Saint’s Row 4 در استرالیا ممنوع شد.

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
20130325_saints_row_4.jpg

امروز خبری به نمایش در امد که بازی Saint’s Row 4 در استرالیا ممنوع شده است.

طبق گزارشی که PlayerAttack reports منتشر کرد اقای Donald McDonald مدیر سازمان The Australian Classification Board’s گفت که :

"این بازی به علت خشونت های جنسی ، روش استفاده از مواد مخدر و روش پول در اوردن از این راه را اموزش می دهد و این بازی در استرالیا نیز ممنوع می باشد و کسی حق فروش این عنوان را ندارد."

این بازی در 29 مرداد 1392 برای پلتفرم های X360,PS3,PC عرضه میگردد.

منبع

motherf*ckers...

المان و استرالیا پیشتاز بایکوت کردن این نوع سبک ها هستن gta V هم هدف بعدیشون هست

GTA V مشکلی نداره همه Pre-Order هم کردن. مشکل Saint Row IV خشونت های جنسی بیش از حد بوده اینطور که گفتن.

این بازیا ممکنه برای ما جنبه ی فان داشته باشه ولی برای بچه های خارجی مخصوصا استرالیا(زندان قدیم بریتانیا) که میانگین iq شون از ما پایینتره جدیه همینطوریه که دیونه می شن همدیگرو می کشن.
معلومه مسئولین مجبورا این جور بازی هارو ممنوع کنن نسبت به بچه های اونجا.

این بازیا ممکنه برای ما جنبه ی فان داشته باشه ولی برای بچه های خارجی مخصوصا استرالیا(زندان قدیم بریتانیا) که میانگین iq شون از ما پایینتره جدیه همینطوریه که دیونه می شن همدیگرو می کشن.
معلومه مسئولین مجبورا این جور بازی هارو ممنوع کنن نسبت به بچه های اونجا.

Self Esteem : Like a BOSS !! :دی

اثرات تماشای زیاد شبکه خبر !! :دی

من نمیدونم این مسخره بازی ها برای چیه
اون کسی که این بازی بازی میکنه نمیره دزدی مواد فروشی چه گناهی کرده؟
میخوای امار دزدی نره بالا؟دست ادم دزدو قطع کن مسخره ها....)x

من نمیدونم این مسخره بازی ها برای چیه
اون کسی که این بازی بازی میکنه نمیره دزدی مواد فروشی چه گناهی کرده؟
میخوای امار دزدی نره بالا؟دست ادم دزدو قطع کن مسخره ها....)x

این یه مسئله ای که سالهاست روش بحثه و از کنترل خارجه. تنها راه متوقف کردن تاثیر بد بازی های کامپیوتری، بن کردن اونهاست. بد واسه ما، اما کار درستیه توی خیلی از کشورها و شرایط مختلف.

به طور مثال خود من بر اثر زیاد بازی کردن Bulletstorm نزدیک بود شیشه های خونمون رو بیارم پایین. یا بعد از مرتال کامبت یکی توی خیابون پیچید جلوم یه لحظه فکرم افتاد عین اسکورپیون با لگد بزنم دنده هاش رو بشکونم. اینایی هم که میگم کاملا جدیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or