S.T.A.L.K.E.R. 2 به طور رسمی کنسل شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
326168.png

سازدنده S.T.A.L.K.E.R. 2 کنسل شده اما از استدیو جدیدی به نام Vostok Games و بازی جدید به نام Survarium رونمایی کرد
Survarium شباهت های بسیاری با Fallout دارد. سبک این بازی free2play MMOFPS خواهد بود
رییس این استدیو در توییتر اعلام کرد:" مشکل ما پول بود ما قادر به ساخت بازی دیگری در سری Stalker نیستیم
"Survarium بر روی فاجعه ای زیست محیطی تمرکز دارد که باعث تخریب زمین شده دیگر اب و برق و گاز در دسترس نیست
و موجودات عجیب به خاطر این فاجعه به وجود امده و دانشمندان در حال تلاش برای از بین بردن انان هستند"
این بازی از ده سال پیش در حال ساخت بوده است واین بازی در اواخر 2013 برای pc عرضه خواهد شد

والا Bethesda شما رو همه توی rpg قبول دارم ( بگذریم که خیلی ها هم ردش می کنن! ) وتقریبا اصلا گزینه مناسبی باسه یه بازی fps نیست....و به نظر من بدترین گزینه هست نه بهترین....و اگر دخالت مستقیم داشته باشه تو بازی فکر کنم به احتمال زیاد بتونیم یه کلون از ابلیوین ببینم :l

بگزریم که همون اول هم به Stalker می گفتن Oblivion +weapon ...

بازی تقریب اصلا المان های rpg نداشت...خیلی مشکلاتش بیشتر از باگ هاش بود....ولی در نهایت نتیجه نهایی فوق العاده بود که می شد ادم شچم هاشو رو همه اون ها ببنده....

اصالت بازی مطمئنن از بین میره....

------------------------------------

بدترین خبری بود که شنیدم.....
بازی قرارنبود یه نقش آفرینی کامل باشه. رگه هایی از RPG رو داشت.
بیشترین محبوبیت استالکر به خاطر جو بی نظیرش بود. جوی که به بهترین شکل ممکن 4a Games تو Metro 2033 پیاده کرد و موفق هم شد.

ازی قرارنبود یه نقش آفرینی کامل باشه. رگه هایی از RPG رو داشت.
بیشترین محبوبیت استالکر به خاطر جو بی نظیرش بود. جوی که به بهترین شکل ممکن 4a Games تو Metro 2033 پیاده کرد و موفق هم شد.
خب من هم همینو گفتم....
جو بی نظیر , هوش مصنوعی فوق العاده , اپن ورد به تمام معنا , صدا گزاری عالی و...و...

نه.نه.نه.نه.نه.نه.نه ........... :((
نمیتونم با خودم کنار بیام ! خبری شد مارو هم در جریان بزارید.
ناشر میترسه اقا. اون THQ هم Balls of Steel داره که Metro رو پشتیبانی کرده تا امروز. پاشون رو کج بزارن فاتحه شون خوندس. همه فکر Call of Duty ساختنن، گذشت دوره‌ی که بازیهای یونیک میدیدی مثل استالکر (......... اینم نقطهاش :دی).

والا Bethesda شما رو همه توی rpg قبول دارم ( بگذریم که خیلی ها هم ردش می کنن! ) وتقریبا اصلا گزینه مناسبی باسه یه بازی fps نیست....و به نظر من بدترین گزینه هست نه بهترین....و اگر دخالت مستقیم داشته باشه تو بازی فکر کنم به احتمال زیاد بتونیم یه کلون از ابلیوین ببینم
Activision خوبه ساخت بازی رو به عهده بگیره ؟! تو این زمان که یه بازی RPG اصل پیدا نمیشه ولی Bethesda حداقل تونسته خودشو تا حدودی نگه داره.شما یه استادیو خوب پیشنهاد بده.
بازی تقریبا المان های rpg نداشت...خیلی مشکلاتش بیشتر از باگ هاش بود....ولی در نهایت نتیجه نهایی فوق العاده بود که می شد ادم چشم هاشو رو همه اون ها ببنده....
ببین حالا اسمشو هر کی یه چیزی میزاره شما میگی RPG نبود منم میگم واسه یه عنوان شوتر اول شخص نیازی نیستش اینقدر المانهای RPG داشته باشه.باگ هاشم خب تنها نکته ای هستش که اونزمان روش کلی بحث شد حتی سر SOC کلی سایت ها ایراد گرفتن و نمرات و میانگینش اومد پایین.اما در کل یه عنوان موفق بود هم از لحاظ فروش و هم از لحاظ اینکه PC-ex بود و کلی سر پایرت خوریش ضربه خورد.
اصالت بازی مطمئنن از بین میره....
بحث اصلی اینه.قطعا یعنی مطمعنا هیچ استادیویی به غیر از خود GSC نمیتونه قسمت اول رو تکرار کنه.حتی Bethesda یا Bioware یا CDProject و هر استادیوی دیگه ای.
اعضای GSC زمانی که در حال ساخت استالکر بودن کل نقشه ی شهر چرنوبیل رو از نزدیک بازسازی کردن! تصاویرش هم هست همه چیز رو طبق واقعیت و خود شهر مو به مو ساختن.حالا اگه نیاز باشه کدوم استادویی حاضر میشه (خارج از مخارجش) افرادش رو بفرسته چرنوبیل ؟!
ناشر میترسه اقا. اون THQ هم Balls of Steel داره که Metro رو پشتیبانی کرده تا امروز. پاشون رو کج بزارن فاتحه شون خوندس. همه فکر Call of Duty ساختنن، گذشت دوره‌ی که بازیهای یونیک میدیدی مثل استالکر (......... اینم نقطهاش :biggrin1:).
دهنتو گاز بگیر فریدون! اسم Call of Duty رو نبر تو این تاپیک ، تف کن ! :d بابا اینا دنبال یه ناشری میگشتن که ساپورت مالیشون کنه.ناشر نداشتن که بدبخت ها ... یعنی هیچ استادیویی حاضر نشد اینام بیخیال شدن دیگه.یعنی هیچ راهی نداشتن ! :(
مرگ بر EA
مرگ بر Activision
...

Activision خوبه ساخت بازی رو به عهده بگیره ؟! تو این زمان که یه بازی RPG اصل پیدا نمیشه ولی Bethesda حداقل تونسته خودشو تا حدودی نگه داره.شما یه استادیو خوب پیشنهاد بده.
این همه استدیو مختلف هست ....نمی دونم شما چرا هی میگی rpg ?

بحث اصلی اینه.قطعا یعنی مطمعنا هیچ استادیویی به غیر از خود GSC نمیتونه قسمت اول رو تکرار کنه.حتی Bethesda یا Bioware یا CDProject و هر استادیوی دیگه ای.
اعضای GSC زمانی که در حال ساخت استالکر بودن کل نقشه ی شهر چرنوبیل رو از نزدیک بازسازی کردن! تصاویرش هم هست همه چیز رو طبق واقعیت و خود شهر مو به مو ساختن.حالا اگه نیاز باشه کدوم استادویی حاضر میشه (خارج از مخارجش) افرادش رو بفرسته چرنوبیل ؟!

تمام استدیوی هایی که شما گفتی شهرتشون به خاطر بازی های rpg یشون هست.... کسی منکر این قضیه نیست , حتما لازم نیست پاشن برن اونجا راه های دیگه ایی هم وجود داره....

ین همه استدیو مختلف هست ....نمی دونم شما چرا هی میگی rpg ?
من نگفتم rpg pure هست ... یعنی اینکه اگه استادویی مثل Bethesda ساخت رو به عهده بگیره قطعا از لحاظ rpg کاملترش میکنه.ولی از خیلی جهات دیگه کم میارن اینو با اطمینان 100% بهت میگم.
حتما لازم نیست پاشن برن اونجا راه های دیگه ایی هم وجود داره....
اگه دیدی اتمسفر عالی و گیرا داشت دلیلش همینه! اینهمه طراحی هنری زیبا با ذهنیت هیچ بنی بشری ساخته نمیشه.
اولین حرفی که 5 سال پیش Gamespot توی نقدش گفت :

• Atmospheric, immersive, open-ended first-person survival gameplay
  • Amazing virtual world is like being at Chernobyl
  • Excellent blend of action, horror, and exploration.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or