Saints Row 2

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز بازی را گرفتم.اصلا ارزش نداره بازی کنید(البته این نظر شخصیم هست).گرافیک که افتضاح هست.ماشین هاش که هیچی نگم بهتره.این بازی از GTA 3 هم بدتره:evil:

درود
دوستانی که همیشه خدا "گرافیک" دیالوگ اصلیشون ـه، میخواستم بدونم با گرافیکش بازی میکنید؟ گرافیک زیاد ( خیلی زیاد ها ! ) تو گیم پلی تنوع و جذابیت ایجاد میکنه؟
پس خواهشا میخ مبارکتون رو از ماتحت این جریان بکشید بیرون.
ماموریت فرعی های چی هست؟ تعداد و تنوع اسلحه چطور؟ وضعیت و تعداد ماشین ها؟ میشه یه دستی به سروگوششون کشید یا نه :دی؟
ممنون
ماموریتهای فرعی جدید اضافه شدن مثل: اشاغ پاشیدن روی مردم !! - Fight Club برای دعوا - خودمون رو جای پلیس جا میزنیم و رفیقمون فیلم برداری میکنه - یکسری لیست ماشین هست که باید پیدا کنی و به کسانی که میخوان تحویل بدی و Hitman - Stronghold هم هستند و... .
تعداد اسلحه ها برای بازی مناسبه و تنوع اونها بسیار خوبی و هر چیزی پیدا میشه (البته می میگم به کیفیت GTA IV نمیرسه -
ماشینها کلا مدلهای زیادی دارند و مختلفند البته فیزیک رانندگی چون در حد بازی مثل GTA IV نیست ممکنه ناراضیت کنه - غایق - موتور - هواپیما - هلی کوپتر پیدا میشه -
تا حدودی میشه یه دستی به سروروشون هم گشید
---------------------------------------------------------------------------------------------------
اما به نظر من نکته خوب بازی ایتمهای زیاد هست مثل طراحی شخصیت با اواع لباسها و ... . میتونید شکل خونتون رو تغییر بدید . صورتتون رو نقاشی کنیدد یا مثل Marilyn Manson کنید !!!
یک چیز جالب دیدم اونم وجود بازی های کامپیوتری در بازی هست از جمله کشتن زامبیها !!!

این بازی باید زودتر از GTA IV میومد چون به شدت انتظارات شما بالا رفته چون من که کلی با این بازی حال می کنم...

هر کسی با شماره یک این بازی حال کرده و از ولگردی تو خیابون و در فضای Open World و کارهای جالب لذت میبره این بازی رو بخره. 4 تومن که چیزی نیست!....

چیز جالب اینه که انگار کسی از اومدنش خبر نداره ! گیم اسپات زده 14 اکتبر ! هنوز هم
امتیاز خاصی نگرفته !
چرا اینجوری بی سر و صدا اومد !!؟؟

دوست عزيز بايد بهت بگم اين بازي شبيه gta4هست اما دليلش تقليد كردن اين بازي از gta4نيست بلكه تقليد gta4از شماره يك اين بازي كه به طبع شماره دو هم شباهت هايي با شماره يك دارد شاخص ترين تقليدشون تلفن همراه بود

دوست عزيز بايد بهت بگم اين بازي شبيه gta4هست اما دليلش تقليد كردن اين بازي از gta4نيست بلكه تقليد gta4از شماره يك اين بازي كه به طبع شماره دو هم شباهت هايي با شماره يك دارد شاخص ترين تقليدشون تلفن همراه بود
حالا اینکه کی تقلید رواول شروع کرده برای من اهمیتی نداره مهم تکراری بودن بازی هست دوتاشون مثل هم هستن بایکسری جزییات مختلف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or