S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
نه بابا کام مارا چشم زدن
من بازیم خیلی روون بوئ
ولی حالا هم آسمونش خراب شده(رنگ زرد و ...)
درایو قدیمی هم ریختم
بعضی موقع ها درسته و بعضی موقع ها خراب میشه
اصلآ قاطی داره
منتظریم تا درایو جدید بیاد
من درایو های 72 و 81 و 84 و 91 و 93 را امتحان کردم ولی بازم (بعضی موقع ها درسته و بعضی موقع ها خراب میشه)
هم اینکه افت فریم پیدا کرده:mad:
راستی بهترین Artifact ای که پیدا کردین چی بوده؟
و اینکه چجوری میشه یه لباس توپ مثل لباس این Duty ها بدست آورد؟

یه نقطه سبز رنگ دیگه هست که اون رو هر چی می گردم چیزی پیدا نمی کنم
روی خود نشان که کلیک می کنم می گه باید بری و جای ماشین پارک شده یه نفر رو بکشی....حالا من موندم چیکار کنم
درسته من هم چنین جایی گیر کردم و نمی دونم باید چه کار کنم چون تو ماشین کسی نیست .

راستی پورنا جونم من با 6200 تو بازی آسمون رنگاش پخش میشد وقتی 6600 گرفتم همچین مشکلی نداشتم ولی علی کریمی که 5500 داره شنیدم آسمون تو بازی مشکلی نداره بره خودت الان آسمون توبازی مشکلی نداره؟

من توی آسمون :

1- اگر روی dX9 باشم ، آسمون رو زرد نشون میده.
2- اگر روی dX8 باشم ، همه چیز توی آسمون قاتی پاتی میشه.

محمدرضا ( راستی مدیر شدنت مبارک) هم که 7300 داره دقیقا همین مشکل رو داشت.

ولی بعد من یکی یکی آپشن ها رو امتحان کردم تا ببینم کدوم مشکل رو حل میکنه.
60.gif

و بعد از سعی و تلاش فراوان! فهمیدم. :cool:

قابل توجه کسانی که توی دیدن آسمون مشکل دارن :
شما کافیه تیک کنار Full Screen رو بردارید تا این مشکل حل شه.
بعد برای اینکه بازی فول اسکرین شه ، کافیه رزولوشن تصویر رو توی ویندوز ، همونی بذارید که توی بازی گذاشتید.

مثلا اگر رزولوشن بازی رو روی 1024*768 گذاشتین ، رزولوشن ویندوز رو هم روی همون بذارین.
بعد نوار Taskbar رو طوری بکشید پایین که اصلا معلوم نباشه.
خوب . . . حالا مشکل شما حل شده ! برید بازی کنید و ما رو هم دعا کنید. :)

راستی من از اول مشکل رعد و برق نداشتم . ;)

پ.ن. سمیر 6600 ت مبارک :)

درسته من هم چنین جایی گیر کردم و نمی دونم باید چه کار کنم چون تو ماشین کسی نیست .
خوب یک عکس از اهداف + نقشه بذارید .

راستی من یک مشکل جدی دارم : توی قسمت Statitics که آمار رو مینویسه ، برای من Artifacts رو نوشته 0 ! در حالی که تا حالا ده ها آرتیفکت پیدا کردم و فروختم. موضوع چیه ؟

آخرین ویرایش:
بچه ها سلام

بلاخره منم موفق شدم 3-4 روز پیش استالکر رو تهیه کنم ! فقط میتونم بگم شاهکاره ... بازی هیچ کم و کاستی نداره و بازی دقیقا همونیه که فکرشو و میکردم و میخواستم.واقا دستشون درد نکنه.تنها مشکلی که یه خورده آزار دهنده هست همین باگ های بازی هست که سر صدای خیلی ها رو بالا آورده.البته مثل اینکه در این مورد پچی هم اومده (که البته دوستان صفحه قبل لینکش رو گذاشتن) که تا حدودی باگ های بازی رو برطرف میکنه ! البته من خودم پچ 8 مگی رو دانش کردم ولی هنوز نصبش نکردم.

بازی خیلی خوش ساخته و خیلی خوب اجرا میشه ... تا جایی با کارت 128 و رم 256 هم با تنظیمات پایین اجراش کردم ! (یعنی دیگه اینروزا کسی نیست که نتونه این بازی رو اجراش کنه!)

با سیستم خودم که خیلی خوب اجرا میشه و زیاد مشکل ندارم باهاش (البته اگه بعدا مشکلی پیش نیاد)

با این تنظیمات توی محیط باز حدود 50 تا 60 فریم دارم :

Render : Full dynamic lighting

Quality Setting : Maximum

Resolution : 1280x1024

Sun Shadow : On

بقیه چیزا هم تا آخر بالاست.

البته با این سیستم :

Cpu : Amd 4600+ X2 Dual Core 1mb Cach

Ram : 2x512 1gb OCZ Ddr2 800- Dual Channel

Vga : 7950 GT 512MB 256-Bit Gigabyte

Main : Giga M55S-S3 nforce 550

حالا یه چند تا مشکل دارم ببینم میتونین راهنماییم کنین.

مشکل اول اینکه توی تنظیمات بازی چرا گزینه Anti-Aliasing هر چی پایین و بالا میبرم تاثیر نمیزاره ؟! لبه ها اصلا صاف نیستن...منم هر چی پایین و بالا میکنم هیچ تاثیری توی لبه ها نمیبینم ! اصلا کار نمیکنه...

مشکل بعدی اینکه ، اگه پچ 8 مگی (for all language) رو نصب کنم مشکلی واسه سیو هام ایجاد نمیشه ؟

بعدم اینکه ، مثل اینکه این پچ کرک میخواد چون ارور میده میگه بازی غیر اصله.

به هر حال محیط بازی دیوانه کننده ست با اون همه جزییات با اون طبیعت زیباش !

من فقط توش موندم شروین جان چرا اینقدر زود بازی رو تموم کرد ! اصلا چجوری یه بازی 70 ساعته رو توی 4 روز تموم کردی ؟؟!!!

سلام

چقدر رسیدن عاشق به معشوق رو دوست دارم.
241.gif

خوب مبارک سیستمت علی ! یادمه چند روز قبل از اومدن بازی گفتی میخوام سیستمم رو برای این بازی آماده کنم . دیگه فکر نمیکردم 7950 بخری !

مشکل بعدی اینکه ، اگه پچ 8 مگی (for all language) رو نصب کنم مشکلی واسه سیو هام ایجاد نمیشه ؟

اینطور که میگن بعد از نصب اون پچ بازی دیگه سیو های قبلی رو نمیشناسه و باید از اول بازی کنید.

بعدم اینکه ، مثل اینکه این پچ کرک میخواد چون ارور میده میگه بازی غیر اصله.

لینک کرک نسخه ی 1.0001 بازی

من فقط توش موندم شروین جان چرا اینقدر زود بازی رو تموم کرد ! اصلا چجوری یه بازی 70 ساعته رو توی 4 روز تموم کردی ؟؟!!!

منم فکر میکنم اواخر بازی باشم . احتمالا اون 70 ساعت کل بازی + همه ی کوئست های فرعی بوده باشه

اینطور که میگن بعد از نصب اون پچ بازی دیگه سیو های قبلی رو نمیشناسه و باید از اول بازی کنید.
اگه پچ را نصب کنین بدبختانه سیو ها دیگه قابل استفاده نخواهند بود و ...مینویسه:​
42k6vt2.png

باید منتظر بمونیم ببینیم پچ جدیدی نمیاد:-"

آخرین ویرایش:
سلام
لینک کرک نسخه ی 1.0001 بازی
وحید جان میشه بگی تو این لینکی که دادی کدوم گزینه مربوط به کرک پچ میشه ؟
چون من اون Fixes ها رو همشو گرفتم و جایگزین فایل exe بازی کردم ولی بازم ارور میده !
اگه میشه بگو ببینم کدوم یکی رو باید بگیرم ...
منم فکر میکنم اواخر بازی باشم . احتمالا اون 70 ساعت کل بازی + همه ی کوئست های فرعی بوده باشه
مزش به اینه که شیره بازی رو بکشی ! اونم واسه بازی که اینقدر چشم انتظارش بودیم.
چقدر رسیدن عاشق به معشوق رو دوست دارم
خدا از دهنت بشنوه :biggrin1:
گه پچ را نصب کنین بدبختانه سیو ها دیگه قابل استفاده نخواهند بود
اگه سیو ها رو ذخیره کنیم بعد از نصب پچ دوباره کپی کنیم چی ؟

سلام

وحید جان میشه بگی تو این لینکی که دادی کدوم گزینه مربوط به کرک پچ میشه ؟
چون من اون Fixes ها رو همشو گرفتم و جایگزین فایل exe بازی کردم ولی بازم ارور میده !
اگه میشه بگو ببینم کدوم یکی رو باید بگیرم ...

خوب این gamecopyworld یه مشکلی که داره همینه که نمیشه لینک مستقیم فایل رو داد .

اگر پچ مولتی لنگوایج ! )multi language( رو دانلود کردی ، باید S.T.A.L.K.E.R. v1.0001 [MULTI4] No-DVD/Fixed EXE #2 رو دانلود کنی که 635 کیلو بایته.

اگر هم پچ روسی رو دانلود کردی ، باید S.T.A.L.K.E.R. v1.0001 [RUSSIAN] No-DVD/Fixed EXE رو دانلود کنی که 686 کیلوئه .

نکته ی مهم اینه که این کرک نباید جایگزین فایل exe بشه . باید کپی کنی توی
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin
و
\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\dedicated

مزش به اینه که شیره بازی رو بکشی ! اونم واسه بازی که اینقدر چشم انتظارش بودیم.

خوب بعضی جاها واقعا خسته کننده میشه . ماموریت های فرعی همه شبیه همن و باید برای انجام بیشترشون کلی راه بری که بدون وسیله ی نقلیه واقعا خسته کنندس .

اگه سیو ها رو ذخیره کنیم بعد از نصب پچ دوباره کپی کنیم چی ؟

فرقی نمیکنه . بازی سیو های قبلی رو نمیشناسه . :(

فقط بازی یه خرده زود تموم شد البته من زیاد ماموریت جانبی انجام ندادم ولی در کل بازی قشنگی بود ولی ارزش صبر چندین ساله رو نداشت;)

خوب بالاخره منم این بازی رو تموم کردم.

فقط میگم انتظارم خیلی بیشتر از این حرفا بود .

اصلا دوست نداشتم بازی که 6 سال روش کار شده ، توی زیر 20 ساعت تموم شه . ;)
اصلا دوست نداشتم.

آخرش هم یکی از پایان های فرعی رو دیدم (فکر کنم)

پایانی که دیدم :

دیدم که مرده با رسیدن به اون یارو که یکی از آرزوهاشو برآورده میکرد ، آرزو کرد پولدار شه. بعد همه ی پیچ و مهره های به شکل سکه های طلا میشدن و میریختن سرش.
بعد که همه پیچ و مهره ها در اومدن ، دیگه هیچی نبود که سقف و . . . رو نگه داره . پس سقف خراب شد روی سرش و موند زیر آوار . بعد نشون داد که اون سکه ای که ورداشته بود و توی دستش بود ، دوباره تبدیل شد به پیچ . . . و یارو جون دا . . .

دوستان یه سوال داشتم تو این بازی میشه با استالکرهای دیگه گروه درست کرد یا نه اگه میشه چه جوری باید کرد
الان من هدف آزمایشگاه X16 رو تموم کردم میشه بگید چقدر تا آخر بازی مونده
ممنون

به نظرم بد نيومد كه يه سري توضيحات اضافه درباره اين بازي داشته باشيم. اين دو تا مطلب از من:
پايان هاي بازي:
همونطور كه قبلا گفته شد بازي داراي شش پايان، كه چهار تا از اونها بد يا بهتره بگيم پايان فرعي هستند و دو تا از آنها پايان اصلي كه در حقيقت داستان بازي در اين دو پايان، پايان ميابد و تعدادي از سوالات پيشامده پاسخ داده مي شه.
چهار پايان فرعي بازي با توجه به نوع بازي شما تعيين ميشه و همگي با رسيدن به Wish Granter قابل مشاهده هستند. البته من فقط سه تا از پايان ها رو ديدم و بيشتر اين مطالب ترجمه هاي يكي از راهنماهاي موجود از بازي است كه توسط jennis1001 نوشته شده. (Cutscene) اين پايان ها و نحوه رسيدن به اونها به صورت زير است:

پايان هاي فرعي:
1. "بشر بايد كنترل شود"
Strelok (خود ما) به سمت Wish Granter مي رود و به او مي گويد كه بشريت بايد كنترل شود. ناگهان احساس سر دردي در استرلاك به وجود مي آيد و روياهايي در ذهن او ديده مي شود از انفجارها، نيروگاهاي هسته اي، هيولاها و كم كم همه چيز به سياهي تبديل مي شود.

روش مشخصي براي رسيدن به اين پايان ذكر نشده. اما بايد پول كمي داشته باشيد و Reputation شما پايين باشد.

2. "مي خواهم ثروتمند باشم"
در اين پايان استرلاك از Wish Granter مي خواهد كه ثروتمند باشد. زمين شروع به لرزيدن مي كند و سيم ها و پيچ و مهره ها از سقف فرو مي ريزد و استرلاك با برداشتن اين اشيا تصور مي كند كه آنها سكه هستند. شدت زمين لرزه بيشتر مي شود و تكه اي از سقف روي سر استرلاك ميفتد و مي ميرد.

براي ديدن اين پايان كافيست كه پول زيادي به همراه داشته باشيد (بيشتر از 200K به احتمال زياد).

3. "مي خواهم The zone ناپديد شود"
در اين پايان استرلاك آرزو مي كند كه منطقه بازي (كه The zone گفته مي شود) ناپديد شود. ناگهان همه جا به رنگ سفيد در مي آيد و استرلاك چشمان خود را باز مي كند و خود را وسط دشتي زيبا مي بيند. استرلاك كه از منظره لذت مي برد چشمان خود را مي بندد و پس از باز كردن دوباره، كور شده است.

براي رسيدن به اين پايان بايد Reputation شما Excellent باشه و پول كمي به همراه داشته باشيد. (اين پايان رو من ديدم)

4. "مي خواهم بر جهان فرمانروايي كنم"
در اين پايان استرلاك از Wish Granter تقاضاي فرمانروايي جهان را دارد! ابتدا اتفاقي نمي افتد. ناگهان استرلاك دردي در شكم خود احساس مي كند و حس مي كند كه چيزي از درون مي خواهد او را torn apart كند :cheesygri. از دستان او نوري آبي رنگ ساتع مي شود و به درون Wish Granter مي رود. استرلاك توسط نيرويي نامريي از زمين بلند مي شود، در حالي كه نور آبي رنگ از صورت او نيز خارج مي شود. Wish Granter درخشان تر مي شود و صداي ناله و فريادي از استرلاك شنيده مي شود. ناگهان نور شديدي تمام صحنه را در بر مي گيرد و استرلاك به زمين مي افتد، اما فقط پوسته خالي او.

به نظرم اين يكي خيلي خفن بايد باشه. راه رسيدن به اين پايان درست معلوم نيست. تنها راه حلي كه گفته شده كشتن سردسته گروهاي Duty و Freedom است.

و اما پايان هاي اصلي بازي:
بازي دو پايان خوب داره كه همه مي تونن اونها رو ببينن. به شرطي كه قبل از رفتن به سمت Chernobyl NPP پيش Guide‌ برند و ماموريت يافتن دكتر رو بگيرند و دكتر رو پيدا كنند و محل Decoder رو ازش بپرسن (كه جايي در Pripyat است). براي رسيدن به اين پايان هم مثل پايان هاي قبلي بايد به داخل نيروگاه بريد. در اينجا به جاي رفتن پيش Wish Granter بايد Decoder رو روي در مخفي كه پيدا مي كنيد بگذاريد تا پس از 30 ثانيه در باز بشه. با وارد شدن به در بازي دوباره لود ميشه و بايد 25-30 نفر ديگه رو بكشيد كه نسبتا مشكل. در انتها (اسم اين محل Secret lab) به يك محيط دايره اي شكل مي رسيد كه چند شي آبي رنگ اطرافش. با شليك به اشيا آبي رنگ و از بين بردن همه اونها با انساني مجازي (مثل فيلم هاي علمي تخيلي كه اشيا سه بعدي رو با تابوندن نور ايجاد مي كنند) روبرو مي شويد كه خود رو عضو C-Consciousness معرفي مي كند. در پايان حرف هاي او دو حق انتخاب خواهيد داشت. پيوستن به اين گروه يا ...
1. اگر بپذيريد كه عضوي از C-Consciousness باشد صحنه اي نمايش داده مي شود كه شما را در محفظه اي (كه بقيه اعضا نيز در محفظه هاي مشابه اي قرار دارند) مي گذارند. و بازي پايان مي پذيرد.

2. در غير اينصورت شما به محلي بيرون از نيروگاه تلپورت مي شويد و بعد از مبارزه با تعداد زيادي از اعضاي Monolith و گذشتن از تعداد زيادي تلپورت به اتاقي كه محفظه اعضاي C-Consciousness قرار دارد تلپورت مي شويد. شما به محفظه ها شليك مي كنيد و باعث از بين رفتن The zone مي شويد. كه توسط C-Consciousness بوجود آمده.

پايان بازي تا حدود زيادي ناقص و گنگ بود. هر چي كه بيشتر مي خونم بيشتر گيج ميشم. قضيه اين C-Consciousness هم آخر Twist‌بود.
نقشه بازي:
نقشه بازي رو مي تونيد با زدن حرف M مشاهده كنيد. قبل از عرضه بازي صحبت از محيطي به اندازه 30 كيلومتر مربع ميشد. متاسفانه بعد از عرضه بازي مشخص شد كه محيط بازي به قسمت هاي كوچكتري تقسيم شده كه اطراف آن با سيم خاردار پوشيده شده. اين قسمت ها در نقشه زير تعيين شده اند كه محيط بسيار كوچكتري را نسبت به نقشه كل شامل مي شود.

ضمنا طبق گفته ها و شنيده ها مدت زمان بازي با ماموريت هاي فرعي نهايتا به 25-30 ساعت ميرسه (يعني كامل همه بازي رو متر كنيد).

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or