Multi Platform S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

سازنده
GSC Game World
تاریخ انتشار
2024
ناشر
GSC Game World
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___vignette.wikia.nocookie.net_stalker_images_d_d0_Stalker2_art_uhd.jpg_revision_latest_s...jpg

Developer GSC Game World
Publisher GSC World Publishing
Genre Sci-Fi/Survival/First Person Shooter
Platforms PC/Xbox X|S
Release Date April 28, 2022
بلاخره بعد از مدت‌ها انتظار، استودیوی GSC Game World اولین تریلر سینمایی از بازی Stalker 2 را منتشر کرد، این عنوان ادامه‌ی سه‌گانه‌ا‌ی درخشان است که ژانر immersive-sim را با اتمسفر قوی و پویای خود متحول کرد، استودیوی سازنده بازی این قول را داده که همانند سری عناوین قبلی، بازی Stalker 2 ترکیبی بی‌نظیر از شوتر اول‌شخص، ژانر وحشت و immersive-sim را به همراه عناصر سندباکس ارائه کند.

زمزمه‌های برگشت این بازی برای مدت‌ها شنیده می‌شد تا سرانجام در ماه مارچ امسال خبر ساخت این عنوان با انتشار یک تصویر از محیط بازی تایید شد. به گفته‌ی GSC بازی Stalker 2 بزرگترین پروژه‌ای است که تا به حال این استودیو روی آن کار کرده. فضای سرد و تاریک Zone در این تریلر بخوبی نشان داده شده، ناهنجارهای فضا و زمان که با دنیای حقیقی درآمیخته‌اند و شخصیتی که تنها در تونل‌های ویران Zone پرسه می‌زند در دنیایی آخرالزمانی که در خلق آن از شهر پرپیت و حادثه‌ی تلخ چرنوبیل الهام گرفته شده.

Stalker 2 -1

به گفته استودیوی GSC هر بازیکن ماجرایی بی‌نظیر را در این بازی تجربه خواهد کرد و تصمیم‌هایی که شما می‌گیرید نه تنها به عواقبی کوتاه مدت منجر می‌شود بلکه دنیایی را که در آن حضور را دارید تحت تاثیر قرار می‌دهد ی ، شبیه‌سازی دسته‌ها و موجودات در این بازی از طریق هوش مصنوعی A-Life 2.0 انجام می‌شود، یک نسخه‌ی تازه از سیستم A-Life که در سری بازی‌های قبلی از آن استفاده شده است. حوادث و اتفاقاتی بی‌شمار در محیط این بازی در هر لحظه رخ می‌دهد حتی اگر شما شاهد آن نباشید. این بازی توسط موتور Unreal Engine 4 ساخته شده.

تاریخ دقیق انتشار Stalker 2 هنوز مشخص نیست اما این بازی در زمان لانچ اول بصورت انحصاری برای کنسول ایکس‌باکس سری ایکس و رایانه‌ی شخصی منتشر خواهد شد.

4cpNPr2bVVebwEzb3DmsWn-1200-80-1024x576.jpg

[Trailers]

[Screenshot]

======================

F.A.Q

آخرین ویرایش:
بازی درجه سختی داره میتونی تنظیم کنی. من روی نرمال (استاکر) میرم. هیچ چیز بازی راحت نیست اگر الفبا و جهانش رو یادنگیری. نم نم که پیش بری سیر تکاملیه احساس میشه و جایگاه خودت رو در Zone پیدا میکنی.

باید همه چیز رو مدیریت شده پیش ببری. برخی مناطق رو باید دستت رو بزاری روی دو و دور شی، برخی جاها آزمون و خطا کنی، برخی جاها رو نگه داری واسه بعد. وزن و گرسنگی تشنگی رو باید مدیریت کنی. به صدا ها و محیط حساس باشی. کمین کنی. نقشه بچینی، نقشه رو دقیق بررسی کنی.
اگر آدم صبوری باشی بازی بشدت بهت حال میده. اگر اهل بزن بهادر بودنی، دورش رو خط بکش.

بخوام توصیف کنم چی در انتظارته یه همچین سناریویی رو تصور کن:

به یه ساختمون متروکه میرسی میبینی درش قفله و کلیدش پیدا نیست. یه کم که دقت میکنی میبینی چنگک یه بولدزر سقف خونه رو خراب کرده. بعد به خودت میگی، خب باید یه راهی پیدا کنم برم روی بولدزر و از اونجا برسم به سقف بازی. میبینی دو تا کانتینر نزدیکتن. میری داخلشون میبینی جعبه هایی هست که هدایتت میکنن به سمت نقطه مدنظر. وقتی وارد خونه میشی میبینی یه بیسیم زنگ میخوره. بیسیم رو جواب میدی. یارو نمیشناستت. بهش میگی اونایی که اینجان همگی کشته شدن. یارو بهت میگه وسایلشون رو بگرد یه امانتی دارم که باید برام بیاریش. مختصات جدید رو پیدا میکنی. در خونه که قبلا قفل بود رو از داخل باز میکنی ولی صدای اونایی رو میشنوی که قبل تر اومده بودن و افراد داخل خونه رو کشته بودن. پخش شدن دنبالت میگردن. نقشه میچینی و یک به یک دخل شون رو میاری. تو مسیر رسیدنت به نقطه ی مدنظری که ناگهان یه غریبه ی دیگه داد میزنه ازت کمک میخواد.... .

این صرفا یه ساید کوئست بود که هنوز کاملش نکردم!
گاهی، پاکسازی یه منطقه یکساعت شاید وقتت رو بگیره ولی اگر صبور باشی و با نقشه پیش بری، لذت وافر میبری. از save میتونی کمک بگیری هر چند دقیقه یکبار ذخیره کنی.

اگر کلیدواژه هایی مثل سکوت، خلوت، تنهایی، بارون، پیاده روی، مدیریت منابع، کنترل استرس، سردرگمی، مواجه شدن با ترس ها، بلوک شرق، سرما و... باب میلت هستن، این بازی واسه توعه.
عالى - من مثلا با كينگدام كام ٢ و دق استرندينگ لذت بردم اينم از تعريفايى كه كردى خيلى شبيه به همين بازياست فقط وسط بازى ميشه سختيو تغيير داد ؟ با اين اپديت اخريه مشكلى نديدى كه بگى بازى مشكل داره باگ يا گليچ داره ؟

اگه می خواید بدونید بازی چجوریه ویدیوی زیر رو ببینید این که واکترو هست اما من که 20 دقیقه از همین ویدیو فقط دیدم لذت بردم چه برسه به بازی کردنش. دقیقا همونطوریه که این دوستمون هم گفت:
گرافیک بازی همینجوریش عالی هست اما تو این ویدئو از Cold Light استفاده شده که بهترین ماد بصری برای بازی هست .
البته برای تجربه بهتر این ماد نیاز به یک سیستم نسبتا قوی دارید .
خود اون سازنده ماد سیستمی که روش اجرا کرده قوی بوده و این یوتیوبره هم رو 5090 بازی میکنه.
من خودم این ماد رو نصب کردم ولی 3080 فریم خوبی نگرفتم به خصوص که یا باید DLSS فعال باشه یا فریم جن . با هم نمیشه فعالش کرد.
در ضمن حتما باید مانیتور 1440p و HDR باشه.
برای ما فقیر فقرا :D روی PC نزدیک ترین تجربه به این ماد رو میشه با ترکیب دو تا ماد Dead Zone و Clear Sky به دست آورد.که بازم برای تجربه بهترش لازمه اش داشتن مانیتور HDR هست.
این آخریه که ماد هاش رو گذاشتم داره روی یک ماد زمستانی هم کار میکنه که در مرحله آلفا هست ولی با این حال زون رو زمستونی میکنه :D

عالى - من مثلا با كينگدام كام ٢ و دق استرندينگ لذت بردم اينم از تعريفايى كه كردى خيلى شبيه به همين بازياست فقط وسط بازى ميشه سختيو تغيير داد ؟ با اين اپديت اخريه مشكلى نديدى كه بگى بازى مشكل داره باگ يا گليچ داره ؟

شمشیرها، محیط‌های رنگارنگ، شادابی و طراوت کارکترها رو به ترتیب با تفنگ، مناظر سرد حاصل از تشعشات اتمی و ناامیدی جایگزین کن میشه استاکر ۲. گیم پلی بسیار منعطف تر و به قولی «مردانه تری» نسبت به دث استرندینگ ۲ داره.

مترو ۳ اگر بازی کرده باشی و خوشت اومده رو ده برابر وسیعتر کن از لحاظ گرفتاری و مصائب میشه استاکر ۲.

مثل کینگدم کام منتظر خنده شوخی و عمق دیالوگ و سیستم گفتگوی پیچیده نباش. اینجا یه جهان در تقلا برای بقا رو شاهدیم که حتی اگر کسی از جاش تکون نخوره هم ممکنه یه صاعقه بفرسته بالا سرش خشکش کنه. جهان بازی بخاطر شدت رادیواکتیویتی نمیخواد وجود داشته باشه و ساکنینش هی بیدارش میکنن. مردم واسه خودشون گروه های مختلف تشکیل دادن و هرکس فلسفه ی خودش رو داره پیش میبره. یه جمله تو صفحه لودینگ بازی داره این مدلی:

اگر تفنگت رو بگیری سمت صورت یه نفر، ممکنه در بهترین حالت به خودش نگیره ولی در بدترین حالت هم صورتت رو از دست میدی هم تفنگت رو :D

باگ رو پرسیدی، حقیقتش چیز عجیب غریبی ندیدم تابحال که game breaker باشه و اذیت کنه. اگرم بوده یا من متوجه نشدم یا در مقیاس بازی حل شده. درجه سختی رو هم روی همون نرمال بزار اجازه بده عنصر چالش تو گیم پلی باشه ولی میشه عوضش هم کرد.

بازی درجه سختی داره میتونی تنظیم کنی. من روی نرمال (استاکر) میرم. هیچ چیز بازی راحت نیست اگر الفبا و جهانش رو یادنگیری. نم نم که پیش بری سیر تکاملیه احساس میشه و جایگاه خودت رو در Zone پیدا میکنی.

باید همه چیز رو مدیریت شده پیش ببری. برخی مناطق رو باید دستت رو بزاری روی دو و دور شی، برخی جاها آزمون و خطا کنی، برخی جاها رو نگه داری واسه بعد. وزن و گرسنگی تشنگی رو باید مدیریت کنی. به صدا ها و محیط حساس باشی. کمین کنی. نقشه بچینی، نقشه رو دقیق بررسی کنی.
اگر آدم صبوری باشی بازی بشدت بهت حال میده. اگر اهل بزن بهادر بودنی، دورش رو خط بکش.

بخوام توصیف کنم چی در انتظارته یه همچین سناریویی رو تصور کن:

به یه ساختمون متروکه میرسی میبینی درش قفله و کلیدش پیدا نیست. یه کم که دقت میکنی میبینی چنگک یه بولدزر سقف خونه رو خراب کرده. بعد به خودت میگی، خب باید یه راهی پیدا کنم برم روی بولدزر و از اونجا برسم به سقف بازی. میبینی دو تا کانتینر نزدیکتن. میری داخلشون میبینی جعبه هایی هست که هدایتت میکنن به سمت نقطه مدنظر. وقتی وارد خونه میشی میبینی یه بیسیم زنگ میخوره. بیسیم رو جواب میدی. یارو نمیشناستت. بهش میگی اونایی که اینجان همگی کشته شدن. یارو بهت میگه وسایلشون رو بگرد یه امانتی دارم که باید برام بیاریش. مختصات جدید رو پیدا میکنی. در خونه که قبلا قفل بود رو از داخل باز میکنی ولی صدای اونایی رو میشنوی که قبل تر اومده بودن و افراد داخل خونه رو کشته بودن. پخش شدن دنبالت میگردن. نقشه میچینی و یک به یک دخل شون رو میاری. تو مسیر رسیدنت به نقطه ی مدنظری که ناگهان یه غریبه ی دیگه داد میزنه ازت کمک میخواد.... .

این صرفا یه ساید کوئست بود که هنوز کاملش نکردم!
گاهی، پاکسازی یه منطقه یکساعت شاید وقتت رو بگیره ولی اگر صبور باشی و با نقشه پیش بری، لذت وافر میبری. از save میتونی کمک بگیری هر چند دقیقه یکبار ذخیره کنی.

اگر کلیدواژه هایی مثل سکوت، خلوت، تنهایی، بارون، پیاده روی، مدیریت منابع، کنترل استرس، سردرگمی، مواجه شدن با ترس ها، بلوک شرق، سرما و... باب میلت هستن، این بازی واسه توعه.
بی نهایت از توضیح و نظرت در مورد بازی لذت بردم ٬ چیزی که به نظرم بهش زیبایی بخشید اینه که همراه شد با دل نوشته خودت

دوستان خواهشمندم یه راهنمای به من بکنین
بنده به شدت فن سری مترو هستم و اتمسفر های این مدلی هستم ولی از طرفی هم بازی هایی که باعث سردرگمی در من بشن دراپ میشن مخصوصا اگه اپن ورد باشن و بلاتکلیف باشی توش
و با توجه به حجم به شدت سنگینی که داره و مجبورم بازی های زیادی رو به خاطرش پاک کنم از رو کنسول به من بگین چه کار کنم. ایا دوباره برگردم به سه گانه مترو یا برم سراغ این
؟
من نسخه های قدیمی که رو پلاس اومده بودن رو به دلیل قدیمی شدن گیم پلی اصلا نتونستم تحمل کنم.
از طرفی هم زبانم زیاد قوی‌نیست میخواستم بدونم بازی زبان انچنان قوی ای نمیخواد برای لذت بردن ؟
و اینکه چند تا دلیل برای خریدن
و چند تا دلیل برای نخریدن برام بیارین تکلیفم مشخص شه
اصلی ترین دلیلم واسه بازی‌نکردم همین حجم به شدت زیادشه همچنین مثل اینکه پیاده روی های طولانی و محیط های یه شدت خالی از محتوا داره که همشون جزو خط قرمز های من حساب میشن

سلام دوستان من بازيو ريختم توى پى سى با اخرين اپديت ميخام بدونم بنظرتون الان برم سراغش يا صبر كنم هنوز باگاى اعصاب خورد كن داره؟ جورى كه لطمه بزنه به تجربه ى بازى؟

منم خیلی تو فکرشم بازیو برای PS5 بگیرم

دیروز رفتم یه ویدیو از Digitalfoundry دیدم
خلاصه ویدیو می گفت بازی بهتر از یکسال پیش شده و کسی اگه میخواد بره سراغش خوبه
ولی مثلا یارو می خندید میگفت هنوز رو Xbox sx بازی برام سه بار کرش کرد
بعد از طرفی صحبت بود که شاید موتور بازیو عوض کنن :| آخه بعد یکسال کی میاد موتور بازیو تازه تغییر میده؟!!

• Like
Reactions: uriel and jdepp
روی فایو من تا الان یه ۵۰ ساعتی بازی کردم و همه اکتیویتی هارم رفتم ولی یبارم کرش نکرده حتی. زمان عرضه روی‌ گیم پس بازیش کرده بودم ولی الان زیر و رو شده. اگه همچین مشکل حادی داشت توی این ۵۰ ساعت لااقل یبار باید کرش میکرد.

• Like
Reactions: uriel
روی فایو من تا الان یه ۵۰ ساعتی بازی کردم و همه اکتیویتی هارم رفتم ولی یبارم کرش نکرده حتی. زمان عرضه روی‌ گیم پس بازیش کرده بودم ولی الان زیر و رو شده. اگه همچین مشکل حادی داشت توی این ۵۰ ساعت لااقل یبار باید کرش میکرد.
آپدیتهای سنگین و پشت به پشت میدن یا دیگه اینطوری نیستن؟

• Like
Reactions: jdepp
آپدیتهای سنگین و پشت به پشت میدن یا دیگه اینطوری نیستن؟
حقیقت دقت نکردم ولی مطمئنم که مثلا ۲۰ گیگی نبوده. شاید در حد زیر ۱۰ گیگ بوده باشه چون اذیت نشدم سر دانلودش. چون روی SX سر همین آپدیتای حجیمش پاکش کردم ولی روی فایو همچین تجربه ای نداشتم این چند وقت.

• Like
Reactions: jdepp and Arios 22

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or