با توجه به اینکه بازی بزرگ و قشنگی هستش و تعداد بیشتری بزودی اینو بازی خواهند کرد ، فکر میکنم وجود تاپیکش بد نباشه .
این پست قبلی من تو تاپیک طرفداران RPG هست که با کمی ویرایش دوباره مینویسم
گرافیک بازی روون و عالی ، نقشه بسیار بسیار بزرگ ، که خیلی راحت load میشه و اصلاً مشکلی نداره ، در واقع از لحاظ تکنیکی خیلی عالی کار شده .
با اینکه نقشه خیلی بزرگه ولی اکثر جاهاش بدقت کار شده . تعداد ماموریتها خیلی زیاده تا حالا که من 50 تایی انجام دادم و فکر کنم 15% مفید نقشه رو رفته باشم .
[الان +300 ماموریت انجام دادم!]
آیتمهای بازی خیلی زیاده و مثل Diablo 2 تصادفی تولید میشه . ایتمهای بیخود خاکستری ؛ معمولی سفید ، جادویی آبی ، یونیک زرد ، legendary نخودی ؛ ست آیتم ها سبز .
مثل اینکه این درستره :
Grey- Junk
White- Common
Blue- Magic
Yellow- Rare
Gold- Unique
Green- Set item
Orange- Legendary/Epic
شش کلاس داره . Seraphim که تو sacred 1 هم بود. بقیه جدیدن . 3 تا female و 3 تا male .
High Elf , Shadow Warrior , Dryad , Temple Guardian , Inquisitor
سختی bronze و silver و gold داره که برای شروع میشه bronze یا silver انتخاب کرد .
OMG ؛ دو درجه دیگم داره Platinum and Niobium !
هر کلاسی یه Mount اختصاصی داره و اسب ها هم عمومین .
[این Mount اختصاصی خیلی جالبه ؛ فرق مهمی گویا با اسب داره و اینه که میشه باهاش از combat art ها استفاده کرد ولی وقتی سوار اسب هستیم نمیشه . من الان Mount ام رو گرفتم . عکس بعداً میزارم]
از لحاظ info جالب کار شده . یک دگمه sigma تو Inventory هست که خلاصه تمام چیزها رو منویسه resistance ها ، % + ها به هر چی از experience تا halved healing و ..... .
یه سری mini boss و یکسری boss تو نقشه هستن . (چند تا dragon هم هستن)
نقشه کامل با جزییات بیشتر رو میتونید از این لینک بگیرید
http://www.mediafire.com/?jzztk2trydv
29 مگ و 9945x9945 pixel
کلاً یه جورایی میشه به sacred 2 گفت Offline MMORPG
بازی 200+ ساعت طول میکشه و شایدم خیلی بیشتر . بسته به اینکه چقدر از quest ها رو برید و چقدر از map و بگردید .
با توجه به آیتم ها و کلاسها و درجه سختی بالاتر gold و Platinum و Niobium ، بازی به شدت replayable هست و احتمالا دوست دارید دوباره بازیش کنید . تا level 200 هم میشه بالا رفت !
البته از لحاظ story تقریباً تعطیله ولی از لحاظ Hack & Slash ... :biggrin1:
خلاصه هرکی wow دوست داره / diablo دوست داره / titan quest دوست داره و یا dungeon siege دوست داره این بازی خوبی هستش که زمان زیادی شما رو سرگرم میکنه
Ancaria Awaits You
۞۩ محمد ۩۞