Sacred 2 : Fallen Angel

2a5gjkz.jpg

با توجه به اینکه بازی بزرگ و قشنگی هستش و تعداد بیشتری بزودی اینو بازی خواهند کرد ، فکر میکنم وجود تاپیکش بد نباشه .
این پست قبلی من تو تاپیک طرفداران RPG هست که با کمی ویرایش دوباره مینویسم

گرافیک بازی روون و عالی ، نقشه بسیار بسیار بزرگ ، که خیلی راحت load میشه و اصلاً مشکلی نداره ، در واقع از لحاظ تکنیکی خیلی عالی کار شده .

با اینکه نقشه خیلی بزرگه ولی اکثر جاهاش بدقت کار شده . تعداد ماموریتها خیلی زیاده تا حالا که من 50 تایی انجام دادم و فکر کنم 15% مفید نقشه رو رفته باشم .

[الان +300 ماموریت انجام دادم!]

آیتمهای بازی خیلی زیاده و مثل Diablo 2 تصادفی تولید میشه . ایتمهای بیخود خاکستری ؛ معمولی سفید ، جادویی آبی ، یونیک زرد ، legendary نخودی ؛ ست آیتم ها سبز .

مثل اینکه این درستره :

Grey- Junk
White- Common
Blue- Magic
Yellow- Rare
Gold- Unique
Green- Set item
Orange- Legendary/Epic

شش کلاس داره . Seraphim که تو sacred 1 هم بود. بقیه جدیدن . 3 تا female و 3 تا male .
High Elf , Shadow Warrior , Dryad , Temple Guardian , Inquisitor

سختی bronze و silver و gold داره که برای شروع میشه bronze یا silver انتخاب کرد .

OMG ؛ دو درجه دیگم داره Platinum and Niobium !:-"

هر کلاسی یه Mount اختصاصی داره و اسب ها هم عمومین .

[این Mount اختصاصی خیلی جالبه ؛ فرق مهمی گویا با اسب داره و اینه که میشه باهاش از combat art ها استفاده کرد ولی وقتی سوار اسب هستیم نمیشه . من الان Mount ام رو گرفتم . عکس بعداً میزارم]

از لحاظ info جالب کار شده . یک دگمه sigma تو Inventory هست که خلاصه تمام چیزها رو منویسه resistance ها ، % + ها به هر چی از experience تا halved healing و ..... .

یه سری mini boss و یکسری boss تو نقشه هستن . (چند تا dragon هم هستن)

نقشه کامل با جزییات بیشتر رو میتونید از این لینک بگیرید

http://www.mediafire.com/?jzztk2trydv
29 مگ و 9945x9945 pixel

کلاً یه جورایی میشه به sacred 2 گفت Offline MMORPG

بازی 200+ ساعت طول میکشه و شایدم خیلی بیشتر . بسته به اینکه چقدر از quest ها رو برید و چقدر از map و بگردید .

با توجه به آیتم ها و کلاسها و درجه سختی بالاتر gold و Platinum و Niobium ، بازی به شدت replayable هست و احتمالا دوست دارید دوباره بازیش کنید . تا level 200 هم میشه بالا رفت !

البته از لحاظ story تقریباً تعطیله ولی از لحاظ Hack & Slash ... :biggrin1:

خلاصه هرکی wow دوست داره / diablo دوست داره / titan quest دوست داره و یا dungeon siege دوست داره این بازی خوبی هستش که زمان زیادی شما رو سرگرم میکنه

;)Ancaria Awaits You

۞۩ محمد ۩۞

سلام
پرهام قبل از نصب دوباره بازی کل مسیر باقی مونده از نصب قبلی رو پاک کردی؟ ضمنا فایروال داری اگر فایروالت درست و حسابیه که هیچی وگرنه موقع نصب و اجرای بازی انلاین نباش.

ادیت: اگر جواب نداد بگو orcsystem.dll رو برات اپلود کنم.
بازی رو با " آشامپو اُنینستالر " کلاً از رو هارد پاک کرده بودم .
موقع نصب و اجرا هم کانکت نبودم .
پیشنهاد فنی :دی بیخیال
قربون دستت . تو پیشنهاد نده جواد :دی
-----
پ.ن : عنقریبست که برم یه X360 بگیرم که بتونم اینو بازی کنم !!! :دی

سلام
نشد .
آقا ما کلاً گذشتیم از خیر این بازی روی pc .

سلام

پرهام، یه پیشنهاد دارم برات. شاید خنده دار باشه.

تو که الان ویندوز عوض کردی، یه کار دیگه هم بکن : سورس اصلی که ویندوز ریختی رو عوض کن. از یه جا دیگه ویندوز بگیر ، بریز.

چون من مطمئنم سورسی که تو داری سالمه برای بازی.

یه تست بکن.

ممنون

یا علی ...

سلام
لام

پرهام، یه پیشنهاد دارم برات. شاید خنده دار باشه.

تو که الان ویندوز عوض کردی، یه کار دیگه هم بکن : سورس اصلی که ویندوز ریختی رو عوض کن. از یه جا دیگه ویندوز بگیر ، بریز.

چون من مطمئنم سورسی که تو داری سالمه برای بازی.

یه تست بکن.

ممنون

یا علی ...
خنده دار چیه بابا ؟!
تو هرچی بگی حجته :دی
2 بار عوض کردم . 2 تا ویندوز . یکیش ویندوزی که تو مجموعه lord هست و یکیش هم مال " سرزمین " .
این بازیه نمی خواد با من راه بیاد .
راستی موقع نصب باید از en-uk ارور بگیره ؟ همون که بعد پچش رو میریزیم . برای من ارور میگیره و باید ignore کنم تا نصب رو ادامه بده .

ببخشید.کسی می تونه جایی را برای خرید این بازی معرفی کنه.فقط فروشگاه اینترنتی نباشه.اخه من این بازی را گیر نیاوردم.
به غیر از بعضی از این فروشگاههای اینترنتی تقریبآ میشه گفت جایی دیگه وجود نداره.
البته تا جایی که من میدونم.

ببخیشد این سوال رو اینجا میپرسم ... نسخه ی pc این بازی 6 dvdیه !!؟؟؟؟
میدونید نسخه ی 360 چندتاس ؟؟
هم 6تایی داره هم 4تایی .اگه صفحات قبل رو بخونی بچه ها توضیح دادن.
360 ش رو هم من اطلاع ندارم باید تویه تاپیک های 360 بپرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or