Sacred 3 | PC

24563133764977657660.jpg

نام بازی : Sacred 3
سازنده : Keen Games
ناشر : Deep Silver
ژانر : Action Role Playing
پلتفرم ها : PC _ X360 _ PS3
تاریخ انتشار : August 1, 2014 _ مصادف با 10 مرداد 1393

وبسایت رسمی بازی

بازی Sacred 3 ادامه ای از سری موفق و پرطرفدار Sacred می باشد که سال 2012 در نمایشگاه گیمزکام بطور رسمی نمایش داده شد.
پیش از این در سال 2013 یک عنوان در سبک اکشن دو بعدی با نام Sacred Citadel عرضه شده بود و داستان آن پیش در آمدی بر شماره ی سوم سری اصلی بود.
سبک بازی همانند شماره های قبلی سری اکشن نقش آفرینی با دوربین ایزومتریک می باشد و بازیکنان میتوانند هم بصورت تک نفره و هم بصورت Co_OP تا چهار نفر _هم آفلاین و هم آنلاین ) به بازی بپردازند که در حالت بازی تک نفره ، کنترل یاران توسط هوش مصنوعی صورت میگیرد.

خلاصه ای از داستان بازی :
حوادث بازی در سرزمینی خیالی با نام Ancaria اتفاق می افتد ، سالهای زیادی میگذرد و مردم این سرزمین با تکیه بر پیمانی که با نگهبانان Seraphim بسته بودند در صلح و آرامش زندگی میکردند ، با از بین رفتن این پیمان ، Lord Zane فرمانروای امپراطوری Ashen با شیاطین هم پیمان شده تا دروازه های دنیای مردگان را باز کند و در این میان گروهی از قهرمانان رای مبارزه علیه Zane اقدام می کنند و در این بین اتفاقات غیر منتظره ای رخ میدهد .

دانلود تریلر بازی :

دانلود (حجم 10 مگابایت)

تصاویر بازی :

بعد از انتشار بازی اطلاعات بیشتری قرار خواهد گرفت ...

باکس آرت بازی

69273683492164601822.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تورنت بازی (نسخه ریلودد) با حجم 17.5 گیگابایت
دانلود

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانلود بازی با لینک مستقیم
دانلود

تاپیک امتیازات بازی

آخرین ویرایش:
،یه مسیر سر راست داره که هر چی‌ سر راهت هست رو باید درو کنی‌ :دی

.

خیلی هم عالی. دقیقا همونیه که میخواستم. درو کردن. فکرشو بکن :>

فعلا منتظر نسخه ی کم حجم زیر 7 گیگ هستیم! :d

ولی سازنده هم نامردی نکرده و همین روز اولی DLC ای که باید رایگان و قسمتی از بازی باشه رو رفته برا فروش:

Code:
Sacred.3.DLC.Pack.Addon-RELOADED

کار قشنگی نبود...

حجمش چقد زیاده :دی منتظر ریپک میمونم من
فعلن مایه تیله نیست بخریمش :|
نسخه ی 1 و 2 چطوره دوستان؟! قابل بازی هست , قشنگه ؟! من بازی نکردم Sacred کلا!

یک چیز دیگه هم بگم اینه که محیط های بازی به شدت شلوغه و خیلی دیر لول آپ میشید ! تعداد مراحل هم با اسکایریم برابری میکنه ! :-"
حالا دیگه نه در اون حد ... ولی خیلی زیادن ! :دی

حجمش چقد زیاده :دی منتظر ریپک میمونم من
فعلن مایه تیله نیست بخریمش :|
نسخه ی 1 و 2 چطوره دوستان؟! قابل بازی هست , قشنگه ؟! من بازی نکردم Sacred کلا!

نسخه های قبلی همگی عالی بودن
مخصوصا Sacred 2 Fallen Angel که مال 5_6 سال پیشه اما حدود 20 گیگ حجم داره !
اگه نسخه های قبلی رو بازی نکردید مشکلی پیش نمیاد چون شماره ی سوم کلا مستقل از نسخه های قبلیه
با خیال راحت بازی کنید

اینُ زدن منتقدا و پلیرا نابود کردن که :|
متاش از 12 نقد 64 ئه ... یوزر اسکورشماز 81 نفر 1.5

البته من خودم کلا به متا و نمره اعتقاد ندارم ولی خیلی عجیبه !!

اینُ زدن منتقدا و پلیرا نابود کردن که :|
متاش از 12 نقد 64 ئه ... یوزر اسکورشماز 81 نفر 1.5

البته من خودم کلا به متا و نمره اعتقاد ندارم ولی خیلی عجیبه !!

اینا همش چرت و پرته ! :دی امروز با یکی ااز دوستان داشتیم بحث میکردیم که نکته منفی بازی چیه ولی هیچی پیدا نکردیم متاسفانه ! :دی
این اوایل بازی که خیلی خوبه باید دید تا آخر هم این روند رو حفظ میکنه یا تکراری میشه !

اینا همش چرت و پرته ! :دی امروز با یکی ااز دوستان داشتیم بحث میکردیم که نکته منفی بازی چیه ولی هیچی پیدا نکردیم متاسفانه ! :دی
این اوایل بازی که خیلی خوبه باید دید تا آخر هم این روند رو حفظ میکنه یا تکراری میشه !

اکثرن هم بخاطر یکنواختی شکایت کردن یکی هم بخاطر اینکه دیگه شبیه نسخه های قبلش نیست و یکیشونم گفته بود مثه God Of war با دوربین ایزومتریک میمونه! :))

داداش تو نقد user ها هم تو steam همش منفی گرفته، تو خود فومش هم همه شاکین!

اکثر کسایی که به این بازی نمرات و نقد های منفی دادن کسایی بودن که تجربه بازی کردن نسخه های 1 و 2 رو داشتن ( از جمله خود من که با این بازی زندگی کردم ) . ولی از نظر من و خیلی های دیگه این بازی نباید یه Clone میشد و باید اصالت خودش رو حفظ میکرد که از بهترین نقاط قوتش بود ... واقعا اگه کسایی که Sacred 2 رو بازی نکردن همین الان برن و نصبش کنن و شروع به بازی کنن از گستردگی مپ ( جهان بازی بسیار بسیار بسیار بزرگ بود ) شکه میشن و همچنین تعداد Quest های زیاد و از اون مهمتر آیتم های بسیار زیاد و متفاوت بازی ( فکر کنم قدرت های آیتم ها به صورت رندوم بهشون اضافه میشد که باعث تنوع زیادی در این زمینه میشد ) عاملی بود که بازیباز رو ساعت ها به خودش مشغول میکرد و به واقع بازی گستردگی یه MMO ( از نظر بزرگی مپ و تعداد ماموریت ها و تنوع آیتم ها و شخصی سازی ها ) رو داشت که همچنین لقب MMO Offline رو هم بهش داده بودن .... در کل این بازی واسه من که تجربه 2 سری قبل رو داشتم بسیار نا امید کننده بود هرچند قبل از انتشار هم امیدی بهش نداشتم چون خبر هاش رو دنبال میکردم و میدونستم دیگه با اون Sacred سابق طرف نیستیم .... و به همه اونایی که نسخه های قبلی رو بازی نکردن پیشنهاد میکنم که نسخه دوم رو حتما بازی کنند تا واقعا درک کنن که این سری چی بوده و الان در نسخه سوم چی شده ...ولی خوشبختانه خبر هایی شنیدم که اعضای اصلی Ascaron که از این تیم جدا شدن و سازنده های اصلی Sacred 1-2 بودن دارن بر روع یه عنوان با نام Unsacred کار میکنن که دوباره سبک دو بازی قبل رو پیش میگیره و میتونه طرفداران این سری رو راضی نگه داره ...من که به شدت منتظر اون عنوان هستم که به البته فکر نکنم در آینده نزدیک منتشر بشه .

اکثر کسایی که به این بازی نمرات و نقد های منفی دادن کسایی بودن که تجربه بازی کردن نسخه های 1 و 2 رو داشتن ( از جمله خود من که با این بازی زندگی کردم ) . ولی از نظر من و خیلی های دیگه این بازی نباید یه Clone میشد و باید اصالت خودش رو حفظ میکرد که از بهترین نقاط قوتش بود ... واقعا اگه کسایی که Sacred 2 رو بازی نکردن همین الان برن و نصبش کنن و شروع به بازی کنن از گستردگی مپ ( جهان بازی بسیار بسیار بسیار بزرگ بود ) شکه میشن و همچنین تعداد Quest های زیاد و از اون مهمتر آیتم های بسیار زیاد و متفاوت بازی ( فکر کنم قدرت های آیتم ها به صورت رندوم بهشون اضافه میشد که باعث تنوع زیادی در این زمینه میشد ) عاملی بود که بازیباز رو ساعت ها به خودش مشغول میکرد و به واقع بازی گستردگی یه MMO ( از نظر بزرگی مپ و تعداد ماموریت ها و تنوع آیتم ها و شخصی سازی ها ) رو داشت که همچنین لقب MMO Offline رو هم بهش داده بودن .... در کل این بازی واسه من که تجربه 2 سری قبل رو داشتم بسیار نا امید کننده بود هرچند قبل از انتشار هم امیدی بهش نداشتم چون خبر هاش رو دنبال میکردم و میدونستم دیگه با اون Sacred سابق طرف نیستیم .... و به همه اونایی که نسخه های قبلی رو بازی نکردن پیشنهاد میکنم که نسخه دوم رو حتما بازی کنند تا واقعا درک کنن که این سری چی بوده و الان در نسخه سوم چی شده ...ولی خوشبختانه خبر هایی شنیدم که اعضای اصلی Ascaron که از این تیم جدا شدن و سازنده های اصلی Sacred 1-2 بودن دارن بر روع یه عنوان با نام Unsacred کار میکنن که دوباره سبک دو بازی قبل رو پیش میگیره و میتونه طرفداران این سری رو راضی نگه داره ...من که به شدت منتظر اون عنوان هستم که به البته فکر نکنم در آینده نزدیک منتشر بشه .
فکر نکنم بعد عرضه Grim dawn کسی‌ جرات کنه برا رقابت باهاش وارد بازار این سبک بشه،حتا عنوان‌های Blizzard مثل Diablo هم خیلی‌ راحت می‌رن زیر سایهGrim dawn تا چند سال.اصلا منتظرش نباشین به این زودی‌ها :دی

اصلا این بازی RPG نیست چرا با Diablo3 مقایسه شده؟!! :-/ اون طور که استارتر تاپیک گفته اکشن نقش آفرینی هم نیست.
نوشته سبک باز Hack and slash, Brawler هستش.یه چیز تو مایه های همون God OF War

خب من دارم دانلودش میکنم اگر منصفانه تو سبک خودش بهش نمره بدهند انقدر نمره هاش فکر نکنم پایین باشه ، ولی اومدن به عنوان RPG بهش نمره دادن و با نسخه های قبلیش مقایسه کردن.
حالا دانلود میکنم ببینیم چیه اگر مثل God of war باشه که خوبه.من زندگی ها کردم با GOW...

اصلا این بازی RPG نیست چرا با Diablo3 مقایسه شده؟!! :-/ اون طور که استارتر تاپیک گفته اکشن نقش آفرینی هم نیست.
نوشته سبک باز Hack and slash, Brawler هستش.یه چیز تو مایه های همون God OF War

خب من دارم دانلودش میکنم اگر منصفانه تو سبک خودش بهش نمره بدهند انقدر نمره هاش فکر نکنم پایین باشه ، ولی اومدن به عنوان RPG بهش نمره دادن و با نسخه های قبلیش مقایسه کردن.
حالا دانلود میکنم ببینیم چیه اگر مثل God of war باشه که خوبه.من زندگی ها کردم با GOW...

چون که بازی شبیه به دیابلو هست از هر نظری که فکرشو بکنی !
چه ربطی به سبک داره ؟ الان مثلا PES سبکش ورزشی هست اما با رزیدنت اویل مقایسه میشه ! :دی :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or