S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
خب دو تا نشان سبز رنگ بود
یکی که یه بنده خدایی تو گاراژ بود و اسیر بود من رفتم و اون آزاد شد و رفت
یه نقطه سبز رنگ دیگه هست که اون رو هر چی می گردم چیزی پیدا نمی کنم
روی خود نشان که کلیک می کنم می گه باید بری و جای ماشین پارک شده یه نفر رو بکشی....حالا من موندم چیکار کنم
؟؟؟؟اینو چیکار کنم؟

من یه ذاغه مهمات تو زیر زمین یه ساختمون پیدا کردم که یه لباس جدید به اسم psz-9d duty armor با کلی اسحله اونجا بود.
این ساختمون رو تو یکی از ماموریت ها به اسم find the documents in the underground lab بود در ضمن یه اسلحه جدید(storming obokan) که نارنجک انداز زیرش داره هم از چنگ یکی از نگهبانای اونجا در اوردم.
اما بازم به این مشکل محدودیت حمل بار برخوردم:(

؟؟؟؟اینو چیکار کنم؟

خوب شما اگر یک عکس بذاری از اهدافت و اون محل شاید بهتر بشه راهنمایی کرد . . .

کلا بعضی اوقات باید کسی رو بکشی . . .یا چیزی رو برداری . . .
خیلی اوقات یک نشانگر یکجا هست ولی منظورش اینه که اون منطقه رو کلا پاکسازی کنی یا یه چیزی رو توش پیدا کنی . . .

من اصلا یادم نمیاد کسی که توی ماشین باشه رو بکشم . . . چون اصلا ماشین سالم توی این بازی نیست که کسی توش بشینه . . .

راستی یکجا هم بود که میگفت باید 2 تا سگ رو از بالای جسد فلانی بکشی . . . شاید اون باشه ؟

به هر حال عکس بذاری بهتر میشه راهنمایی کرد

من یه ذاغه مهمات تو زیر زمین یه ساختمون پیدا کردم که یه لباس جدید به اسم psz-9d duty armor با کلی اسحله اونجا بود.
این ساختمون رو تو یکی از ماموریت ها به اسم find the documents in the underground lab بود در ضمن یه اسلحه جدید(storming obokan) که نارنجک انداز زیرش داره هم از چنگ یکی از نگهبانای اونجا در اوردم.
اما بازم به این مشکل محدودیت حمل بار برخوردم

اون اسلحه ای که میگی زیاد قوی نیست . . . میتونی نارنجک انداز رو از زیرش باز کنی و بعدا یکی دیگه پیدا کنی و ببندی بهش . . .

کنار بعضی از سلاحها یه علامت فلش کوچیک به سمت بالا هست. کسی میدونه مال چیه؟
در ضمن کسی میدونه ماموریت kill strelok چطوری انجام میشه؟ چون هیچ جای مشخصی نداره

کنار بعضی از سلاحها یه علامت فلش کوچیک به سمت بالا هست. کسی میدونه مال چیه؟

من اینجوری فهمیدم : این سلاح ها ، بهینه شده ی سلاح های قبلی هستن و در 1 ، 2 یا هر 4 زمینه از سلاح قبلی قوی تر هستن.

یکی از مشکلات بازی همین محدودیت حمل بار است که نمیشه اسمش رو گذاشت مشکل من همش وزنم میره بالای 50 تا چون 5 تا اسلحه دارم:cheesygri
یه اسنایپر هم گرفتم خیلی توپ بود فقط مهماتش گرون و کم هست;)

سلام​
این STALKER بی پدر روی کامپیوتر من { Radeon 9600 Pro , AMD 2600 , Ram 512 } روی پایین ترین جزییات هم وقتی میرم توی چمن بچرم فریمش میمیره
2mo5pow.gif
! یه چیزی شبیه Oldblivion که برای Oblivion اومد برای این یکی نیومده ؟ به خدا ما هم دل داریم !
241.gif

سلام بچه ها
هر کی این پچه جدید رو نصب کرده و مطمئنه زیاد تاثیر نداره روی باگ های بازی بگه ....
چون من الان نزدیک آخرهای بازیم دلم نمی خواد به خاطر این پچ از اول بازی کنم ....
راستی Gs همین پچو گذاشته اما حجمش 4 مگ بیشتر نیست اما اونی که بچه ها دادن و من دانلود کردم 8 مگه .جریان چیه ؟؟ شاید چون ماله Gs ورژنه Us بازیه نه ؟؟ اما اونی من دانلود کردم انترنشناله ....

آقا من یک سئوال داشتم
یک دفعه اول بازی بعد از اینکه با Wolf حرف زدم رفتم طرف اون تپه که 3 نفر هستند و یکیشون داره با دوربین این ور اونور رو میبینه, این یارو با من حرف زد و همه به اون ساختمون که چند متر اون ور تر هست حمله کردیم.
از بازی اومدم بیرون ودواره از اول بازی رو شروع کردم. ولی این بار وقتی نزدیک اون 3 نفر میشم به من تیر اندازی میکنند!! اسلحه هم دستم نیست که بگم گرخیدن تیر میزنند:biggrin1:
جریان چی بید؟

اقا نمیشه اسلحه رو مثل بازی r6 vegas دست کاری کرد و بعد m4 با نارنجک انداز داره که زیر m4 قرار میگیره

اسلحه ها قابل customize و دستکاری نیستن ؛ فقط چند تا آیتم محدود هست که میشه روی هر اسلحه ای وصل کرد یا ازش جدا کرد . اختیاراتی که در مورد اسلحه ها دارید :

+ میتونید نوع فشنگ را مشخص کنید. معمولا برای هر سلاح 2 نوع فشنگ وجود داره ، که با هم فرق دارن و باید در جای مخصوص خودشون استفاده بشن . مثلا فشنگ های ضد جلیقه ، دوربرد ، نزدیک برد ، یا . . .

+ میتونید دوربین روی سلاح ببندید یا بازش کنید.

+ میتونید نارنجک انداز زیر سلاح ببندید یا بازش کنید.

البته این 2 مورد آخر فقط برای بعضی سلاح ها ممکنه . هر سلاحی هم دوربین مخصوص ریل خودشو باید داشته باشه . ( بعضی سلاح ها روشون برای نصب دوربین و زیرشون برای نصب نارنجک انداز ریل مخصوص دارن ) ;)

یکی از مشکلات بازی همین محدودیت حمل بار است که نمیشه اسمش رو گذاشت مشکل من همش وزنم میره بالای 50 تا چون 5 تا اسلحه دارم

این همه سلاح میخوای چه کنی ؟! :eek:
معمولا 2 نوع تفنگ و 1 نوع کلت کافیه .

آقا من یک سئوال داشتم
یک دفعه اول بازی بعد از اینکه با Wolf حرف زدم رفتم طرف اون تپه که 3 نفر هستند و یکیشون داره با دوربین این ور اونور رو میبینه, این یارو با من حرف زد و همه به اون ساختمون که چند متر اون ور تر هست حمله کردیم.
از بازی اومدم بیرون ودواره از اول بازی رو شروع کردم. ولی این بار وقتی نزدیک اون 3 نفر میشم به من تیر اندازی میکنند!! اسلحه هم دستم نیست که بگم گرخیدن تیر میزنند
جریان چی بید؟

خوب شاید اینا 3 نفر دیگه باشن ! شاید هم به یکی از اعضای گروه تیراندازی کردی و اینا دارن حمله میکنن بهت .

به هر حال منم بعضی اوقات دیدم که افراد الکی تیر اندازی میکنن . نمونه ش همون سرباز های کنار در اول بازی که 500 میگیره میذاره رد شی. یه بار داشتم میرفتم طرفشون . . . اونا هم منو میدیدن و همه چی عادی بود . . .یکهو چند تا سگ بهشون حمله کردن و من وایسادم همونجا تا سگا رو بکشن . . . حتی سلاحم رو هم در نیاوردم . . . ولی اونا وقتی سگا رو کشتن نمیدونم چه مرگشون شد که به من حمله کردن !

راستی چند بار میخواستم بگم یادم رفت . . . Arena رو تموم کردم . . . این سلاح هایی که توی چند مبارزه ی آخر بهمون میدادن خیلی باحال بود . . .
کسی ماموریت فرعی Bring the familu rifle یا یه همچین چیزی رو رفته ؟

پچه اتفاقا تاثيره بهتري داشت رو مال من جواب داد الان باگا كم شده بازي هم تشم هيچ اتفاق خاصي نيفتاده مخصوصا رو saveهام
okok

آخرین ویرایش:
یک خبر خوش برای دارندگان کارت های 8800 جی تی ایکس
به گفته شرکت انویدیا بزودی درایو بهینه سازی شده ای برای این بازی خواهد آمد که باعث میشه بازی فریم دهی بهتری داشته باشه و کلآ با این درایو بسیاری از مشکلات حل میشه
مثله اینکه کسایی که 8800 هم داشتن یکسری مشکلات با بازی داشتن مثل همون رعد و برق و خرابی تصویر و افت فریم در پاره ای از اوقات:eek:
ما همچنان امیدواریم تا انویدیا یه درایوی هم برای کارت های قدیمی تر بزنه:-"
فعلا که چسبیده به این 8800 و یوزر های دیگه را فراموش کرده نامرد:mad:

میشه بگین چجوری میشه با چند نفر هم گروه بشیم؟
تا اونجایی که من رفتم تا level 7 همچین کاری نمیشد کرد بعضی مرحله ها همراهمون بودن

بچه ها بازیه طولانیه یا نه تا level 7 رفتم خیلی از بازی مونده؟
راستی پورنا جونم من با 6200 تو بازی آسمون رنگاش پخش میشد وقتی 6600 گرفتم همچین مشکلی نداشتم ولی علی کریمی که 5500 داره شنیدم آسمون تو بازی مشکلی نداره بره خودت الان آسمون توبازی مشکلی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or