Saint’s Row 4 در استرالیا ممنوع شد.

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
20130325_saints_row_4.jpg

امروز خبری به نمایش در امد که بازی Saint’s Row 4 در استرالیا ممنوع شده است.

طبق گزارشی که PlayerAttack reports منتشر کرد اقای Donald McDonald مدیر سازمان The Australian Classification Board’s گفت که :

"این بازی به علت خشونت های جنسی ، روش استفاده از مواد مخدر و روش پول در اوردن از این راه را اموزش می دهد و این بازی در استرالیا نیز ممنوع می باشد و کسی حق فروش این عنوان را ندارد."

این بازی در 29 مرداد 1392 برای پلتفرم های X360,PS3,PC عرضه میگردد.

منبع

به طور مثال خود من بر اثر زیاد بازی کردن Bulletstorm نزدیک بود شیشه های خونمون رو بیارم پایین. یا بعد از مرتال کامبت یکی توی خیابون پیچید جلوم یه لحظه فکرم افتاد عین اسکورپیون با لگد بزنم دنده هاش رو بشکونم. اینایی هم که میگم کاملا جدیه!
اون ESRB لامصب واسه همین تاسیس شده که دو زار به درجه بندیش دقت کنید. دقت نمی کنید، این می شه نتیجش. کاملا" جدی گفتم[2] چون این چیزی که می گی رو من هم دیدم توی بعضی از بچه ها.
ببخشید دیگه تکرار نمیشه
yahoo_2.gif
آفرین پسر خوب.

آخرین ویرایش:
اون ESRB لامصب واسه همین تاسیس شده که دو زار به درجه بندیش دقت کنید. دقت نمی کنید، این می شه نتیجش. کاملا" جدی گفتم[2] چون این چیزی که می گی رو من هم دیدم توی بعضی از بچه ها.
ببخشید دیگه تکرار نمیشه :(
- - -ویرایش - - -

ببخشید دیگه تکرار نمیشه :(

بابا بچه کجا بود ماشالا من و تو رو قورت می ده:دی

خدا به داد اونی برسه که می خواسته بزنه تو شیکمش:دی

این بازیا ممکنه برای ما جنبه ی فان داشته باشه ولی برای بچه های خارجی مخصوصا استرالیا(زندان قدیم بریتانیا) که میانگین iq شون از ما پایینتره جدیه همینطوریه که دیونه می شن همدیگرو می کشن.
معلومه مسئولین مجبورا این جور بازی هارو ممنوع کنن نسبت به بچه های اونجا.

iq ایرانی ها از استرالیایی ها کمتر هست.
در ضمن در فرهنگ غرب معروف هست که استرالیایی ها دکتر های خوبی هستند

رتبه:18::
استرالیا 98

رتبه ایران :56

ضریب هوشی: 84

لیست کلی را میتونی اینجا ببینی.
اگر سرچ کنی در اکثر منابع به همین لیست و یا شبیه به این لیست خواهی رسید

الان هرکی ندونه فک میکنه استرالیا میشه بیابون برهوت واسه این بازی ، کلا 5دقیقه واسشون سخت تر میشه پیدا کردن بازی به جا اینکه برن فروشگاه رسمی سر کوچه بازی رو بخرن یا Pre-order کنن یه خیابون میرن بالاتر از فروشگاه غیر رسمی میخرن ! :d

الان هرکی ندونه فک میکنه استرالیا میشه بیابون برهوت واسه این بازی ، کلا 5دقیقه واسشون سخت تر میشه پیدا کردن بازی به جا اینکه برن فروشگاه رسمی سر کوچه بازی رو بخرن یا Pre-order کنن یه خیابون میرن بالاتر از فروشگاه غیر رسمی میخرن ! :d

مشکل اینه که اگه باهاش آنلاین شن از اون کشور احتمال بلاک شدن و بن شدن هستش.

و اینکه اگه بخوای از فروشگاه های فروش بازی مثل GameStop بخری، ارجاعت میدن به شعبه استرالیا که خب ممنوعه.
البته هنوزم eBay و Amazon هست ولی آنلاین بی آنلاین :دی

مشکل اینه که اگه باهاش آنلاین شن از اون کشور احتمال بلاک شدن و بن شدن هستش.

و اینکه اگه بخوای از فروشگاه های فروش بازی مثل GameStop بخری، ارجاعت میدن به شعبه استرالیا که خب ممنوعه.
البته هنوزم eBay و Amazon هست ولی آنلاین بی آنلاین :دی
والا من قبلا با چندتا از رفیقام تو استرالیا صحبت کردم راجع به همین ممنوعیت و این حرفا ( تازه اون موقع این درجه بندی جدیده رو نداشتن و هر بازی بالا 18 ممنوع بود ) میگفت که مشکلی ندارن و همه راحت میگیرن و بازی میکنن ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or