S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
نه بابا همون اول...یارو گیر داده هی میگه not bad
بعد نه می ذاره برم و نه خودش کاری میکنه....ببین همین اول گیر کردم وای به حال باقیش!!!

اگه دقیقا اوله اوله بازی هستی، کار خاصی لازم نیست بکنی
یارو یه خورده حرف میزنه
بعد Pointer Mouse رو میبری روی یارو و کلید F رو میزنی تا دوباره شروع کنی با یارو صحبت کردن و این دفه بهت ماموریت میده و در باز میشه و میری بیرون

خوب من هم بازی رو خریدم .

بازی واقعا فوق العادس. :love:

یک مثال هایی از هوض مصنوعی بازی میزنم تا واقعا کف کنید و خودتون بگید که آیا این چنین هوش مصنوعی رو تا حالا توی هیچ بازی دیگه ای دیدین؟

+ داشتم برای خودم ولگردی میکردم که 2 تا سگ دیدم . رفتم طرفشون و بهم حمله کردن . یکیشون رو کشتم ؛ اون یکی ترسید و عو عو کنان فرار کرد ! چند ثانیه ی دیگه برگشت در حالی که 3 ، 4 تا سگ دیگه با خودش آورده بود ! :eek:

+ وقتی سلاح رو در میاریم و یک همینجوری به یک طرف میگیرم ، افراد گروه هم سریع تفنگ هاشون رو در میارن و به اون سمت میگیرن و حتی برای جستجو به اون سمت میرن ! حتی اگر ما همینجوری الکی یک جا رو هدف گرفته باشیم ! :eek:

+ . . .

موتور بازی هم واقعا قویه . مثلا :

+ حتما توی زندگی به این نکته توجه کردید که گرما تصویر رو میلرزونه . مثلا وقتی از بالای بخاری یک طرف دیگه رو نگاه میکنید ، میبینید که تصویر داره میلرزه . توی این بازی چنین امکانی در نظر گرفته شده و آتش چنین افکت هایی داره .

جالب اینه که من با کارت 6200 و رزولوشن 1024*768 خیلی راحت تا 60 فریم در محیط بسته ، و تا 25 فریم در محیط باز میگیرم.

نوشته شده توسط m_unknown_r:
ولی یه مشکلی که دارم وقتی به اسمون نگاه میکنم همه چی قاطی میشه و شبح همه چیز میفته.مثلا اگه یه درخت وجود داره 10000 تا دیده میشه.
روی full dynamic lighting هم که میذارم اسمون زرد کامل میشه.
این طبیعیه؟

من دقیقا دقیقا همین مشکل رو داشتم اینم عکسش :

3yhkyvk.jpg

http://i12.tinypic.com/3yhkyvk.jpg

راه چاره ای که پیدا کردم این بود که وقتی تیک کنار Full Screen رو برمیداشتم همه چیز درست میشد .

کسی راه منطقی ای برای این سراغ نداره ؟

نوشته شده توسط sayeh:
اون آمپولی که از مسموم شدن رادیواکتیو جلوگیری میکنه کدومه؟؟
بعد از استفاده تا چه مدت فعال هست؟؟

توی inventory وقتی میرید ، کنار نوار سلامتی و نوار armor ، یک نوار زرد رنگی هست که مربوط به رادیو اکتیویته شدنه . وقتی اون کاملا پر بشه ، خون شما شروع میکنه به کم شدن.
اون نوار هم وقتی پر میشه که به مکان های آلوده برید .
هرچی آلودگی بیشتر باشه ، سرعت پر شدن نوار هم بیشتره.

حالا با استفاده از بعضی از آیتم ها مثل vodka میتونید اون نوار رو مقداری خالی تر کنید . ;)
با آمپول هم کلا خالی میشه.

که البته اگر هنوز توی منطقه ی آلوده باشید ، تا نوار رادیواکتیو خالی بشه ، سریعا دوباره شروع میکنه به پر شدن .

پس بهتره سریعا از منطقه ی آلوده رد شین ، و وقتی رد شدید یک آمپول بزنید یا 3 ، 4 تا Vodka بخورید.
آمپوله هم اسمش antiradiaton drugs هستش.

توی این عکس برات همه چیز رو مشخص کردم :
http://i13.tinypic.com/4hlxc9f.jpg

برای تهیه ی آمپول هم همون trader ی که اول بازی میبینید چند تا برای فروش داره . یه کم جلوتر هم برید هرکس رو که میکشید معمولا یکی همراهش داره .

نوشته شده توسط reven666:
راستی , چطوری میشه از gellfish استفاده کرد ؟
تو این منطقه ای که هستم مدام اکتیویته میشم با اینکه آمپولو استفاده میکنم , چطوری میشه از اکتیویته شدن جلوگیری کرد ؟

برای جلوگیری از رادیواکتیو شدن باید از artifact هایی که خاصیت anti radiation دارن استفاده کنید.

برای استفاده از artifact ها ( مثلا همون gellfish ) میتونی روشون 2 بار کلیک کنی ، یا اینکه با استفاده از drag&drop بذاریشون روی اون 5 اسلات خالی توی inventory .

آخرین ویرایش:
اگه دقیقا اوله اوله بازی هستی، کار خاصی لازم نیست بکنی
یارو یه خورده حرف میزنه
بعد Pointer Mouse رو میبری روی یارو و کلید F رو میزنی تا دوباره شروع کنی با یارو صحبت کردن و این دفه بهت ماموریت میده و در باز میشه و میری بیرون
راستی سلام عیدت مبارک

ببین دقیقا همون جا هستم....همین کارها رو هم میکنم ...یعنی روی کلیدf هم می زنم . بعد دو تا گزینه می آد که یکیش واسه خرید یه سری خوراکی و کمکهای اولیه هست
من می خرم اینها رو هم ....بعد تموم میشه و از اون گزینه هم بیرون می آم ولی هیچ اتفاقی نمی افته
یارو با لب تابش ور می ره ولی دری باز نمی شه
نمی دونم شاید بازی من گیر داشته باشه که بعید می دونم....بازی رو دوباره هم شروع کردم
همین اول کاری ببین چه گیری داده ها....

دوستان من دو تا سوال داشتم .
اول اینکه بعضی وقتها می شه که دائم رادیو اکتیویته می شیم و هر چه قدر هم که آمپول استفاده کنیم فایده ای نداره . هر چه قدر هم که را بریم و از اون منطقه هم دور بشیم باز هم فایده ای نداره .
در این شرایط چه کار باید کرد ؟
دوم اینکه چرا بعضی از مراحل برای خودش یه دفعه Failed می شه و ما نمی تونیم اون رو انجام بدیم ؟
ممنون

سوال اولت که کمی عجیبه . خوب باید اول از منطقه بری بیرون ( یعنی علامت رادیو اکتیو از سمت چپ تصویر پاک شه ) بعد اون آمپول رو بزنی . شاید خونریزیت بخاطر زخم باشه که در اون صورت هم از باند استفاده کن.

سوال دوم : بخاطر اینه که کوئست های فرعی یک تاریخ انقضایی دارن که معمولا 1 روزه . اگر در مدت زمان مشخص شده انجامشون ندین ، میپرن ! :)

سلام
من یه سوال داشتم
بعضی از ماموریت ها هست که محلشون مشخص نیست می خواستم بدونم چطوری میشه محلشونو فهمید:confused:

باید دکمه ی p رو بزنی و به PDA بری . همون صفحه ای که میاد اهدافت رو نوشته . کنار هر کدوم یک آیکون کوچولو شبیه نشونه ی تفنگ دوربین دار هست . وقتی اونو بزنی ، نقشه اون قسمت رو نشون میده.

سلام
آقا ما هم بازی رو بالاخره گرفتیم
منتها همون اول گیر کردم....اون اول اون پیرمرده چی می خواد من یه چیزهایی رو خریدم ولی باز هم ول کن کا نیست....ممنون میشم دوستان جواب بدن
آقا نشد.....اینکه همش می گه not bad
نمی دونم دقیقا چی می خواد
در که قفله
اون کمدها هم قفلن جز یکی
ازش هم جنس خریدم....دیگه چی می خواد....!!!

ای بابا من معطل موندم ها...چند روزه منتظر داشتن این بازی هستم حالا هم کسی راهنمایی نمی کنه؟؟؟

خوبی بهزاد ؟

ببین باید بری نزدیک پیرمرده و دکمه ی action/use که دیفالتش F هست رو بزنی .
بعد از صفحه ای که باز میشه ، میتونی با انتخاب گزینه ها ، دیالوگی که میخوای بگی رو انتخاب کنی .

وقتی یه کم صحبت میکنید یک کوئست بهت میده و در هم باز میشه.

دلیل داره , اگه بیشتر از حد مجاز اشیا حمل کنید , سنگین میشید و نمیتونید بدوید و سریع خسته میشید ولی اگه کمتر از حد مجاز ( 50kg ) تو کول پوشتیتون وسایل بزارید میشه عینه .. دوید :biggrin1:

آره اینو می دونم اما من مثله این اسلحه ندیده های هر چی اسلحه جدید می ده برمیدارم .تازه آنقدر چیز های مختلف برداشتم و فروختم به trader که الان تو cash نزدیک 80000 تا پول دارم و هر وقت می رم فقط فشنگ میخرم .
یه دفه رفتم پیش trader یه شوتگان خوشگل ازش خریدم اما من بدش سیو نکردم یکی منو کشت بعد که دوباره رفتم دیگه نداشت ......
این چیز های بازی هم بعضی وقت ها اعصاب آدمو خورد می کنه ها ...

بر و بچ کسی تونسته عضو گروه ها بشه من خواستم عضو گروه Duty بشم راهم ندادن:confused:.ولی خداییش اسلحه های جالبی این گروه دارن اگر تنها گیرشون اوردین بکشیدشون اسلحه هشون توپه.:cheesygri
راستی در اخر یه سوال کسی تونسته اسنایپرپیدا کنه من فقط یه Machine gun به اسم obakon رو روش دوربین وصل کردم بعد نمیزنه ولی به پای اسنایپر نمیرسه اگر کسی پیدا کرده بگه:confused:
فقط اینو میتونم بگم خیلی قشنگه:love:

راستی سلام عیدت مبارک

ببین دقیقا همون جا هستم....همین کارها رو هم میکنم ...یعنی روی کلیدf هم می زنم . بعد دو تا گزینه می آد که یکیش واسه خرید یه سری خوراکی و کمکهای اولیه هست
من می خرم اینها رو هم ....بعد تموم میشه و از اون گزینه هم بیرون می آم ولی هیچ اتفاقی نمی افته
یارو با لب تابش ور می ره ولی دری باز نمی شه
نمی دونم شاید بازی من گیر داشته باشه که بعید می دونم....بازی رو دوباره هم شروع کردم
همین اول کاری ببین چه گیری داده ها....

فکر کنم شما فقط دو تا گزینه پایین رو می بینی کی trade و یکی دیگه leave .اما اینا نه توی همون دیالوگ صحبت ها نگاه کن بعد دیالوگ مورد نظر رو که مربوط میشه به قبول کردن ماموریت بزن .بعد در باز میشه از اون به بعدش که معلومه

شب بود داشتم راه ميرفتم يكي نزديكم بود بعد تا صداي پام امد يارو Flashlight
روشن كرد نورش گرفت سمت من . از كجا بايد چراغ قوه يا night Vision بگريري.
تو هر كدوم از اين گروه ها يكيشون ساز ميزنه :cheesygri

من دقیقا دقیقا همین مشکل رو داشتم اینم عکسش :
منم دقیقا همین مشکلو داشتم , فکر کردم از دی وی دیه .. دی وی دی رو عوض کردم بازم همون شد .
مشکل از درایور کارته - مثل اینکه با آخرین نسخه درایور مشکل داره .
باید دانجرید کنی به نسخه های پایین تر . من از 79 استفاده می کنم .
درایورو دانجرید کن , دوباره بازیو نصب کن درست میشه .
اینم چند تا عکس :

http://i3.tinypic.com/29ncbgz.jpg
http://i7.tinypic.com/47cehrd.jpg
http://i9.tinypic.com/2choyus.jpg
http://i12.tinypic.com/29az9c4.jpg

سلام
آقا این خون رو چجوری باید زیاد کرد
من تیر می خورم ولی نمی دونم چطوری باید دوباره خون رو پر کنم
در ضمن من اصلا این مشکلات دوستان رو ندارم
مث نگاه کردن به آسمون و خراب شدن تصاویر.......

در مورد بازی هم نظرمو بعدا میگم....ولی در کل این بازی یکی از بهترین هایی هست که تا الان دیدم....
پیشنهاد می کنم یه چند ساعتی با هدفون بازی کنید.....بسی حال میده

باید بسته های قرمزی که روش علامت + هست رو پیدا کنید یا از trader بخرید ( یا از استالکر ها ) و بعد i رو بزنید رو روشون 2 تا کلیک کنید تا مصرف بشن . ) health package ( .

اولین بسته کنار یک واگون قطار نزدیکیه محل شروع بازی پیدا میشه که کنارشم یه فرد ضمحیه میگه برادر کمکم کن :biggrin1: هم میتونید از بسته برای خودتون استفاده کنید هم بدید به اون بنده خدا تا نجات پیدا کنه ( راحه اول انسان دوستانه تره :-" )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or