Saint’s Row 4 در استرالیا ممنوع شد.

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
20130325_saints_row_4.jpg

امروز خبری به نمایش در امد که بازی Saint’s Row 4 در استرالیا ممنوع شده است.

طبق گزارشی که PlayerAttack reports منتشر کرد اقای Donald McDonald مدیر سازمان The Australian Classification Board’s گفت که :

"این بازی به علت خشونت های جنسی ، روش استفاده از مواد مخدر و روش پول در اوردن از این راه را اموزش می دهد و این بازی در استرالیا نیز ممنوع می باشد و کسی حق فروش این عنوان را ندارد."

این بازی در 29 مرداد 1392 برای پلتفرم های X360,PS3,PC عرضه میگردد.

منبع

خود شیرینی هست جهت افکار عمومی!:d این ممنوعیت ها اکثرشون فرمایشی هست..
2 سال پیش که GEARS OF WAR3 در المان ممنوع شد،خیلی شیک رفتم از کلن بازیرو خریدم تازه در خاک المان هم مولتیش رو اکتیو کردم!=))

Self Esteem : Like a BOSS !! :دی

اثرات تماشای زیاد شبکه خبر !! :دی

اگه منظورتون با من بود که حدود یک ساله که شبکه خبر نگاه نکردم.
دلیل حرفیم که زدم تجربه شخصی بود و اگر به دانشگاه ها و مدارس آمریکا و ... نگاه کنید معمولا دانش آموز های ایرانی شاگرد های زرنگ تر و باهوش تری هستند.
تجربه شخصی هم اینکه یک روز به خونه ی یکی از دوستان آمریکایی در تهران رفته بودم و بنا به درخاستشون ایکس باکس رو هم بردم تا حوصله ی بچه ها سر نره.
بعد از این که رسیدم اونجا پدر و مادر رفتن و من موندم تا از بچه ها مراقبت کنم اولش نمی خواستم بازی هایی که به سنشون نمی خوره بزارم بازی کنن ولی بعد از خواهش بسیار گفتم حالا یکروز اشکالی نداره.
جالبه بدونید در انتهای همون روز بچه ها از شدت کتک کاری همدیگرو زخمی کردن و منم پیش مادر و پدرشون شرمنده شدم تازه اینا بچه های 11 و 12 ساله بودن.
ضمنا این آمار هایی که نشون می دید میزان درست یا غلط بودنشون معلوم نیست چن من به شخصه به یاد نمی یارم از بچه های ایرانی در مدرسه تست ضریب هوشی بگیرن.
پ.ن:البته حالا که فکر می کنم در مورد iq حرف چرتی زدم از جای دیگه عصبانی بودم...

آخرین ویرایش:
Saint's Row که کلا بازیش خیلی فانتزیه سراسر پر خالی بندی فان آوره :d اینا چرا ترسیدن ؟ اگه گیمر هاشون با این بازی از راه به در میشن وای به حال بقیه بازی های جدی تر :d

شما ایرانی ها رو نگاه نکنید که همه چی رو جوک میبینن :d
جوون های اونور اگه از این بازی ها بکنن تفنگ باباشون رو بر میدارن لخت میرن مدرسه همه رو میکشن :d

اگه منظورتون با من بود که حدود یک ساله که شبکه خبر نگاه نکردم.
دلیل حرفیم که زدم تجربه شخصی بود و اگر به دانشگاه ها و مدارس آمریکا و ... نگاه کنید معمولا دانش آموز های ایرانی شاگرد های زرنگ تر و باهوش تری هستند.
تجربه شخصی هم اینکه یک روز به خونه ی یکی از دوستان آمریکایی در تهران رفته بودم و بنا به درخاستشون ایکس باکس رو هم بردم تا حوصله ی بچه ها سر نره.
بعد از این که رسیدم اونجا پدر و مادر رفتن و من موندم تا از بچه ها مراقبت کنم اولش نمی خواستم بازی هایی که به سنشون نمی خوره بزارم بازی کنن ولی بعد از خواهش بسیار گفتم حالا یکروز اشکالی نداره.
جالبه بدونید در انتهای همون روز بچه ها از شدت کتک کاری همدیگرو زخمی کردن و منم پیش مادر و پدرشون شرمنده شدم تازه اینا بچه های 11 و 12 ساله بودن.
ضمنا این آمار هایی که نشون می دید میزان درست یا غلط بودنشون معلوم نیست چن من به شخصه به یاد نمی یارم از بچه های ایرانی در مدرسه تست ضریب هوشی بگیرن.
پ.ن:البته حالا که فکر می کنم در مورد iq حرف چرتی زدم از جای دیگه عصبانی بودم...
موافقم
خودم به شخصه با این کمم خیلی راحت هربازی ای رو که بخوام بازی میکنم ولی اونوریا (مخصوصا آمریکا) نسبت به سنشون رفتار بچگونه ای دارن
مثلا من به سادگی MGR رو رد کردم و تموم کردم روی 2 درجه سختی خیلیم حال داد
ولی وقتی به یکی از فامیلامون که از اونور زن برده بود برا بچه هاش گزاشتم پسره وسط بازی رفت دخدره هم نصفه شبی ازخواب پرید :دی
برای همینه که اگه اونا با سن کم بخوان کسی رو تو لایو اد کنن باید گیمر تگ پدرشون تایید کنه

اقا فکر میکنین همه مثل ایرانیا جنبشون بالاس =))
نه عزیز من ایرانیا حالیشونو که اینا فقط بازی و واقعا این کارا رو انجام نمیدن>:)
استرالیایی همشون بی جنبن)x

کی میگه ایرانیا با جنبن ؟ من خودم یادمه سر سن آندرس که اومده بود اون اوایل یه روز کامل افتاده بودم دنبال پنجه بکس حیف گیرم نیومد و الا فردایی بچه های مدرسه رو حرام میکردم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or