Multi Platform S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

سازنده
GSC Game World
تاریخ انتشار
2024
ناشر
GSC Game World
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___vignette.wikia.nocookie.net_stalker_images_d_d0_Stalker2_art_uhd.jpg_revision_latest_s...jpg

Developer GSC Game World
Publisher GSC World Publishing
Genre Sci-Fi/Survival/First Person Shooter
Platforms PC/Xbox X|S
Release Date April 28, 2022
بلاخره بعد از مدت‌ها انتظار، استودیوی GSC Game World اولین تریلر سینمایی از بازی Stalker 2 را منتشر کرد، این عنوان ادامه‌ی سه‌گانه‌ا‌ی درخشان است که ژانر immersive-sim را با اتمسفر قوی و پویای خود متحول کرد، استودیوی سازنده بازی این قول را داده که همانند سری عناوین قبلی، بازی Stalker 2 ترکیبی بی‌نظیر از شوتر اول‌شخص، ژانر وحشت و immersive-sim را به همراه عناصر سندباکس ارائه کند.

زمزمه‌های برگشت این بازی برای مدت‌ها شنیده می‌شد تا سرانجام در ماه مارچ امسال خبر ساخت این عنوان با انتشار یک تصویر از محیط بازی تایید شد. به گفته‌ی GSC بازی Stalker 2 بزرگترین پروژه‌ای است که تا به حال این استودیو روی آن کار کرده. فضای سرد و تاریک Zone در این تریلر بخوبی نشان داده شده، ناهنجارهای فضا و زمان که با دنیای حقیقی درآمیخته‌اند و شخصیتی که تنها در تونل‌های ویران Zone پرسه می‌زند در دنیایی آخرالزمانی که در خلق آن از شهر پرپیت و حادثه‌ی تلخ چرنوبیل الهام گرفته شده.

Stalker 2 -1

به گفته استودیوی GSC هر بازیکن ماجرایی بی‌نظیر را در این بازی تجربه خواهد کرد و تصمیم‌هایی که شما می‌گیرید نه تنها به عواقبی کوتاه مدت منجر می‌شود بلکه دنیایی را که در آن حضور را دارید تحت تاثیر قرار می‌دهد ی ، شبیه‌سازی دسته‌ها و موجودات در این بازی از طریق هوش مصنوعی A-Life 2.0 انجام می‌شود، یک نسخه‌ی تازه از سیستم A-Life که در سری بازی‌های قبلی از آن استفاده شده است. حوادث و اتفاقاتی بی‌شمار در محیط این بازی در هر لحظه رخ می‌دهد حتی اگر شما شاهد آن نباشید. این بازی توسط موتور Unreal Engine 4 ساخته شده.

تاریخ دقیق انتشار Stalker 2 هنوز مشخص نیست اما این بازی در زمان لانچ اول بصورت انحصاری برای کنسول ایکس‌باکس سری ایکس و رایانه‌ی شخصی منتشر خواهد شد.

4cpNPr2bVVebwEzb3DmsWn-1200-80-1024x576.jpg

[Trailers]

[Screenshot]

======================

F.A.Q

آخرین ویرایش:
من دست نگه داشته بودم ایراداتش رفع بشه که بعد دانلودش کنم ولی با این خبر دیگه صبر میکنم اخر سال روی فایو پلی میدم که تجربش با دوال سنس قطعا بهتره. قطعا حجم بازی هم بهینه تره و هرهفته ۱۵۰ گیگ نیازی نیست دانلود کنیم دیگه.
آقا یه شیرینی پیش من داری شما😍😁. عجب خبری دادی ، تا اون تایم ۱۰ بار مردم و زنده شدم، خیلی سخته صبر براش، سعی کردم هیچیشو برای خودم اسپویل نکنم تا تازگی داشته باشه برام سال ها منتظر ساختش بودیم و این چند وقت هم صبر میکنیم تا انشالا بازی تمام عیوبش برطرف شده باشه و یک تجربه کامل و عالی رو داخل Zone تجربه کنیم.

من یک 15 20 ساعتی بازی رو تجربه کردم و باید بگم با اینکه به شدت فن سری مترو هستم اما هیچ وقت خیلی با اون سه گانه استاکر ارتباط نگرفتم
بزرگترین مشکلی هم که با سه گانه استاکر داشتم همون سیستم اپن ورلدش بود و اینکه گیم پلی و گان پلی به شدت کلنگی و قدیمی داشت که البته برای زمان خودش طبیعی بود (یادمه خیلیم پر باگ و مشکلات بودن)
این استاکر جدید هم تقریبا همون مشکل رو داره و از نظر گیم پلی و انیمیشن و اینترکشن کاراکتر اصلی با محیط، کاملا حس یک بازی نسل هفتمی رو میده، انگار که همون استاکرهای قدیمیه فقط گرافیکش به روز شده!
مثلا به دشمنا شلیک میکنید هیچ فیدبکی نمیگیرید و انگار دارید به اسفنج شلیک می کنید، انیمیشن جونورهای بازی هم بسیار بسیار خشک و قدیمیه، یه موش هایی هستن مثل کانگورو می مونن یهو میرن توی شکم آدم اصلا گمش میکنی کجان بزنیشون :D
AI بازی هم خیلی تاریخ گذشته اس و همه اینا باعث میشه گیم پلی بازی خیلی به نظر قدیمی و تاریخ گذشته حس بشه و در عین حال خیلیم سختش میکنه، یعنی من تو این مدت پاره شدم با درجه سختی بازی و به نظرم سختیش بیشترم ماحصل گیم پلیشه نه اینکه طراحیش اینطوری باشه، بازی های FPS قدیمی هم اکثرا همینطوری سخت بودن، من یادمه بعضی نسخه های قدیمی مدال افتخار به قدری سخت بود با کد تقلب هم چالش برانگیز بود!!!

اپن ورلد بودن بازی هم برای من یک نکته منفی بود و واقعا دیگه از تمام بازی های اپن ورلدو کوئست گرفتن خسته شدم، مدام ازین سر مپ رفتن اونور برای رسیدن به یه کوئست، خیلی خیلی خیلی حوصله سربره
به جرات می تونم بگم 20 30 درصد زمان گیم پلیم فقط در حال دویدن و متر کردن مپ بازی بودم، محیط بازیم واقعا اونقدر غنی نیست که بگیم توی مسیر مثلا 100 تا اتفاق جالب می افته یا چیزای عجیب و غریب می بینیم و در نتیجه بعد از مدتی به شدت خسته کننده میشه، البته می دونم که طراحی استاکرها کلا از قدیم اینطوری بوده ولی خب واقعا دیگه بازی اپن ورلد از سن و سالم گذشته!

با اینکه 8 9 ماه هم از ریلیز بازی گذاشته همچنان باگ و مشکلات ریز و درشت داره ولی خب تا اینجایی که من رسیدم در حدی نبود که بخواد غیرقابل بازی بشه

گرافیک بازی هم با اینکه شاید در یک نگاه سطحی خوب به نظر بیاد ولی واقعا نسل نهمی نیست و در حد عناوینی مثل Fallout 4 ـه به نظرم، فقط از HDR بازی خیلی خوشم اومد و روشن کردنش باعث میشد رنگا خیــــلی بهتر و جذاب تر بشن و گرافیک بازی یه لول بالاتر به نظر بیاد
از نظر فریم دهی هم به نسبت گرافیکش وضعیتش اصلا خوب نیست ولی با کمک DLSS و FG تونستم اکثرا 4k60 با استاترهای فراوان اجراش کنم، FG هم بالاخره تجربه خیلی خوبی نمیده و انواع و اقسام مشکلات به تصویر اضافه میکنه
مصرف CPU ـش هم در کمپ ها و جاهایی که NPC زیاده واقعا بالاست در حدی که کاملا گلوگاه میشه و در این مناطق من هیچ جوره نتونستم با 5900X هم بالای 45 50 فریم بگیرم.
فقط خدا رحم کرد که ری تریسینگ داخل بازی نذاشتن و از همون لومن آنریل استفاده کردن که انصافا بدکم نیست

به هر صورت سازنده های بازی در شرایط سختی بازی رو ساختن و شاید بخش زیادی از مشکلاتش حاصل این شرایط بد و محدودیت ها باشه، من شخصا یک بازی هر ایرادی داشته باشه می تونم باهاش کنار بیام جز موقعی که گیم پلیش بد باشه، چون به نظرم مهمترین المان بازی گیم پلیه، اگه با گیم پلی ارتباط نگیرم دیگه واقعا نمی تونم با بازی کنار بیام

در آخر من برای بازی و سازنده هاش احترام قائلم و خوشحالم که به نظر خوبم فروخته و سازنده های بازی مزد زحماتشون رو مخصوصا توی اون شرایط سخت احتمالا گرفتن (حالا روی PS5 هم احتمالا بتونه فروش خوبی بکنه) و امیدوارم اگر روزگاری نسخه بعدی رو هم ساختن، گیم پلی و انیمیشن های بازی رو یک اورهال اساسی بکنن که مام بتونیم بیشتر لذت ببریم

آخرین ویرایش:
نقشه راه استودیو برای آپدیتهای 6ماه باقیمونده 2025

GyKI_uOWUAItMHB.jpeg

GAME UPDATE LIST FOR YEAR 2025

☐ ENGINE UPDATE TO UNREAL ENGINE 5.5.4 (FOR OPTIMIZATION)
☐ VARIOUS NIGHT VISION DEVICES (who is laughing now, snorks?)
☐ BINOCULARS
☐ A-LIFE UPDATES:
  – More A-Life Zone: various technical improvements and updates
  – NPCs can’t see in the dark as good as before (without?)
  – NPC Combat Updates
  – Mutants Combat & Balance Updates
☐ NEW ANOMALIES (the hell is even that?)
☐ NEW MISSIONS, FROM OLD AND NEW FRIENDS
☐ NEW WEATHER SCENARIO
☐ MASTER DIFFICULTY PRESET
☐ EXTENDED DAY/NIGHT CYCLE
☐ STASHES LOOT REWORK
☐ STAMINA AND ENERGY DRINKS REWORK
☐ IMMERSIVE DISPLAY MODE
☐ PLAYER EQUIPMENT UI UPDATE (oh, protection stat, finally)
☐ MORE UI UPDATES AND IMPROVEMENTS
☐ LOCAL SAVE BACKUP RESTORATION
☐ FURTHER OPTIMIZATION AND ‘ANOMALIES’ FIXING
☐ ZONE KIT — PHASE 1 TO PHASE 2
  – Audio Modding (Whistle)
  – Narrative Tools (create your own stories)
  – Improved compatibility of various mods that interact with common game systems
  – Enhanced Blueprints Modification Support
  – Technical Improvements and Optimization
☐ DISCORD HOLIDAY EVENT

ALSO: (don’t forget)
MORE S.T.A.L.K.E.R.: LEGIONS OF THE ZONE ENHANCED EDITION IMPROVEMENTS
RELEASE OF S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL ON PS5 AND PS5 PRO

Mission targets may be moved from 2025 to later dates, in case of Zone instability.

نقشه راه استودیو برای آپدیتهای 6ماه باقیمونده 2025

View attachment 388927

GAME UPDATE LIST FOR YEAR 2025

☐ ENGINE UPDATE TO UNREAL ENGINE 5.5.4 (FOR OPTIMIZATION)
☐ VARIOUS NIGHT VISION DEVICES (who is laughing now, snorks?)
☐ BINOCULARS
☐ A-LIFE UPDATES:
  – More A-Life Zone: various technical improvements and updates
  – NPCs can’t see in the dark as good as before (without?)
  – NPC Combat Updates
  – Mutants Combat & Balance Updates
☐ NEW ANOMALIES (the hell is even that?)
☐ NEW MISSIONS, FROM OLD AND NEW FRIENDS
☐ NEW WEATHER SCENARIO
☐ MASTER DIFFICULTY PRESET
☐ EXTENDED DAY/NIGHT CYCLE
☐ STASHES LOOT REWORK
☐ STAMINA AND ENERGY DRINKS REWORK
☐ IMMERSIVE DISPLAY MODE
☐ PLAYER EQUIPMENT UI UPDATE (oh, protection stat, finally)
☐ MORE UI UPDATES AND IMPROVEMENTS
☐ LOCAL SAVE BACKUP RESTORATION
☐ FURTHER OPTIMIZATION AND ‘ANOMALIES’ FIXING
☐ ZONE KIT — PHASE 1 TO PHASE 2
  – Audio Modding (Whistle)
  – Narrative Tools (create your own stories)
  – Improved compatibility of various mods that interact with common game systems
  – Enhanced Blueprints Modification Support
  – Technical Improvements and Optimization
☐ DISCORD HOLIDAY EVENT

ALSO: (don’t forget)
MORE S.T.A.L.K.E.R.: LEGIONS OF THE ZONE ENHANCED EDITION IMPROVEMENTS
RELEASE OF S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL ON PS5 AND PS5 PRO

Mission targets may be moved from 2025 to later dates, in case of Zone instability.
اسم بازی باید بزارند

Stalker heart of updates

من یک 15 20 ساعتی بازی رو تجربه کردم و باید بگم با اینکه به شدت فن سری مترو هستم اما هیچ وقت خیلی با اون سه گانه استاکر ارتباط نگرفتم
بزرگترین مشکلی هم که با سه گانه استاکر داشتم همون سیستم اپن ورلدش بود و اینکه گیم پلی و گان پلی به شدت کلنگی و قدیمی داشت که البته برای زمان خودش طبیعی بود (یادمه خیلیم پر باگ و مشکلات بودن)
این استاکر جدید هم تقریبا همون مشکل رو داره و از نظر گیم پلی و انیمیشن و اینترکشن کاراکتر اصلی با محیط، کاملا حس یک بازی نسل هفتمی رو میده، انگار که همون استاکرهای قدیمیه فقط گرافیکش به روز شده!
مثلا به دشمنا شلیک میکنید هیچ فیدبکی نمیگیرید و انگار دارید به اسفنج شلیک می کنید، انیمیشن جونورهای بازی هم بسیار بسیار خشک و قدیمیه، یه موش هایی هستن مثل کانگورو می مونن یهو میرن توی شکم آدم اصلا گمش میکنی کجان بزنیشون :D
AI بازی هم خیلی تاریخ گذشته اس و همه اینا باعث میشه گیم پلی بازی خیلی به نظر قدیمی و تاریخ گذشته حس بشه و در عین حال خیلیم سختش میکنه، یعنی من تو این مدت پاره شدم با درجه سختی بازی و به نظرم سختیش بیشترم ماحصل گیم پلیشه نه اینکه طراحیش اینطوری باشه، بازی های FPS قدیمی هم اکثرا همینطوری سخت بودن، من یادمه بعضی نسخه های قدیمی مدال افتخار به قدری سخت بود با کد تقلب هم چالش برانگیز بود!!!

اپن ورلد بودن بازی هم برای من یک نکته منفی بود و واقعا دیگه از تمام بازی های اپن ورلدو کوئست گرفتن خسته شدم، مدام ازین سر مپ رفتن اونور برای رسیدن به یه کوئست، خیلی خیلی خیلی حوصله سربره
به جرات می تونم بگم 20 30 درصد زمان گیم پلیم فقط در حال دویدن و متر کردن مپ بازی بودم، محیط بازیم واقعا اونقدر غنی نیست که بگیم توی مسیر مثلا 100 تا اتفاق جالب می افته یا چیزای عجیب و غریب می بینیم و در نتیجه بعد از مدتی به شدت خسته کننده میشه، البته می دونم که طراحی استاکرها کلا از قدیم اینطوری بوده ولی خب واقعا دیگه بازی اپن ورلد از سن و سالم گذشته!

با اینکه 8 9 ماه هم از ریلیز بازی گذاشته همچنان باگ و مشکلات ریز و درشت داره ولی خب تا اینجایی که من رسیدم در حدی نبود که بخواد غیرقابل بازی بشه

گرافیک بازی هم با اینکه شاید در یک نگاه سطحی خوب به نظر بیاد ولی واقعا نسل نهمی نیست و در حد عناوینی مثل Fallout 4 ـه به نظرم، فقط از HDR بازی خیلی خوشم اومد و روشن کردنش باعث میشد رنگا خیــــلی بهتر و جذاب تر بشن و گرافیک بازی یه لول بالاتر به نظر بیاد
از نظر فریم دهی هم به نسبت گرافیکش وضعیتش اصلا خوب نیست ولی با کمک DLSS و FG تونستم اکثرا 4k60 با استاترهای فراوان اجراش کنم، FG هم بالاخره تجربه خیلی خوبی نمیده و انواع و اقسام مشکلات به تصویر اضافه میکنه
مصرف CPU ـش هم در کمپ ها و جاهایی که NPC زیاده واقعا بالاست در حدی که کاملا گلوگاه میشه و در این مناطق من هیچ جوره نتونستم با 5900X هم بالای 45 50 فریم بگیرم.
فقط خدا رحم کرد که ری تریسینگ داخل بازی نذاشتن و از همون لومن آنریل استفاده کردن که انصافا بدکم نیست

به هر صورت سازنده های بازی در شرایط سختی بازی رو ساختن و شاید بخش زیادی از مشکلاتش حاصل این شرایط بد و محدودیت ها باشه، من شخصا یک بازی هر ایرادی داشته باشه می تونم باهاش کنار بیام جز موقعی که گیم پلیش بد باشه، چون به نظرم مهمترین المان بازی گیم پلیه، اگه با گیم پلی ارتباط نگیرم دیگه واقعا نمی تونم با بازی کنار بیام

در آخر من برای بازی و سازنده هاش احترام قائلم و خوشحالم که به نظر خوبم فروخته و سازنده های بازی مزد زحماتشون رو مخصوصا توی اون شرایط سخت احتمالا گرفتن (حالا روی PS5 هم احتمالا بتونه فروش خوبی بکنه) و امیدوارم اگر روزگاری نسخه بعدی رو هم ساختن، گیم پلی و انیمیشن های بازی رو یک اورهال اساسی بکنن که مام بتونیم بیشتر لذت ببریم

زجری که تو این بازی کشیدم تا تمومش کنم تو کل این 30 سال گیمر بودن نکشیده بودم x_x ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( :Wallbash:

• Like
Reactions: Thundersky
حدودا 70 ساعت گیم پلی داشتم :-w x_x
پرفورمنس و باگ هاش پیرم کرد B-(
من همون اوایل بازی تو یه مرحله گیر کرده هیچ کاری هم نمیشه کرد ، هیچ دگمه ای یا نشونه ای چیزی نیست بگه اینکارو بکن تا این مرحله رد بشه ، ۱۷۰گیگ هم دانلود کردم با آخرین اپدیت. وجدانا چی ساختن اینا

من همون اوایل بازی تو یه مرحله گیر کرده هیچ کاری هم نمیشه کرد ، هیچ دگمه ای یا نشونه ای چیزی نیست بگه اینکارو بکن تا این مرحله رد بشه ، ۱۷۰گیگ هم دانلود کردم با آخرین اپدیت. وجدانا چی ساختن اینا
از اول بازخوردها و خلوت بودن تاپیک بازی و فروش کم آن ، دلیل بر زباله بودن می داد

من یکم از گیم پلی دیدم ، خوشم نیومد. حیف حجم اينترنت

این کجا و metro exodus + 2Dlcs کجا

از اول بازخوردها و خلوت بودن تاپیک بازی و فروش کم آن ، دلیل بر زباله بودن می داد

نه به هیچ عنوان زباله نبود

من 3 بار 150 گیگ دانلود کردم
بار اول خود بازی
بار دوم و سوم اپدیت بازی :)) x_x x_x x_x :Wallbash: :Wallbash:

• Wow
Reactions: Thundersky

نشنیده میگیرم حرفتو😁.
خود منم نقد دارم به حجم آپدیت ها و بهینه نبودن و پرفورمنس و باگ هاش ولی این بازی و این فرنچایز یک جواهره که به سادگی پیدا نمیشه حالا حالاها. من خودم از ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ تا الان منتظر نسخه جدیدش بودم و الانم وایسادم تمام ایراداتش رفع بشه برم داخل zone و دیگه در نیام😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or