test84
کاربر سایت
ديگه واجب شد اينو بگيرم.بازي رو كه من پيشنهاد ميكنم همه بگيريد خيلي كار هاي جديدي توش انجام ميده ...
ديگه واجب شد اينو بگيرم.بازي رو كه من پيشنهاد ميكنم همه بگيريد خيلي كار هاي جديدي توش انجام ميده ...

ماموریتهای فرعی جدید اضافه شدن مثل: اشاغ پاشیدن روی مردم !! - Fight Club برای دعوا - خودمون رو جای پلیس جا میزنیم و رفیقمون فیلم برداری میکنه - یکسری لیست ماشین هست که باید پیدا کنی و به کسانی که میخوان تحویل بدی و Hitman - Stronghold هم هستند و... .درود
دوستانی که همیشه خدا "گرافیک" دیالوگ اصلیشون ـه، میخواستم بدونم با گرافیکش بازی میکنید؟ گرافیک زیاد ( خیلی زیاد ها ! ) تو گیم پلی تنوع و جذابیت ایجاد میکنه؟
پس خواهشا میخ مبارکتون رو از ماتحت این جریان بکشید بیرون.
ماموریت فرعی های چی هست؟ تعداد و تنوع اسلحه چطور؟ وضعیت و تعداد ماشین ها؟ میشه یه دستی به سروگوششون کشید یا نه؟
ممنون
حالا اینکه کی تقلید رواول شروع کرده برای من اهمیتی نداره مهم تکراری بودن بازی هست دوتاشون مثل هم هستن بایکسری جزییات مختلفدوست عزيز بايد بهت بگم اين بازي شبيه gta4هست اما دليلش تقليد كردن اين بازي از gta4نيست بلكه تقليد gta4از شماره يك اين بازي كه به طبع شماره دو هم شباهت هايي با شماره يك دارد شاخص ترين تقليدشون تلفن همراه بود