Multi Platform S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

سازنده
GSC Game World
تاریخ انتشار
2024
ناشر
GSC Game World
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___vignette.wikia.nocookie.net_stalker_images_d_d0_Stalker2_art_uhd.jpg_revision_latest_s...jpg

Developer GSC Game World
Publisher GSC World Publishing
Genre Sci-Fi/Survival/First Person Shooter
Platforms PC/Xbox X|S
Release Date April 28, 2022
بلاخره بعد از مدت‌ها انتظار، استودیوی GSC Game World اولین تریلر سینمایی از بازی Stalker 2 را منتشر کرد، این عنوان ادامه‌ی سه‌گانه‌ا‌ی درخشان است که ژانر immersive-sim را با اتمسفر قوی و پویای خود متحول کرد، استودیوی سازنده بازی این قول را داده که همانند سری عناوین قبلی، بازی Stalker 2 ترکیبی بی‌نظیر از شوتر اول‌شخص، ژانر وحشت و immersive-sim را به همراه عناصر سندباکس ارائه کند.

زمزمه‌های برگشت این بازی برای مدت‌ها شنیده می‌شد تا سرانجام در ماه مارچ امسال خبر ساخت این عنوان با انتشار یک تصویر از محیط بازی تایید شد. به گفته‌ی GSC بازی Stalker 2 بزرگترین پروژه‌ای است که تا به حال این استودیو روی آن کار کرده. فضای سرد و تاریک Zone در این تریلر بخوبی نشان داده شده، ناهنجارهای فضا و زمان که با دنیای حقیقی درآمیخته‌اند و شخصیتی که تنها در تونل‌های ویران Zone پرسه می‌زند در دنیایی آخرالزمانی که در خلق آن از شهر پرپیت و حادثه‌ی تلخ چرنوبیل الهام گرفته شده.

Stalker 2 -1

به گفته استودیوی GSC هر بازیکن ماجرایی بی‌نظیر را در این بازی تجربه خواهد کرد و تصمیم‌هایی که شما می‌گیرید نه تنها به عواقبی کوتاه مدت منجر می‌شود بلکه دنیایی را که در آن حضور را دارید تحت تاثیر قرار می‌دهد ی ، شبیه‌سازی دسته‌ها و موجودات در این بازی از طریق هوش مصنوعی A-Life 2.0 انجام می‌شود، یک نسخه‌ی تازه از سیستم A-Life که در سری بازی‌های قبلی از آن استفاده شده است. حوادث و اتفاقاتی بی‌شمار در محیط این بازی در هر لحظه رخ می‌دهد حتی اگر شما شاهد آن نباشید. این بازی توسط موتور Unreal Engine 4 ساخته شده.

تاریخ دقیق انتشار Stalker 2 هنوز مشخص نیست اما این بازی در زمان لانچ اول بصورت انحصاری برای کنسول ایکس‌باکس سری ایکس و رایانه‌ی شخصی منتشر خواهد شد.

4cpNPr2bVVebwEzb3DmsWn-1200-80-1024x576.jpg

[Trailers]

[Screenshot]

======================

F.A.Q

آخرین ویرایش:
خب بالاخره بعد از کلی صبر دوباره دانلود کردم بازی رو :D
بازی بعد از آپدیت 1.6 واقعا خیلی بهتر شده.
البته ناگفته نماند که هنوز جا داره تا آپدیت 2.0 وضع بهتر بشه.
کلی ماد هم در کنارش ریختم که چند تاشون برای بهینه کردن کیفیت بصری بود ولی بهترینش Dynamic Weather . فوق العاده فضای بازی رو زیبا میکنه .
کلا بدون ماد نباید سراغ این بازی رفت. از نظر هوش مصنوعی و سیستم A Life باید هنوز صبر کرد تا بهینه تر بشه.

قدرت کمیونیتی استیم بار دیگر ثابت شد.
یه بازی اومده بود روی استیم به اسم MISERY که تو فضای استاکر ساخته شده بود و مشخص بود که منبع الهامش استاکرها هستن.

ولی بنا به دلایلی GSC برای بازی درخواست DMCA داد(حق کپی رایت) و ازشون شکایت کرد که از بازی ما کپی کردن و...
ولی کمیونیتی ریختن تو صحفات و انجمن بازیهای GSC و هرچی استاکر بود رو با نقدهای منفی پر کردن که یا شکایتت رو پس بگیر یا این روند ادامه داره.

آخر کار وکلای GSC نهایتا یه چندتا ایراد در مورد چندتا از مدلهای بازی و یکی دوتا موسیقی گرفت و به استودیو هشدار داد که هیچ ایستراگی که به بازیهای ما رفرنس بده تو بازیتون نزارین و... و باهم توافق کردن.
نهایتا به کمک کمیونیتی موفق شدن و امشب هم MISERY برگشت.

آخرین ویرایش:
بازی پری لودش شروع شده واسه ps5 با حجم حدود 160 گیگ من پیش خرید کردم قبلا هم اوایل روی پی سی رفتم که خیلی باگ داشته پنجشنبه حتما نقدی کوچیک بر مشکلات عمکردی مینویسم
از دانلود stalker 2 دچار تروما شدم :دی
الان ۱۶۰ گیگ رو که دانلود کنید وقتی بازی آنلاک شد دوباره یه آپدیت می دن ۱۵۴ گیگ و این سیکل تا ابد ادامه داره :دی

از دانلود stalker 2 دچار تروما شدم :دی
الان ۱۶۰ گیگ رو که دانلود کنید وقتی بازی آنلاک شد دوباره یه آپدیت می دن ۱۵۴ گیگ و این سیکل تا ابد ادامه داره :دی
با این تفاسیر عطاش رو به لقاش بخشیدم😁. از خیرش گذشتم. نه وقتشو دارم نه حوصلش که دم به دقیقه آپدیت کنم😁.
حیف واقعا... میرم همون ۳ گانه رو بازی میکنم به جاش.

من با اینکه دو بار به بازی فرصت دادم ولی هر دو بار بعد ۲ ساعت بی خیال شدم.
همه موارد بازی انگار تاریخ مصرف گذشته ست
بازی اصلا حس نسل ۹ رو نداد بهم
ارت روسی بازی و طراحی انمی ها رو اصلا دوست نداشتم.
در کل اصلا به سلیقه م نخورد و توقعی که ازش داشتم رو اصلا براورده نکرد.

من خیلی منتظر بازی بودم که بیاد رو ps5 ، کلا این سبک بازی رو می پسندم مثل مترو
یعنی گفتم تا اون موقع پلیش شدست اما اگه بازم قرار آپدیت و باگ داشته باشه که هیچی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: uriel and jdepp
من خیلی منتظر بازی بودم که بیاد رو ps5 ، کلا این سبکبازی می پسندم مثل مترو
یعنی گفتم تا اون موقع پلیش شدست اما اگه بازم قرار آپدیت و باگ داشته باشه که هیچی
حالاحالاها کار داره این بازی. استودیوشم که وضعیت نرمالی نداشته.

من با اینکه دو بار به بازی فرصت دادم ولی هر دو بار بعد ۲ ساعت بی خیال شدم.
همه موارد بازی انگار تاریخ مصرف گذشته ست
بازی اصلا حس نسل ۹ رو نداد بهم
ارت روسی بازی و طراحی انمی ها رو اصلا دوست نداشتم.
در کل اصلا به سلیقه م نخورد و توقعی که ازش داشتم رو اصلا براورده نکرد.
من اوایل این موارد گفتم ولی خب بهم حمله شد

بازی اصلا در حد نسل ۹ و ارتقا یافته شماره های قبلش نیست

از نظر تنوع مراحل و گیم پلی و اتمسفر طبیعی و درگیر کننده از مترو ۲ می مونه چه برسه به مترو ۳

از نظر تنوع مراحل و گیم پلی و اتمسفر طبیعی و درگیر کننده از مترو ۲ می مونه چه برسه به مترو ۳
من کاری به این بازی ندارم چون تجربه نکردم (البته که مترو عالی بود) ولی کلا هر وقت یه بازی تازه منتشر شده و یه هایپی پشتش و یکسری دارن باهاش حال میکنن اگه شما یا هرکسی دیگه بره داخل تاپیکش انتقاد بکنه ( مقایسه با بازی دیگه هیچ :D اعدامش می کنن) یهو افراد جبهه میگیرن.
اینو بار ها دیدم که طرف حق داشته و مثلا ایراد به جا و درستی گرفته ولی بقیه در اون شرایط حمله ور شدن سمتش اگه اون بازی انحصاری هم باشه که بدتر

با این تفاسیر عطاش رو به لقاش بخشیدم😁. از خیرش گذشتم. نه وقتشو دارم نه حوصلش که دم به دقیقه آپدیت کنم😁.
حیف واقعا... میرم همون ۳ گانه رو بازی میکنم به جاش.
سه گانه رو هم زدن ترکوندن با سانسورهایی که انجام دادن.
روی PC به نسخه های اصلی اگه دسترسی داری بهترین تجربت میتونه باشه.

شما داشتی این سری رو با مترو مقایسه میکردی.
حتی قبل از انتشار بازی.

مقایسه فیل و فنجون بود ، کسی نگفت این بازی که هنوز منتشر نشده حتما شاهکاره و عالی میشه و...
مقایسه در مورد کلیت عنوان استاکر و مترو با هم بود که بچه ها اشاره کردن که مقایست کاملا اشتباست و استاکر همه جوره مترو رو به عنوان پیش غذا میبلعه.

سه گانه رو هم زدن ترکوندن با سانسورهایی که انجام دادن.
روی PC به نسخه های اصلی اگه دسترسی داری بهترین تجربت میتونه باشه.

شما داشتی این سری رو با مترو مقایسه میکردی.
حتی قبل از انتشار بازی.

مقایسه فیل و فنجون بود ، کسی نگفت این بازی که هنوز منتشر نشده حتما شاهکاره و عالی میشه و...
مقایسه در مورد کلیت عنوان استاکر و مترو با هم بود که بچه ها اشاره کردن که مقایست کاملا اشتباست و استاکر همه جوره مترو رو به عنوان پیش غذا میبلعه.
فعلا خودش توسط مترو بلعیده شده

شاگرد از استاد پیشی گرفته

من کاری به این بازی ندارم چون تجربه نکردم (البته که مترو عالی بود) ولی کلا هر وقت یه بازی تازه منتشر شده و یه هایپی پشتش و یکسری دارن باهاش حال میکنن اگه شما یا هرکسی دیگه بره داخل تاپیکش انتقاد بکنه ( مقایسه با بازی دیگه هیچ :D اعدامش می کنن) یهو افراد جبهه میگیرن.
اینو بار ها دیدم که طرف حق داشته و مثلا ایراد به جا و درستی گرفته ولی بقیه در اون شرایط حمله ور شدن سمتش اگه اون بازی انحصاری هم باشه که بدتر
دقیقا درست می فرمایید

• Like
Reactions: Arios 22
فعلا خودش توسط مترو بلعیده شده

شاگرد از استاد پیشی گرفته
این دوتا بازی تو دو تا سبک جدان.
چطوری شاگرد اون رو میبلعه؟
من اگه به بلعیدن اشاره کردم منظورم بابت ویژگیهای گیم پلی و جزئیاتی که استاکر داره بود.

مترو یه بازی جمع و جورتر ، خطی تر و داستانی تره که از دل استاکر بیرون کشیده شده و بازی فوق العاده این.
ولی هیچ کس غیر از خودت این دوتا رو با هم مقایسه نمیکنه :D
این اصلا به کل اشتباست.

همین هوش مصنوعی Alife که تو این بازی همچنان میلنگه به کلیت بخش دشمنها و تننوع اونها ، بخش سندباکس/جهان باز و... تو کل سری مترو میچربه.
مترو یه FPS Ahooter روی ریل و خطی با تمی که از استاکر قرض گرفته شده ولی بسیار خوشساخته.

مقایسه استاکر و مترو مثل این میمونه که بیای یه نسخه آلفا/بتا از GTA رو با مثلا Mafia مقایسه کنی.
اصلا قابل قیاس نیستن چون یه نسخه ناقص از GTA که هنوز بخشهای مختلفش نیاز به کار بیشتر و توسعه زمانبر دارن هم یه مافیای کاملا توسعه داده شده و خیلی باکیفیت رو حتی تو روز خوبش 15-10 تا بهش میزنه.
============
============
این نسخه از استاکر هنوز تمام ویژگیهایی که باید رو نداره و همچنان داره بهش سر و شکل میدن.
توسعه اینها واقعا زمانبره ولی خب با هر آپدیت خیلی دارن پیشرفت میکنن.
این نسخه ای که الان هست زمین تا آسمون با نسخه روز اول انتشار متفاوته و خب همچنان داره بهتر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or