S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
واقعا ما هم چقدر خریم که باور کردیم
267.gif
113.gif
267.gif

حیف که خودم که اینقدر برای این بازی خودم رو به آب و آتیش زدم
120.gif
108.gif
اصلا با عقل جور در میاد که یک بازی با 30 کیلومتر شبیه سازی کنند اونم توی یک DVD جا بگیره بعد هم هیچ وسیله ای
توش نباشه؟؟!!
219.gif
169.gif
261.gif

خدا کنه این بلا دیگه سر کرایسی نیاد
106.gif
35.gif

منظورت کلا اینه که 30 km نبود یا وسیله نقلیه نداشت یا کلا منظورت اینه که بازیه بدی بود؟
نه منظورم اینه که همه جا می گفتند بازی 30 کیلومتره صحت نداشته. یعنی کل بازی 6-7 کیلومتر بیشتر نیست (اینطور که از نقشه بازی پیداست)
چقدر براش یک کلاغ چهل کلاغ کردند. فکر میکردم می شه در دنیایی به وسعت 30 کیلومتر سراسر از ترس و و حشت که تا چند ین ماه (شاید هم سال) هیچ کس نمی تونه تمام بازی رو قدم بزنه و و مکانهای جالب بازی رو کشف کنه
هنوز بازی به دستم نرسیده.

با تشکر از شروین جان بخاطر پستشون ( هرکسی اینجاس بره پست آخر صفحه ی قبل رو بخونه)

این عکس نقشه ی بازیه ( که شروین زحمتش رو کشید) :
S.t.a.l.k.e.r._zone_map.jpg

خوب . توی این محیط به این بزرگی ، فقط قسمت هایی قابل بازی هستن که دورشون توی عکس مستطیل کشیده شده.
این منطقه ها از اطراف محدودیت دارن ( حالا یا با سیم خاردار یا با کوه یا . . . )و فقط میشه به مستطیل های اطراف نقل مکان کرد . ( البته توی بازی اینا دقیقا مستطیل نیستن)

توی بازی جاهایی هست که وقتی میرید مینویسه ? Move to next level
با رفتن به این نقاط صفحه ی لودینگ میاد و به منطقه ی بعدی میرید .
مثلا سازندگان بازی خواستن به جای وسیله ی نقلیه از این نقاط استفاده کنن که خیلی چیز مسخره ای بوده به نظر من .

اون مشکل کمبود جا هم که خیلی از لذت بازی میکاهه. چون همش باید نگران جا باشید و همین باعث میشه که نتونید به خوبی از گشت و گذار لذت ببرید و راه رفتن در محیط بازی (که میتونست با توجه به ظرافت طراحی و محیط های زیبا به کار لذت بخشی تبدیل شه) به یک عذاب تبدیل شده.

حالا نمیخوام لذت دوستان رو خراب کنم ولی اگه بخواید میتونم 2 صفحه در مورد نقص های بازی بنویسم.

30 km با اتوموبیل با سرعت 100 میشه یک ساعت خوب اگه سرعت خودمون تو بازی رو در حالت دویدن 50 فرض کنیم یعنی کلا 2 ساعت طول میکشه که کل مصیر رو بریم
تو oblivion مطمعن هستم که حداقل حدود 2 ساعت طول میکشه
ولی stalker رو مطمعن نیستم خدایی stalker محیطش بزرگه

خب 100% اينكه واضحه ! بزاريد از سيستم مورد نياز اين بازي واستون بگم. البته تا حالا چند بار تغيير كرده ولي سيستمه فعلي اينه :

System requirements:

Minimum (expectedly):
CPU 1.4 GHz
GeForce 4 (Must support at least DX8)
512 RAM

Recommended:

گفته كه the more.the better يعني هر چي سيستم بالاتر باشه بهتر اجرا ميشه !

دوست عزیز این سیستم رو باید بهش خندید...این سیستمی که شما گفتی بدترین بازی هایه روز الان رو هم نمیگیره...چه برسه به این بازی...اینب ازی رو اگر با گرافیک زیر 7300 باز یکنی باید زجر بکشی...البته زجر که نه ولی لذت واقعی بازی رو نمیبری...اگه یان بازی رو میخوای که باهاش حسابی حال کنی برو رم 1 گیگ بخر با cpu 3.4 با یک گرافیک 7800

دوست عزیز این سیستم رو باید بهش خندید...این سیستمی که شما گفتی بدترین بازی هایه روز الان رو هم نمیگیره...چه برسه به این بازی...اینب ازی رو اگر با گرافیک زیر 7300 باز یکنی باید زجر بکشی...البته زجر که نه ولی لذت واقعی بازی رو نمیبری...اگه یان بازی رو میخوای که باهاش حسابی حال کنی برو رم 1 گیگ بخر با cpu 3.4 با یک گرافیک 7800
خود علی یه 7950 داره یه سیستم خفن داره این سیستم خودش نیست
بعدش علی امینی رو حساب کتاب حرف میزنه شما اول تست کن بعدش بگو اون سیستمی که علی گفت رو 800 در 600 میشه بازیش کرد رو low
اگه دقت کنی این سیستم رو برای مینیموم گفته بود رو مینیموم همه ی لذت بازی رو نمیشه برد
فعلا که موتور گرافیکیش x ray طوری طراحی شده که با این سیستم رو low جواب میده

حالا یه چند تا مشکل دارم ببینم میتونین راهنماییم کنین.

مشکل اول اینکه توی تنظیمات بازی چرا گزینهANTI-ALIASING هر چی پایین و بالا میبرم تاثیر نمیزاره ؟! لبه ها اصلا صاف نیستن...منم هر چی پایین و بالا میکنم هیچ تاثیری توی لبه ها نمیبینم ! اصلا کار نمیکنه...

مشکل بعدی اینکه ، اگه پچ 8 مگی (for all language) رو نصب کنم مشکلی واسه سیو هام ایجاد نمیشه ؟

با سلام دوست عزیز.

1-معمولا باید برای هر بار تنظیم anti-aliasing باید بازی رو کلا قطع کنی و دوباره بری.anti-aliasing برای صاف کردن لبه های اشیا در بازی است که نمیشه مستقیما پس از اعمال تغییرات این کار عملی بشه.باید بازیو ری استارت کنی.

2-بله.سیوهات دیگه کار نمیکنن!!!!!!!!!:biggrin1:

شروین جان و بقیه دوستان.اگه میشه توضیحات کامل رو بدید در موردش.
در ضمن.
این بازی روی سیستم من با این مشخصات چجوری اجرا میشه؟تقریبا با چند فریم؟:

cpu:3000amd 64 bitاور کلاک شده
ram:1.5 gb king stone تو کف همون نیم گیگش بمونید!!!:cheesygri
vga:6800ultra 256gddr3 aopen اور کلاک شده ی کامل
m.b:asus a8n5x
ممنون.

اقا اين بازي چرا بعضي وقتا مسخره ميشه يه بار يه ماموريت بهم دادن جز ماموريتاي اصلي بازي بود كه بايد يه تعداد سند رو ور ميداشتم بعد تو اون مرحله بايد با يه گردان نزديك 20 نفر ادم تا خرخره مسلح تلف بشيدي در صورتي كه با 4 تا شليك شاتكان كشته ميشه
اقا اين قضيش چيه ما هر دفعه ميرم همه جا همينطوري يه ارتش ميريزي سرمون بازي هم سخت نيست اسونش كردم يعني از همون اول آسون بازي كردم
بعد چرا بازي اينهمه گنگه معلوم نيست باس چه كني چي رو دنبال كني
كساني كه بازي رو تموم كردن يه راهنمايي بكنن به ما در مورد اين بازي اين بازي بيشتر حالتش Role ميمونه تا اكشن شوتر

با سلام دوست عزیز.

1-معمولا باید برای هر بار تنظیم anti-aliasing باید بازی رو کلا قطع کنی و دوباره بری.anti-aliasing برای صاف کردن لبه های اشیا در بازی است که نمیشه مستقیما پس از اعمال تغییرات این کار عملی بشه.باید بازیو ری استارت کنی.

2-بله.سیوهات دیگه کار نمیکنن!!!!!!!!!:biggrin1:

شروین جان و بقیه دوستان.اگه میشه توضیحات کامل رو بدید در موردش.
در ضمن.
این بازی روی سیستم من با این مشخصات چجوری اجرا میشه؟تقریبا با چند فریم؟:

cpu:3000amd 64 bitاور کلاک شده
ram:1.5 gb king stone تو کف همون نیم گیگش بمونید!!!:cheesygri
vga:6800ultra 256gddr3 aopen اور کلاک شده ی کامل
m.b:asus a8n5x
ممنون.
1 هر بازی ای تا حالا بازی کردم aa نیاز به ریستارت نداشته بلا استثنا
رو سیستمت توپ اجرا میشه

دمت گرم عکس یانگوم رو انداختی گوشه امضات خیلی توپ شده
موفق باشی

آخرین ویرایش:
1 هر بازی ای تا حالا بازی کردم aa نیاز به ریستارت نداشته بلا استثنا
رو سیستمت توپ اجرا میشه

دمت گرم عکس یانگوم رو انداختی گوشه امضات خیلی توپ شده
موفق باشی

خیلی ممنون سمیر جان.
:biggrin1:
بله.برای aa باید ری استارت بشه بازی.

در ضمن.منظورت چیه که به دایرکت ایکس 8 نمیرسه؟بیشتر توضیح بده.منظورتو نفهمیدم:-"

خیلی ممنون در مورد امضام.خوشگله نه؟:biggrin1: :biggrin1: :love:
ولی یه چیزی.این امضا مال سایتمه که ادرسش بالا و پایینش هست:biggrin1: :biggrin1:
به هر حال ممنون...............:love:

اقا اين بازي چرا بعضي وقتا مسخره ميشه يه بار يه ماموريت بهم دادن جز ماموريتاي اصلي بازي بود كه بايد يه تعداد سند رو ور ميداشتم بعد تو اون مرحله بايد با يه گردان نزديك 20 نفر ادم تا خرخره مسلح تلف بشيدي در صورتي كه با 4 تا شليك شاتكان كشته ميشه
اقا اين قضيش چيه ما هر دفعه ميرم همه جا همينطوري يه ارتش ميريزي سرمون بازي هم سخت نيست اسونش كردم يعني از همون اول آسون بازي كردم
بعد چرا بازي اينهمه گنگه معلوم نيست باس چه كني چي رو دنبال كني
كساني كه بازي رو تموم كردن يه راهنمايي بكنن به ما در مورد اين بازي اين بازي بيشتر حالتش Role ميمونه تا اكشن شوتر
هر جا كه مي بيني بازي مشكل شده و تعداد نفرات دشمن زياده ديگه ادامه نده. يعني ديگه باهاشون نجنگ. سعي كن با X بدوي و از دستشون فرار كني. فقط اونهايي كه سر راهت هستن رو بكش و از دست بقيه فرار كن. به همين راحتي :cheesygri.
سعي كن از Artifactهايي استفاده كني كه جون رو زياد ميكنه. من سه تا داشتم كه روي هم 1000% جون رو زياد مي كرد!
قايم شدن و پشت اشيا قايم شدن هم كارهاي ديگه اي كه بايد انجام بدي. هدف ها رو هم سعي كن از فاصله دور با تك تير بزني (تك تير شدن با زدن عدد 9). موقع هدف گيري هم سعي كن بشيني (با Ctrl).

خفن ترين قسمت هم كه مثل مور و ملخ مي ريزن سرت مرحله توي Garbage هست كه به Bes كمك مي كني كه از دست Banditها خلاص بشن. اونجا من حدود دو ساعت داشتم آدم مي كشتم.

مشکل اول اینکه توی تنظیمات بازی چرا گزینه Anti-Aliasing هر چی پایین و بالا میبرم تاثیر نمیزاره ؟! لبه ها اصلا صاف نیستن...منم هر چی پایین و بالا میکنم هیچ تاثیری توی لبه ها نمیبینم ! اصلا کار نمیکنه...
كلا AA بازي چندان تاثيري نداره. يعني بازي jaggies زيادي نداره. اما تا جايي كه من تو عكس ها ديدم بايد لبه ها صاف بشن.

دوستان یه سوال داشتم تو این بازی میشه با استالکرهای دیگه گروه درست کرد یا نه اگه میشه چه جوری باید کرد
نميشه چنين كاري كرد. اين هم يكي از پتانسيل هاي ديگه موجود در بازيه كه هدر رفته. اينكه بتونيم آدم اجير كنيم و بهش پول بديم كه همرامون بياد و بهمون كمك كنه.

سلام

گفتم بحث اندازه و وسعت این بازی اومده پیش.گفتم بزارین منم یه حرفی بزنم. من رشتم مهندسی معدنه و یکی از اصول کاریم نقشه برداری هستش. و تا حدودی با این نقشه و مقیاس و ... سرو کار دارم. البته الان تمام کارم با نقشه هستش.

اول یه تعریفی از Scale بکنم. یا همون مقیاس خودمون.

تعریف مقیاس: نسبت بین دو نقطه روی نقشه به همان دو نقطه متناظر بر روی زمین.

خب این از تعریف مقیاس.

مثلا همه نقشه های زمین شناسی و ... را جغرافیایی ارتش داره که الان مسئول این کار توی ایران هستش .این نقشه ها یک چیزی تحت عنوان مقیاس دارن.مثلا 1:250000 یا 1:100000 یا 1:50000 یا 1:25000 یا 1:10000 .

این یعنی چی ؟؟

مثلا وقتی میگین 1:250000 یعنی 1سانتی متر روی نقشه معادل 250000 سانتی متر روی زمین هستش. که یعنی 2500متر. یا 2.5 کیلومتر. برای اندازه گیری هم یه خط کش خوراکشه. هر عارضه ای رو که دوست دارین روی نقشه سات میزنین و یا نگاه کردن به مقیاس اون عارضه رو روی زمین از نظر اندازه بدست می ارین.

حالا بریم سر استالکر :

فرض اینه که وقتی نقشه رو Full Extent میکنیم اخرین و بهترین زوم رو میبینیم.

حالا :

شروع کنین روی زمین اندازه گرفتن. برای این کار باید یک نقطه شاخص داشته باشین. مثلا تقاطع ها و یا یک عارضه شاخص که از روی Full Extent مشخص باشه. بهترین کار محل تقاطع هستش. توی نقشه برداری میگن راه آهن،محل تقاطع راه ها، مسجد و ... به عنوان نقاط شاخص هستش.

حالا من یک نقطه شاخص رو روی نقشه گرفتم( محل تقاطع دو جاده) . از این محل 45 متر روی بازی که حرکت کنین میرسین به یک جاده دیگه. این 45 متر روی نقشه 5. سانتی متر هستش.با این کار مقیاس نقشه بدست مییاد. 5. سانت روی نقشه 45 متر. پس مقیاس این بازی روی حالت فرض میشه 1:9000

حالا شمابیاین کل نقشه رو با خط کش سانت بزنین.

عرض : 22 سانت
طول :60 سانت

حالا با توجه به مقیاس نقشه به راحتی وسعت این بازی بدست می یاد :

10.69 کیلومتر مربع.

با رحم زیاد: 11 کیلومتر مربع.

پس این از نظر علمیش. البته فرض مسئله رو یادتون نره....

خداحافظ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or