S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
سلام

خوب نميشه دليل تاخير بازي هاف لايف رو همش به گردن موتور گرافيكي انداخت....من فكر مي كنم كه اون چيزي كه اونها از بازي مي خواستن كمي مسير رو براشون پر پيچ خم مي كرد

اين جريان هم داره براي استالكر پيش مياد....يعني توقع اونها داره خيلي زياد ميشه

اين يه عيب داره ميشه

شايد ما هم يه توقع دور از منطق از بازي داشته باشيم.....اينطور نيست؟

خوب نميشه دليل تاخير بازي هاف لايف رو همش به گردن موتور گرافيكي انداخت

سلام

بهزاد جان موتور گرافيكي توي بازي و انتشار بازي خيلي تاثير داره (لازم نبود بگم) , شما مثلا موتور crytek رو ببنيد چه قدر قوي و زيباست و جز يكي از بهترين موتور هاست و خودتونم شاهد بوديد كه تونستد در مدت زمان 2 سال بازيه far cry رو بسازن و خيلي هم بازيه موفقي بود كه فكر كنم سال 2004 اين بازي دوم شد ! ولي اينو مطمعن هستم كه x-ray از موتوره source و crytek قوي تر هست , ميدونم هنوز اين بازي نيومده و نميتونيم موتوره اون رو خيلي به طور كامل توصيف كنيم ! اين موضوع رو توي E3 بيان كردند.

توي عكسها و تريلر ها ضايعه ! لازم نيست در مورد گرافيك اين بازي توضيح بديم.

درسته hl2 هم سطح گرافيك خوبي داشت ولي اون چيزي كه انتظارشو داشتيم نبود ! چون زماني كه اين بازي اومد از همه لحاظ فرق داشت و تريلر هايي كه ميدادن بيرون اصلا چيزه ديگه بود كه اين موضوع رو در صفحات قبل توضيح دادم.

در ضمن هاف لايف اصلا داستان خوب و قانع كننده اي نداشت ! و اصلا نميشه با داستان استالكر مقايسه كرد ! حالا استالكر شد هم داستان بسيار جالب و كمياب و هم گرافيك بالاتر از هاف لايف.

حالا خودتون با ديدن اين عكس نظر بديد , ببينيد گرافيك hl2 بالاتره يا stalker ? (حتما اين عكس رو بزرگ كنيد):

بهزاد جان موتور گرافيكي توي بازي و انتشار بازي خيلي تاثير داره (لازم نبود بگم

من كه نگفتم تاثير نداره....گفتم نمي تونه علت تاخير 100% اون باشه

درسته hl2 هم سطح گرافيك خوبي داشت ولي اون چيزي كه انتظارشو داشتيم نبود ! چون زماني كه اين بازي اومد از همه لحاظ فرق داشت و تريلر هايي كه ميدادن بيرون اصلا چيزه ديگه بود كه اين موضوع رو در صفحات قبل توضيح دادم

به خوب مو ضوعي اشاره كردي...خوب ما ههمون اوني كه خواستيم ها لايف نبود...حالا هم مي گم شايد استالكر هم همين طوري باشه....من اصلا منكر گرافيك و موتور عالي اين بازي نمي شم....ولي مي ترسم كه اين تاخير ها براي اشكال هاي متعدد براي سازندگان بازي باشه

اين عكس رو هم ببينيد : اين دسته خودمه

چطوري گذاشتيش اونجا
wink.gif
!!!

به خوب مو ضوعي اشاره كردي...خوب ما ههمون اوني كه خواستيم ها لايف نبود...حالا هم مي گم شايد استالكر هم همين طوري باشه....من اصلا منكر گرافيك و موتور عالي اين بازي نمي شم....ولي مي ترسم كه اين تاخير ها براي اشكال هاي متعدد براي سازندگان بازي باشه

درسته ولي فعلا چيزي كه هست داريم تعريف ميكنيم ! نميتونيم بگيم حالا چون هاف لايف اين مشكلو داشته شايد استالكر هم اينجور باشه ! اصلا دليل قانع كننده اي نيست.

چطوري گذاشتيش اونجا
wink.gif
!!!

توي خواب !!!!!!!!!!!!!!

علی جان نسخه ای که شما بازی کردید اون چیزی نبوده که انتظارشو داشتید . نسخه اصل از همه لحاظ با این نسخه ایرانی فرق داره , استالکر دارایباگ های بسیار زیادیه که همین باعث تاخیر بازی شده - اگه استالکر رو با انجین سورس و با محیط استالکر بسازند باید بگم 10 برابر xray خواهد شد - hl محیط باز و روشنی داشت ولی استالکر بر محیط های کثیف و تاریک و کسل کننده تاکید داره - کاری که gsc کرد مثل شب و روز شدن کار بزرگی نیست و هر شرکتی میتونه کتی میتونه این کار رو انجام بده و حرکت ابر ها و ... اضافه کنه - استالکر بازی عظیمی نیست شما زیادی بزرگش کردید - بعدشم engine source با امسال میشه update 2 سال پیش و لی استالکر بروز شده - نسخه جدید و update شده source رو که در بازی هایی مثل dark messiah , might and magic & hl2 : aftermath میتونید مشاهده کنید که فوق العاده هستند - من نسخه دمو این بازی رو بازی کردم - بازی خوبیه ولی فوق العاده نیست - باگ هاش اعصاب آدم رو بهم میریزه - همین مورد در مورد cry engine هم صدق میکنه - فضای farcry بر مبنای فضای بسیار روشن و تمیزی بود ولی hl اینطور نیست - میدونید آب در hl 100برابر زیبا تر از آب farcry هست چون افکتهای فوق العاده ای دارد - نکته مهم دیگه : stalker دارای فیزیک قدرتمندی نیست که مثل hl باشه و فیزیک ساده ای داره و تا الان hl زیباترین بازی بوده که قوانین فیزیک توش رعایت شده

موفق باشید

سلام

من هم دقيقا منظورم رو دوست خوبم هست....يعني وجود مشكل در بازي و علت تاخير هم همون هست

حالا سازنده ها دارن مشكلات رو برطرف مي كنند تا يه بازي قابل رقابت رو توليد كنند....

علی جان شما stalker رو تبدیل به یک رویا کردید و داری توش خودتو قرق میکنی - میخوای Hl از اول با این فضا بنا بشه و با open exr و آخرین update انجین source مخلوط بشه ببینی چه غوغایی خواهد شد ؟

من چند تا عکس از hl میزارم که چند ماهیه باز سازی شده و فقط میخوام عظمت گرافیکی رو در این صحنه ها لمس کنی :

http://tinypic.com/i3ffvr.jpg

بازم عکس میزارم , الان باید برم
موفق باشید

این هم بقیه عکس ها :

http://tinypic.com/i3fih2.jpg

http://tinypic.com/i3fimp.jpg

http://tinypic.com/i3fkt0.jpg
شما بازی bet on soldier رو در نظر بگیرید , چه ترایلر هایی ازش پخش شد به قول بچه ها اون همه قد قد کرد به هیچجا نرسید گرفت 4 از gamespot , من بعید میدونم استالکر بتونه به موفقیت hl دست پیدا کنه .

موفق باشید

علی جان شما stalker رو تبدیل به یک رویا کردید و داری توش خودتو قرق میکنی

البته مقصررو نمي شه علي جان دونست...بلكه دموها و عكس ها ارايه شده كمي آدم رو متحول مي كنه....انتظارها هم از اين عكس ها و دموها بالا ميره

علی جان نسخه ای که شما بازی کردید اون چیزی نبوده که انتظارشو داشتید . نسخه اصل از همه لحاظ با این نسخه ایرانی فرق داره

سلام

بلاخره يكي پيدا شد كه حرفو منو تاييد كنه درست زدي تو هدف آرين جان , خداييش دهنم سرويس شد اين چند صفحه قبل رو ببين چه قدر در رابطه با اين موضوع با بچه ها بحث كردم ولي متاسفانه بعضي ها زير بار نميرن كه نميرن.

اگه استالکر رو با انجین سورس و با محیط استالکر بسازند باید بگم 10 برابر xray خواهد شد -

ببخشيد - آرين مگه استالكر اومده ؟؟؟!!!!!!

پس حتما شما كه اينقدر با اطمينان ميگي كه موتوره سورس 2 برابره x-ray قدرت داره حتما اين دو تا رو بازسازي كردي بعد فهميدي كه سورس قوي تره نه؟

آخه آرين جان اين بازي كه هنوز نيومده چه را اينقدر زود قضاوت ميكني , درسته كه هاف لايف گرافيك خيلي بالايي داره ولي اين دليل نميشه كه حالا چون موتوره سورس آخره گرافيك ديگه رو دست نداره ! درسته در حال حاضر hl2 در بين بازي ها اوله و تا حالا رو دست هم نداشته.

کاری که gsc کرد مثل شب و روز شدن کار بزرگی نیست و هر شرکتی میتونه کتی میتونه این کار رو انجام بده و حرکت ابر ها و ... اضافه کنه

اگه شركتاي ديگه ميتونستند پس چرا انجامش ندادند ؟ يكي از جالبترين جزييات گرافيكي استالكر همين موضوع هست و خودتم خوب ميدوني كه تا حالا هيچ شركتي نتونسته اين جوري بسازه ! من كاري ندارم كه شركتاي ديگه ميتونستند يا نميتونستند ولي من در كل ميگم.

من بعید میدونم استالکر بتونه به موفقیت hl دست پیدا کنه .

به هر حال اين دو شركت دارن با هم رقابت ميكنن ما الان هيچ حرفي نميتونيم بزنيم كه آيا هاف لايف موفقتره يا استالكر !

علی جان و 3 ماه دیگه بازی stalker عرضه خواهد شد و تحت لیسانس nvidia هست و یکی از ویژگیهای جالبی که در hl به کار رفته رو داراست یعنی شما با هر گرافیکی میتونی اون رو روان بازی کنی و حتی در حالات ultra hight هم میتونی بازیش کنی چجوری ؟ این بازی با یک لودینگ طولانی خودش رو با سیستم شما طوری تتابق میده که با اوج قدرت کارتت بتونی اون بازی رو روان اجرا کنی و جد اکثر سیستم مورد نیاز : 512 mb ram & 128 mb fx vga هستش و حد اکثر 256mb vga 6600 ultra - 1 gb ofram ( 1024mb ) با این سیستم میتونی اوج قدرت xray رون حس کنی - من نسخه دمو این بازی رو دارم کسی خواست بگه تا براش پست کنم .

در مورد سیستم روز و شب نیازی نبود - چون استالکر محیط بزرگی رو به شما ارایه داده و شما هرچه قدر بخواهید میتونید ازش لذت ببیرید و از خط داستانی جدا بشید - من خودم عاشق این بازی هستم و فکر میکنم اط نظر ترسناک بودم نظبر نداشته باشه چون فضای خف ناک و کسل کننده بازی حتما شما رو در خود قرق خواهد کرد - دوست دارم وقتی این بازی release شد یک شب دور هم جمع بشیم - در و پنجره هارو ببندیم - تلفن قطع - فقط در رو نیمه باز بزاریم برای فرار بعد ببینیم ......... :d

این بازی در feb 2006 عرضه میشه - 4 ماه دیگه
موفق باشید

من بعید میدونم استالکر بتونه به موفقیت hl دست پیدا کنه

ببين آرين جان اين حرفا ملاك نيست و هيچ كدوم از اين حرفا دليل نميشه هر موتور گرافيكي كارايي مخصوص خودش رو داره , صبر كن اول اين بازي بياد بعد اگه حرفت درست از آب در اومد ميگيم كه آرين پيش بينيش خوب بود.در ضمن داستان بازي يادتون نره !

حالا هم يه چند تا عكس براتون ميزارم حال كنيد اصلا عمق صحنه رو ببينيد ديوونه بشيد
cool.gif
:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or