورد 10 برابر GTA IV حال میده)
به همه توصیه میکنم این بازی رو تهیه کنن البته اینهایی که من نوشتم برای 2 ساعت بازی کردنه
چه عجب يكي حقيقت رو بيان كرد و تعصبي نظر نداد...

من الان بازی رو 80 درصد تموم کردم (Completion م 80 ه) و تا الان بازی گانگستری به این اندازه Fun ندیده بودم. همون طور که دوستمون گفتن، تو بازی به شدت خوش میگذره. گرافیک بازی به GTA4 اصلا نمی رسه، داستانشم اصلا با غولی مثل Mafia قابل مقایسه نیست اما اینقدر کار بی ربط و سرگرم کننده هست که خدا می دونه. داستان و شخصیت پردازی هم در حد بسیار خوبی عمیق و درگیر کنندن و حداقل من از کارکترای بازی به ویژه Shaundi و Johnny Gat خیلی خوشم اومده و صد البته (
کارلوس خدا بیامرز
). طراحی کارکتر هم به معنای کلمه کامله. من دقیقا کارکتری رو کا مدت ها می خواستم تو بازی ها بسازم الان دارم (یه ایرلندی لاغر و کمی بور با لهجه که Jesus رو Jayzez می گه و حالت بی خیال داره!). البته مورد آخری به انتخاب صدای کارکتر بر میگرده که هر صدا، دیالوگاش جدا صبط شدن.

در کل به خاطر داستان بامزه و در عین حال درست و حسابی، خوش گذرانی و امکانات نا محدود و کلا حس Fun، از Saints Row 2 بیشتر از هر بازی Gangsterی Sandbox لذت بردم.

به نظر من از نظر گرافیک و دست فرمون کمی ضعیفه ولی 100% ارزش خرید رو داره
موفق باشید
کاملا موافقم مخصوصا کنترل موتور و هلی کوپترش خیلی اعصاب خرد کنه اما ماشین ها گرون ها و کلاس کاملشون که بعد از شکست دادن دو تا از گروها آزاد میشن خیلی عالین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or