S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
بازی رو من دیشب دونلود کردم. بازیه خوبیه البته من زیاد بازی نکردم ولی به نظر می یاد روش کار شده . به هر حال شخصا فکر میکنم هر چی هم باشه یه بازی ارزشه این همه صبر کردن رو نداره. نمیدونم همه بازی اینطوری باشه یا نه اما اول بازی مخلوطی از rpg و fps داشت. یعنی شما با هر کس تو بازی یه اعتباری دارید میتونید مبادله کنید با افراد quest هاشون رو رد کنید و یا قبول کنید و خیلی چیزای دیگه.

در ضمن نسخه اصلی هست. کرکش هم اومده رو اینترنت.رو خوده هارد میگه 9 گیگ میخواد اما من اینستال کردم 5-6 گیگ میبره.
اینا به کنار این که بازی وارد ایران میشه یعنی چی؟
بازی چند روز زودتر رو اینترنت معمولا قرار میگیره . باز این همیشه صدق نمیکنه.

مثلا اگر بازی تو امریکا فردا ریلیز میشه باید دو روز قبلش برسه دست فروشگاه های امریکا که میخوان 2 روز بعدش بدن دست مشتری لنگ نشن.

یکی همین وسط بر میداره بازی رو میزاره رو اینترنت بعد یکی مثله تکین یا هر جای دیگه دونلود میکنه میده دست شما.

هزاران نفر دیشب از همه جای دنیا بازی رو دونلود کردن. فقط تو ایران این اتفاق نیفتاده.

آخرین ویرایش:
سلام
من اگه جای شما بودم فرصت رو غنیمت میشمردم حتما سفارش می دادم حالا هم سفارش دادم چون که شنیدم روی سیستم های متوسط هم میاد ولی اگه می خواد از گرافیکش بیشتر حال ببرید باید سیستمتون بالاتر باشه.

بچه ها بازیه قشنگیه
اول بازی یه دمو نشون میده خیلی کیفیتش بالاست
من هیچ گونه مشکلی تو بازی ندارم و روون و راحت نیم ساعت بازی کردم
فقط نمیدونم چرا آسمون رو که نگاه میکنم شاخه برگ ها تو آسمون قاطی میشه
فقط آسمون اینجوریه مشکل جدی ای نیست ولی دیگه آسمون خوبی نداره
کسی نمیدونه مشکل از چیه
؟

نوشته شده توسط jj20 مشاهده گفتگو
میخواستم بدونم بازی رو سیستم زیر اجرا میشه طوری که فریم ریت اذیت نکنه:
ram:512
cpu:204
vga:geforce 256mb_5500fx
بايد روي low‌ بازي کني

بچه ها پس من برم بازی رو بخرم و میخواستم بدونم این بازی تو مایه های fear هستش

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® 2000 SP4
Processor type : Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
512 MB RAM
10 GB available hard drive space
128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
DirectX® 9.0 compatible sound card
LAN/Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
1.5 GB RAM
256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 7900 / ATI Radeon® X1950
LAN/Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse

HIGH SYSTEM REQUIREMENTS:
Processor type : Intel Core2 Duo E6700 / AMD 64 X2 5200+
2 GB RAM
512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 8800 / ATI Radeon® X2800
LAN/Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse
فکر نکنم بتونی بازیش کنی
اگه بتونی که دیگه چیزی ازش معلوم نیست

بچه ها پس من برم بازی رو بخرم و میخواستم بدونم این بازی تو مایه های fear هستش
fear همش اکشنه اما اين اکشن و نقش آفرينيه.
داستانشم از روي واقعيت هست.
اگه وقت کنم يه توضيح کامل مينويسم.
شايد به گرافيکت نخوره.
تو readme بازي که نوشته حداقل 5700 .

اینم اطالاعاتی از بازی :
1- وسعت بازی 30 کیلومتر هست
2- داستان بازی غیر خطی هست
3-بازی دارای 8 پایان می باشد
4-اسلحه‌هاى جاذبه‌اى، اسلحه‌هاى روان‌گردان، حركت اجسام با قوه فكرى، ارتباط فكرى، زير كنترل گيرنده حدود 30 انواع اسلحه‌ها با ترفيع دادن‌اپتيك اسلحه‌اى يا پرتاب‌كننده نارنجك بشكه‌ضميمه براى تفنگتان كه يك تفنگ عالى استرانگ ، اسلحه های تو بازی هست

منم بازی رو گرفتم...با تشکر از west game که این بازی رو خیلی زود به بازار عرضه کرد..
نظر خودم رو بگم:در نگاه اول زیاد از بازی خوشم نیومد...ولی باید کمی بازی کنم شاید نظرم عوض بشه...در همین ابتدا در یک نظر بازی کردن اگر بخواهم بهش امتیاز بدم 8.5 هست
با یه سری عکس از بازی اومدم
==========================================================

این منوی بازی هست که جالب به نظر میرسه

در ابتدای بازی یک CG Movie نشون داده میشه که قبلا ali amini لینکش رو اینجا گذاشته بود.

این عکس از گیم پلی بازی هست..این شخص اولین نفری هست که ازش ماموریت میگیرین.... و می تونید باهاش خرید و فروش کنید...و ایشون توضیحات جالبی در مورد pda هم به شما میده.....

تو بازی شما میتونید از دیگران ماموریت بگیرید و با کمک خودشون اون ماموریت رو انجام بدین

من بازی رو با تنظیمات زیر انجام دادم و در محیط باز هم 40 فرم میگرم...هنوز به تنظیمات این بخش دست نزدم

گرافیکش که به نظر مزخرف میاد
ببینم سیستم شما چیه که تو این گرافیک 40 فرم گرفتی؟
میتونی شما از گیم پلی یه فیلم 20 ثانیه ای با 15 فرم درست کنی با حجم کم؟
شما یه بار گرافیک را ببر تا ته ببین چجوری میشه:-" یه عکسم بی زحمت بزار

جواد جون شاید این طور که شما بگی باشه ولی ماموریت فرعی فکر نکنم داشته باشه چون tab رو که میزنی فقط اسم کاری که باید انجام داده بشه میزنه
راستی یه مقدار زیادی که از بازی میرید جاهایی میرسه که افت فریم زیادی پیدا میکنه
فعلا رو 1024 هستش جالب اینجاس رزولیشن بازی رو که پایین میبرم بازی آروم تر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or