S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
من انتظار وحشت رو دارم....چون همون طوري كه گفتي مواد راديو اكتيو منتشر شده و در چرخه حيات خلل ايجاد كرده....ولي ذاتا بازي وحشتناكي نيست.....

راستي در عام واقعيت انسان هاي ساكن در اونجا بلايي هم به سرشون اومده

نوشته شده توسط behzadr:
راستي در عام واقعيت انسان هاي ساكن در اونجا بلايي هم به سرشون اومده

واست كه توضيح دادم بهزاد جان ! تمامه انسانهاي اونجا از بين رفتند , راديو اكتيو اينقدر قوي هست كه اگه يك تماس كوچيك به آدم داشته باشه مثل اينكه اون فرد از ساختمون 100 طبقه پرت شده پايين و بعدم يك تريلي 10 تن هم از روش رد شده.
حالا اگه عكساشم پيدا كردم واست ميزارم.نترسيا

نوشته شده توسط behzadr:
اينو هستم....عكس رو بذار...من تا حالا نديدم يه آدم اكتيوته شده چي ميشه؟

اينجا توي سايت نميشه ! جاي اين عكسا نيست.
اگه عكسا رو پيدا كردم پيغام خصوصيش ميكنم.
چون من هم توي مستند ديدم راست رو بخواي حالمو به هم زد.
اگه عكس بود ميفرستم.

دوستان درست که بازي استالکر يه بازي مرموز و هنوز خيلي به صورت سري ساخته ميشه و خيلي از مجله ها اين بازي رو به عنوان يه بازي پرقدرتمند در زمينه گرافيک محيط و.. معرفي کردند ولي بزرگ کردن بيش از حد اين بازي دور از منطق است لطف کنيد بيش از اين از اين بازي تعريف و تمجيد نکنيد اگر بازي مشکلي نداشت اين همه به عقب نمافتاد

نوشته شده توسط vahid_persia:
دوستان درست که بازي استالکر يه بازي مرموز و هنوز خيلي به صورت سري ساخته ميشه و خيلي از مجله ها اين بازي رو به عنوان يه بازي پرقدرتمند در زمينه گرافيک محيط و.. معرفي کردند ولي بزرگ کردن بيش از حد اين بازي دور از منطق است لطف کنيد بيش از اين از اين بازي تعريف و تمجيد نکنيد اگر بازي مشکلي نداشت اين همه به عقب نمافتاد

عزيزم اين بازي هيچ مشكلي نداره !
چه مشكلي داره ؟
آره درسته از لحاظ گرافيك خيلي بالاست , ما هم داريم همينطور به بچه ها پيشنهاد ميديم كه سيستمشون رو آپديت كنن , حالا شما نميتوني اين كارو بكني ديگه دسته من نسيت والا.
در مورد تاخير هم بايد بگم اولا رقيب سر سخت half life 2 هست , دوما همراه با DirectX10 ميخواد بياد با كلي افكت هاي ديگه , سوما ببخشيد مثل اينكه هاف لايف 6 سال تاخير خوردا !

سلام.
منم به لسیت طرفداراتون اضافه کنین من که همه ی پست هاتون رو از همون اول خوندم فقط پستی ندادم.
حتی سره این بازی تو فروم آرشام هم با یکی دعوا کردم
106.gif
106.gif

فعلا هم داریم از اطلاعاتتون استفاده کنیم.
ممنون از اطلاعتت علی جون و قربونه اون فامیلیه با حالت برم
124.gif

سره این بازی تو فروم آرشام هم با یکی دعوا کردم

ببخشيد امين جان فضولي نباشه ميتونم بپرسم واسه چي دعواتون شد ؟

علي جون پس اون عكس ها برام بفرست...مي خوام ببينم...اين چند روز همش دارم فيلمهاي وحشتناك مي بينم!!!!

باشه واست ميفرستم , به نظر من نگاه نكن خوب نيست ! اگه افسرده شدي با من نيستا ! خود داني

باشه واست ميفرستم , به نظر من نگاه نكن خوب نيست ! اگه افسرده شدي با من نيستا ! خود داني

اينو كه خيلي وقته باهش درگيرم.....ازت ممنون علي جان

راستي باكس شات توپي هم گذاشتي...دستت درد نكنه....ولي احتمالا عوض ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or