S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
شروین جان من این مشکل رو ندارم
به نظر من جذابیت بازی از مرحله 3 شروع میشه که در زیر زمین های شهر است
تو بازیه اویل 4 اول بازی یه حسه عجیبی به من میداد این بازی هم با ریتم موزیکش همین حس عجیب رو داره
بدیه بازی اینه که یه خشاب برای هر نفر تازه تو درجه نوویس باید خالی کرد
راستی شما ها به کسی شلیک میکنید رد خونش میمونه؟

شروین جان من این مشکل رو ندارم
به نظر من جذابیت بازی از مرحله 3 شروع میشه که در زیر زمین های شهر است
تو بازیه اویل 4 اول بازی یه حسه عجیبی به من میداد این بازی هم با ریتم موزیکش همین حس عجیب رو داره
بدیه بازی اینه که یه خشاب برای هر نفر تازه تو درجه نوویس باید خالی کرد
راستی شما ها به کسی شلیک میکنید رد خونش میمونه؟
براي من از همون اول جذاب بود. چون به نظرم بازي درست از آب در اومده و سازندهاش مي دونستن مي خوان چي بسازن.
براي كشتن آدم ها هم بايد هدشات كنيد. حالا ديگه نمي دونم بقيه قسمت هاي بدن چقدر به گلوله حساسن. يعني بزني به پا با بزني به دست فرق ميكنه يا نه.
رد خوني به اون صورت نديدم (مثل بقيه بازيها مي مونه). اينكه يارو راه بيفته و همينطور خونش بريزه و بري دنبالش نديدم.

یه سوال
اون خط زرد که نشان گر آلوده شدن هستش
خط آبی برای چی هستش؟
مربوط به Armor مثل اينكه (تو Manual نوشته). ولي نمي دونم چرا كم و زياد نميشه!

اخه قبل اینکه hl2 بیاد ملت میگفتن رقیبشه;)
مطمئنن به پاش نمیرسه...
مقايسه اين دو بازي كاملا مسخرست. هيچ ربطي به هم ندارن. فقط هر دو FPS هستند!

راستي ديشب همون اول يه هليكوپتر اومد و نشست نزديكاي محل من (من هم گفتم خوب از اين چيزا زياد حتما) و نرفتم سراغش. اما الان هر چي كه مي گردم يه وسيله نقليه پيدا نمي كنم (يا اصلا چيزي كه در حال حركت باشه). حتي رفتم تا Zone بعدي (كه Load ميكنه) اما بازم چيزي كه بشه سوارش شد نبود. يه سري نفربر بود ولي سوار نميشد!! يادم كه توي يكي از تريلرها سوار تراكتور شده بود.

آخرین ویرایش:
راستي ديشب همون اول يه هليكوپتر اومد و نشست نزديكاي محل من (من هم گفتم خوب از اين چيزا زياد حتما) و نرفتم سراغش. اما الان هر چي كه مي گردم يه وسيله نقليه پيدا نمي كنم (يا اصلا چيزي كه در حال حركت باشه). حتي رفتم تا Zone بعدي (كه Load ميكنه) اما بازم چيزي كه بشه سوارش شد نبود. يه سري نفربر بود ولي سوار نميشد!! يادم كه توي يكي از تريلرها سوار تراكتور شده بود.

تا اونجایی که میدونم وسائل نقلیه قبلا توی بازی بودن ولی بعدا حذفشون کردن و وسیله ی نقلیه ی قابل استفاده ای توی بازی نیست ... همون هلی کوپتر هم شاید نشه سوارش شد و ازش استفاده کرد

-----

به هرحال خوشحالم که بالاخره یه نفر این بازی رو درک کرد :)
توی صفحه ی قبلی دیدم یه نفر نوشته بود که وقتی میری توی فاضلاب بازی شبیه FEAR میشه یا نه !؟
باور کنید که این بازی قرار نیست یک Action Shooter مثل Doom و HL و FEAR باشه
اگه میخواستن همچین بازی ای بسازن همون 3-4 سال پیش منتشرش میکردن

واقعا حیفه که توی همچین محیط پویا و زنده ای آدم بخواد زامبی بکشه و بره جلو !!

trailer & ranking

S.T.A.L.K.E.R-ranking.jpg

It's got some quirks, but S.T.A.L.K.E.R. delivers a dynamic and impressive first-person gameplay experience you won't soon forget.​

The Good: Atmospheric, immersive, open-ended first-person survival gameplay; amazing virtual world is like being at chernobyl; excellent blend of action, horror, and exploration.​

The Bad: Bugs both minor and major, especially when it comes to Windows Vista; story is a bit incoherent.​

بالاخره آقاي Jason Ocampo اين بازي رو نقد کرد.
آخرين trailer بازي : MP4 , WMV , MOV
wmv : حجم 15.1 مگابايت
mov : حجم 15.9 مگابايت
mp4 : حجم 9.9 مگابايت

نه ... نظرم داره عوض میشه...بازی جالبی داره میشه!!!
قسمت هایی که هوا تاریک میشه و بارون میاد و رعد و برق میرنه خیلی جذابه حال کردم!!!!
نظر قبلیم رو پس میگیرم

تا اونجایی که میدونم وسائل نقلیه قبلا توی بازی بودن ولی بعدا حذفشون کردن و وسیله ی نقلیه ی قابل استفاده ای توی بازی نیست ... همون هلی کوپتر هم شاید نشه سوارش شد و ازش استفاده کرد.
متاسفانه درست ميگي :(.
اما داشتم فرومش رو مي خوندم يه جايي نوشته بود كه كدهاش رو بر نداشتن مثل اينكه. اميدوارم اينطوري باشه. واقعا حيفه كه يه همچين محيط بزرگي وسيله نقليه نداشته باشه :(.

الان level 5 هستم خدایی خیلی حال میده دمشون گرم محیط بزرگی ساختن ولی هر قسمت از این محیط ها واقعا روش کار شده واقعا محیط عجیبی داره
کم کم داره سخت میشه درجه سختیاش عالیه
rpg ,fps خیلی جذاب میشه امیدوار با این سبک بازی هایی ساخته بشه
بچه ها چجوری از این سنگ های آتیشی که تکون میخورن استفاده کنم

سلام
بازم من دیر رسیدیم !
موقعی که باید باشم نیستم ، موقعی که نباید باشم هستم :)
راستش من اصلا حال ندارم جواب همتون رو بدم چون میدونم همیشه طبق معمول "بعضی ها " نمک میخورن و نمکدون میشکونن...بازیها رو ارزون با بهترین کیفیت تهیه میکنن بعدم میگن بازی فلان بسانه فلان مشکل رو داره نقاط مثبت هم که اصلا حساب نمیاد این وسط !
بگذریم حالا...
بلاخره استالکر منتشر شد !!! :) باورم نمیشه ! یعنی واقا منتشر شد ؟!؟!
من که هنوز بازی رو تهیه نکردم سرمم خیلی شلوغه متاسفانه...توی بد موقعی هم منتشر شد.
حقیقتش من اعتقاد داشتم اگه این بازی 1 سال زودتر عرضه میشد امتیاز به طرز خیلی خفنی افزایش پیدا میکرد ! شاید به اندازه GOW ... ولی همین GOW و Oblivion بودن که توقعات رو حسابی توی این دو سبک بردن بالا و این وسط استالکر هیچ تقصیری نداره چون اون دو بازی بودن که نامردی کردن :biggrin1: من خودم شخصا گیم پلی رو اول از همه و اول از هر چیز دیگه ای ترجیح میدم (یعنی اول گیم پلی دوم گرافیک) خوب این وسط استالکر توی بخش گیم پلی امتیاز 9 گرفته یعنی دیگه بهتر از این دیگه نمیشد ! یعنی گیم پلی هیچ دست کمی از گیم پلی HL2 و GOW و بقیه بازی ها نداره ! پس خواهشا اینقدر نگین این بازی اینجوریه و اونجوریه اول بازی رو کامل ببینین بعد دوستان بیان نظر کارشناسی بدن.:)
پس همینجور که بهزاد گفت این بازی هیچ ربطی به HL2 یا Doom و اینا نداره و نبایدم مقایسه بشه اگر هم که چند سال پیش گفته شده بود HL2 vs. STALKER منظور این بود که همینجور HL در اون زمان با اون فیزیک و موتورش معروف شد ، استالکر هم میخواد با اون سبک و نوآوری که توش موج میزنه یه جورایی بیاد رو کار...مگرنه از همون اولش هم مشخص بود که هیچ بازی از نظر فیزیک نمیتونه با هاف لایف رقابت کنه حتی به گردش هم نمیتونن برسن !(البته فعلا...)

بنظر من تنها موردی که نتونست امتیاز استالکر رو بالا ببره ، گرافیک بود که دیگه یه جورایی قدیمی شده.ولی هنوز زیباست.اگه گرافیک بجای 8 شده بود 9 دیگه هیچی کم نداشت ! (البته اگه پارسال اومده بود شاید 10 هم میشد!)
GS هم ندیدم ایراد خاصی ازش بگیره فقط گفته بعضی جاها باگ داره (که در آینده نزدیک با پچ برطرف میشه) و داستانش یه ذره فقط...بودن باگ هم دیگه یه چیز عادی شده که با یک پچ 15 مگی برطرف میشه.
پس دیگه اینقدر غر نزنین :biggrin1:
تهیه بازی هم میوفته واسه بعد تعطیلات...
اگه تعطیلات جلو نبود خودم باید اولین نفر بودم تو ایران که این بازی رو تهیه میکردم ! چون فکر نمیکنم هیچ کدومتون مثل من 6 سال توی کف بوده باشین !!! :)

پیش بینی منو حال کردین؟؟؟؟
8.5 گرفت!!!!

ali amini اگر بازی رو انجام بدی متوجه میشی 2 مرحله اول خیلی کسل کننده هست ولی همین طور که پیشرفت میکنی بازی زیبا تر میشه

دوستان من 2 تا سوال داشتم .
اول اینکه این دکمه F6 رو که می زنیم ظاهرا Quick Save می شه . اما پس چرا نمیشه اون رو Load کرد ؟ چون هر وقت که مثلا می میریم نمیشه از
منو و گزینه Load اون رو Load کرد ؟!
دوم اینکه کلا Save های بازی کجای ویندوز قرار دارند ؟

پیش بینی منو حال کردین؟؟؟؟
8.5 گرفت!!!!

ali amini اگر بازی رو انجام بدی متوجه میشی 2 مرحله اول خیلی کسل کننده هست ولی همین طور که پیشرفت میکنی بازی زیبا تر میشه
بابا پيشگو بابا تو :biggrin1:
تابلو بود :cheesygri
بازي رو گرفتي جواد ؟ چطوري 6600 داره زايمان ميكنه يا اينكه نه خوبه ؟
بميري يه چندتا عكس بزار;) :cheesygri

بازي رو گرفتي جواد ؟ چطوري 6600 داره زايمان ميكنه يا اينكه نه خوبه ؟
آره بابا گرفتم!!!!
کارتم راه میده ولی رمم نمیکشه!!! بعد از 1 گیگش میکنم تا خیالم یه خرده راحت بشه....
بميري يه چندتا عكس بزار;) :cheesygri
عکس چند صفحه قبل گذاشتم ..میمری بری نگاه کنی :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or